Uddannelser i Nordsjælland Opiniões 11

TrustScore: 3 em 5

3,0

Informações sobre a empresa

1. Educação e formação

Informação fornecida por diversas fontes externas

U/NORD er din vej videre med en virkelighedsnær erhvervsuddannelse eller gymnasial uddannelse, som giver mulighed for enten at blive elev og arbejde som faglært, eller tage en videregående uddannelse. Vores afdelinger i hhv. Lyngby, Hillerød, Frederikssund og Helsingør danner rammer om følgende uddannelser: HHX, HTX, STX, erhvervsuddannelserne EUX, EUD, EUV og EU's samt 10. klasse. Derudover har vi også Kursuscenter, Praktikcenter og Modtageklasser.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Styr på nul & niks

Så er vi tilbage igen...
Endnu en gang bliver jeg overrasket over IQ'en på skolen 😂 fik at vide at jeg havde noget manglende befordring for skole periode, og at jeg dermed selv skulle tage kontakt til skolen, da det er dem der står for at ansøge det (husk det)
Jeg tager så fint kontakt til Unord Per Oxe álle og får at vide at selvom at jeg går i skole der, så skal jeg tage kontakt til deres tekniske afdeling
(Milners vej)
Så jeg tager fint kontakt dertil og får at vide at jeg skal ringe til kursus centeret (Per Oxe álle) hvilket jeg så siger giver ingen mening da jeg lige har været i kontakt med dem, og er henvist til teknisk.
Damen i den anden ende står som et stort spørgsmålstegn og sender mig så videre til den afdeling som giver dem pengene. Jeg taler fint med Camilla derinde og bliver enige omkring at skolen skal ansøge.
Jeg står stadig uden svar angående min befordring.
Unord er en skole der kan overraske👍

13 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super 10.klasse oplevelser - glade elever og lærere

Blandt de allerbedste 10.klasses uddannelsessteder jeg har oplevet. Indholdet er tonet med business, men vigtigst af alt - super søde lærere, der sætter mennesker før fag og skolesystem. Har talt med mange ovenud glade elever som har gennemført 10. klasse på Hillerød Handelsskole, U/NORD og efterfølgende gået 3 år i gymnasiet - som efter deres eget udsagn aldrig ville have været muligt, hvis ikke det var for deres år i 10. klasse. Det var her de første gang blev rigtig motiveret for at tage en ungdomsuddannelse og anstrengte sig for at forbedre sin mødestabilitet, og begyndte at tro på at man skal tage sig selv, sin studieaktivitet, lektier og eksamen meget seriøst. Et godt fundament forud for gymnasiet eller lignende - og et godt alternativ til et afbrudt efterskoleophold eller hvis du er i tvivl om hvad du vil - her er ambitiøst, men ikke kedeligt. Et hyggeligt men vigtigst af alt, et lærerigt og meningsfuldt forløb!

22 de maio de 2025

Denne skole lover mere

Handelsskolen i Hillerød lover mere, end den kan holde. Jeg blev garanteret en dækning på 90 % af mine transportudgifter, men endte med ikke at få en eneste krone tilbage. Det er direkte vildledning.

Instruktørerne bidrager intet. De underviser ikke, de hjælper ikke – de sidder bare der. Det føles som spild af tid at møde op. Dagen starter kl. 08:30 og slutter kl. 15:00, men i den tid laver du absolut ingenting af værdi. Enten spiller du et meningsløst "simuleret spil", eller også tæller du bare minutterne, indtil du endelig kan gå hjem.

Handelsskolen i Hillerød er fyldt med tomme løfter og spild af ressourcer. Den har ingen reel værdi, og jeg håber inderligt, at den bliver lukket.

15 de janeiro de 2025

0 STJERNER HERFRA!!

Hvis jeg kunne havde givet 0 stjerner havde jeg gjort det. Forbered dig på at blive splittet op efter at opbygge gode sociale relationer og tætte bånd med din klasse på 2./3. år, hvis du vælger U/nord HTX/HHX i Hillerød!!! Der vil blive sat mere fokus på penge og tal end elevernes velfærd og trivsel!!! Det er helt latterligt..

26 de março de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Nej tak til lyngby handelskole 10…

Nej tak til lyngby handelskole 10 klasse. Lærerne er ustruktureret, de nedgør eleverne, karaktergivningen er helt ude af skide, lange dage. Hvis du skal vælge en 10 klasse hos dem, hav et godt snit fra 9.klasse.

23 de abril de 2022

U/nord sutter maks

Hvis man vælger U/nord skal man gøre sig klar på at blive opdelt på tredje år fra sin klasse, hvis man vælger en treårig uddannelse. Grunden til du bliver delt op er at skolen ikke har økonomi nok til at have så mange lærere på ad gangen. Derfor bliver de nødt til at dele klassen op og ud på de andre klasser, for at spare noget løn. Realiteten er bare den at der er det samme antal lærere. De påstår økonomien ikke er god nok, men alligevel bruger skolen også en halv million på en ny kantine 3 uger efter at have delt klassen op. Det svarer lidt til at Connie fra luksusfælden, der har købt pizza på afbetaling med en ÅOP på 7.932%, går ud og køber en afdanket Tuk Tuk til 70.000 kr. dagen efter hun har meldt sig til programmet. Jeg siger ik at det var en halv retarderet beslutning, men den økonomi ansvarlige har klokket gevaldigt i tallene.

Kan vi lige få en puls på bestyrelsen og en voksen på regnskabet, for det her duer ik' til mere end SønderjyskEs niveau i superligaen.

1 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Måske I skulle læse de love og…

Måske I skulle læse de love og retningslinjer, I selv henviser til. Der er INTET krav om dokumentation for fritagelse. Heller ikke selvom det står i jeres "husregler" Man kan IKKE lave egne regler der strider IMOD gældende lovgivning.

13 de abril de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais