Wanneer je een bestelling plaatst en het om een aanzienlijk bedrag gaat, wil je als klant goed op de hoogte worden gehouden van de voortgang. In mijn geval vond ik dat onvoldoende. Ik heb net iets te... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super vlotte verzending , alles eenvoudig en correct verlopen . Ik raad hen sterk aan , en ik zelf zal ook een terugkerende klant zijn .
Levering duurt erg lang ( ca 5 weken) terwijl er wordt aangegeven op voorraad bij leverancier. Pakket is verder prima en erg leuk, alleen ontbreekt er wederom een onderdeel
Al meerdere keren besteld bij upgradeRC en voor mij een betrouwbaar adres gebleken. Levering mooi op tijd en volledig. Inmiddels weer 3 bestellingen gedaan met veel bouwplezier in het verschiet 😁
Informações sobre a empresa
𝐃𝐮𝐢𝐳𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐮𝐩𝐠𝐫𝐚𝐝𝐞𝐬 𝐞𝐧 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐨𝐢𝐫𝐞𝐬 voor zowat elk RC voertuig. Bij ons vindt je dat ene stukje dat je nergens anders vindt. Alles voor Crawlers, Bashers, Trucks, Vliegtuigen, Boten en nog veel meer!
Informações de contacto
Ferdinandusdijkstraat 43, 2170, Antwerpen, Bélgica
- support@upgraderc.be
- upgraderc.be
Respondeu a 77% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Mooie website hebben veel en goede…
Mooie website hebben veel en goede service. Verzending is snel en website altijd up-to-date!!
er was geen accu bij kan hem niet laten…
er was geen accu bij kan hem niet laten rijden

Resposta da Upgraderc
Der Shop ist sehr zu empfehlen
Der Shop ist sehr zu empfehlen.
Immer sehr freundlich und schnelle Rückmeldungen.
Die Abwicklung läuft super, die Versandkosten sind fast zu vernachlässigen (nach Deutschland).
Die Auswahl ist recht groß. Vor allem, wenn man nach einem Modell sucht, was in Deutschland gar nicht angeboten wird.
Von daher, immer wieder gerne 👍👍
Service is top snelle verzending
Service is top snelle verzending
Vriendelijke mensen
Snelle reacties op mails
Gewoon een super winkel
top bedrijf dit levert goede kwaliteit…
top bedrijf dit levert goede kwaliteit producten
Excellent service
Nice price, great customer service, fast delivery. It's my go to place for my crawler needs.
Alles correct en op tijd geleverd
Snelle levering. Je ontvangt wat je mag verwachten.
Stipt geleverd
Onderweg bijna daar!
De website kan iets duidelijker en completer gemaakt worden, BV: Op voorraad, Niet op voorraad of vanuit Leverancier. ''lage voorraad bij leverancier'' hebben ze allemaal. Voor de rest is t goed schoppen, En er werken aardige mensen.
Product is zoals omschreven en de…
Product is zoals omschreven en de informatie en communicatie was duidelijk. Zeer tevreden. Bedankt.
Materiaal voldoet aan verwachting
Materiaal voldoet aan verwachting, goed verpakt.
Spijtig dat het pakket niet aangekondigd werd via mail.
goede prijs/kwaliteit
goede prijs/kwaliteit
correcte omschrijving product.
snelle levering
Om dat alles heel duidelijk was snel…
Om dat alles heel duidelijk was snel geleverd ook al woon ik in Nederland ben heel erg blij met de service en verzending.
zeer behulpzaam goede service zeer te…
zeer behulpzaam goede service zeer te vrede
Sans souci
Commande et paiement sans souci, expédition très rapide et packaging correct. Rien à redire.
netjes geleverd ,goed verpakt
netjes geleverd ,goed verpakt , zeer tevreden.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.