Leia as opiniões dos outros
Het product was al snel klaar, netjes product geen rare deukjes of beschadigingen op het product. Moes nog een hele kleine aanpassing gedaan worden, uiteindelijk was alles lang genoeg om het o... Ver mais
Overzichtelijke website, bestellen makkelijk en je ziet meteen wat op voorraad is. Onderdelen werden dezelfde dag nog verstuurd. Zeer uitgebreid pakket van onderdelen meer dan bij vergelijkbare shops.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Dé webshop voor al jouw Automotive Performance producten. Van universele rvs uitlaatdelen tot auto specifieke rvs downpipes , uitlaatsierstukken / uitlaat tips . Allemaal op voorraad in ons magazijn. Hierdoor kunnen wij dezelfde werkdag nog de producten versturen en heb je ze de volgende werkdag al in huis of in de werkplaats. Maatwerk voor ons geen probleem. Niet op voorraad? Vaak dezelfde dag nog geproduceerd.
Informações de contacto
De Koumen, 31, 6433KG, Hoensbroek, Holanda
- contact@upgradeperformanceparts.com
- upgradeperformanceparts.com
Goed/mooi materiaal; realistische prijs en goed advies.
Vandaag daar geweest. Vriendelijke ontvangst; goed advies. Het dempingsmateriaal ziet er mooi uit en is goed te hanteren. Ook zeer betaalbaar. Van harte aanbevolen!
Dit bedrijf is zo goed
Dit bedrijf is zo goed, een charge pipe besteld gewoon na 1,5 dag binnen.
Ik had elders een downpipe besteld na 4 werkdagen nog niks bekend over levering, slome reacties (na 2 dagen pas) werd niet meegedacht. (Van de werf performance parts) in de tussen tijd upgrade performance parts geappt en had binnen 5min reactie + ze vroegen nog om extra info over mijn auto zodat ik de juiste downpipe had en gaven aan dat het artikel op voorraad was. Downpipe besteld en na 3x knipperen was die ook binnen. Echt wat een top bedrijf dit kan het iedereen aanraden. Ook al zullen ze iets niet op voorraad hebben weet ik 100% zeker dat ze met je mee denken. Je weet dat hier echte auto liefhebbers zitten die ook echt hun best voor je doen. Wordt hier vaste klant!
Goede ervaring met levering en product
Goede ervaring met levering en product.
Heb hier een mooie Cold air intake besteld. Ben blij verast met hoe ze nu klinkt!
67mm zware uitvoering rvs uitlaat…
67mm zware uitvoering rvs uitlaat klemmen besteld. Ooit een prachtig handgemaakt rvs uitlaat systeem uit de UK besteld en die werd geleverd met van die kansloze dunne klemmen met een M6 bout en moer erin. Geen klemkracht en daardoor altijd ten opzichte van elkaar draaiende uitlaat delen en na 10x los en vast draaien voor altijd kapot...maar deze zware klemmen zijn een heel ander verhaal...30mm breed en een dikke M10 bout en moer erin en echt mooie zware kwaliteit...die draai je vast en bam het zit echt vast...uitlaat delen draaien niet meer en geen zorgen als je nog eens los of vast maakt dit gaat niet zomaar kapot...echt een enorme aanrader
Eerste downpipe meteen verliefd
Eerste keer downpipe gekocht en het was ook nog eens makkelijk te monteren
Betere respons en beter geluid
Zeker een aanrader
Skoda Fabia 1.0tsi
Snelle levering, goeie kwaliteit van het product, zeer tevreden!
UPP, goed klantcontact en kwaliteit product
UPP contacteerde mij voor het chassisnummer van de auto om de maten te verifiëren en heeft perfect passend maatwerk geleverd.
Uitstekende service
Uitstekende service, dit is een goed bedrijf met snelle leveringen, snel en goed contact, fouten worden per direct opgelost, ik koop hier de spullen voor in onze youtube videos.
All around good
Good price’s, they keep you updated on your products, and it is fast. Ordered my product in the evening and got it the next day!
uitstekende webshop
gevonden wat ik zocht , snelle levering alsook snel info verkregen via whatsapp! keuring verpakt en degelijk product !
Cat pipe 6R :)
Moes nog een hele kleine aanpassing gedaan worden, uiteindelijk was alles lang genoeg om het op maat te customizen.
Netjes mogen afhalen in Hoensbroek.
Super, het product zit een week onder de auto en het doet het vele malen beter. Grt R
Top bedrijf! Hun webshop is TOP!!
Gisteren de downpipe laten monteren, en beter kan het niet. Was binnen 30 minuten gemonteerd en wat een geluid! is top! zeker een aanrader!!
Persone molto disponibili e materiali…
Persone molto disponibili e materiali di primissima qualità. Super consigliato 🔝
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service. Ik had diverse rvs delengekocht waarbij ik zelf niet alle juiste maten had bestelt, mijn fout kan gebeuren, maar super afgehandeld door Frank va UPP. Er werd nergens moeilijk om gedaan. Ik had binnen 1 dag alles juiste maten alsnog omgeruild. Was perfect afgehandeld. Ik ben tevreden!
Quality is good!
I ordered twice my downpipes at this shop and am very happy with these, cheap prices and high quality welded downpipes. Thanks.
Grote winkel!
Online enkele rvs uitlaatdelen bestelt en gaan ophalen in Hoensbroek. Wat een pracht om te zien dit bedrijf. Enorme machines en heel veel producten.
Top uitlaten service!
In oktober 2022 bij Upgrade Performance Parts een downpipe gekocht voor mijn 7 GTI. Begin dit jaar een nieuwe auto gekocht en omdat de vorige downpipe zo goed is bevallen weer terecht gekomen bij UPP. In mei 2024 een middendemper delete voor mijn 8 GTI en nu weer een catless downpipe.
Top kwaliteit spul en steeds de dag erna geleverd.
Zeer aan te raden!
Snelle reactie via WhatsApp. Vriendelijke verkoper. Ik kocht een middendemper vervanger voor mijn golf 8 gti clubsport. Zeer aan te raden! Past perfect!
Paar maanden geleden een downpipe…
Paar maanden geleden een downpipe besteld voor mijn Skoda echter duurde het al 1,5/2 weken voordat deze eindelijk geleverd werd.
Volgens de website was deze geschikt voor mijn auto maar toen de garage deze ging monteren ( complete subframe moest eronder vandaan + uitlijnen) klopte er nergens iets van, daarna contact opgenomen maar verliep niet erg soepel meteen werd mij de schuld in de schoenen geschoven dat ik de verkeerde had besteld en daarna werd de downpipe aangepast op de website waarna deze niet meer voor mijn auto geschikt was.
De 100% pasgarantie is dus helemaal niet waar en ook vind ik dat klantvriendelijkheid ver te zoeken is, op whatsapp word kort tot niet gereageerd en alles word afgeschoven naar mij. Ik zit nu met een downpipe waar ik niks mee kan en ook geen oplossing voor is met het bedrijf omdat ze niks willen.
Voor mij dus geen upp meer.
Sportdemper dodge ram
Sportdemper voor mijn dodge ram besteld, super snelle levering en tevreden van de demper, mooi grommend geluid van de v8 maar toch nog aangenaam in de wagen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.