Wanneer je een bestelling plaatst en het om een aanzienlijk bedrag gaat, wil je als klant goed op de hoogte worden gehouden van de voortgang. In mijn geval vond ik dat onvoldoende. Ik heb net iets te... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super vlotte verzending , alles eenvoudig en correct verlopen . Ik raad hen sterk aan , en ik zelf zal ook een terugkerende klant zijn .
Levering duurt erg lang ( ca 5 weken) terwijl er wordt aangegeven op voorraad bij leverancier. Pakket is verder prima en erg leuk, alleen ontbreekt er wederom een onderdeel
Al meerdere keren besteld bij upgradeRC en voor mij een betrouwbaar adres gebleken. Levering mooi op tijd en volledig. Inmiddels weer 3 bestellingen gedaan met veel bouwplezier in het verschiet 😁
Informações sobre a empresa
𝐃𝐮𝐢𝐳𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐮𝐩𝐠𝐫𝐚𝐝𝐞𝐬 𝐞𝐧 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐨𝐢𝐫𝐞𝐬 voor zowat elk RC voertuig. Bij ons vindt je dat ene stukje dat je nergens anders vindt. Alles voor Crawlers, Bashers, Trucks, Vliegtuigen, Boten en nog veel meer!
Informações de contacto
Ferdinandusdijkstraat 43, 2170, Antwerpen, Bélgica
- support@upgraderc.be
- upgraderc.be
Respondeu a 77% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Heb deze aankoop goed ervaren
Heb deze aankoop goed ervaren. Zending was vlot gegaan. Prijs en kwaliteit is goed.
Prima gedaan.
Op tijd geleverd.Product zoals verwacht.Tevreden.
Op tijd geleverd.Product zoals verwacht.Tevreden over eind resultaat.
Alles top der Preis ist auch gut
Alles top der Preis ist auch gut
Ik had eerst de verkeerde stukken…
Ik had eerst de verkeerde stukken ontvangen, maar na ik het had gemeld kreeg ik na 8dagen de juiste levering en mocht ik de foute stukken houden.
Goede levering
Goede levering, wel iets langer moeten wachten op product, goed materiaal, veel voor weinig geld. In Nederland drie keer zo duur. Dus voor iedereen een aanrader
Super rc shop,alles prima verlopen,goed…
Super rc shop,alles prima verlopen,goed verpakt,snel verzonden,netjes geleverd,kortom houden zo,prima job jongens
Good
Good, the package actually arrived earlier than predicted. Everything is intact, no damaged parts.
Product is heel goed en goeie service…
Product is heel goed en goeie service top
Alles is gegaan zoals het hoort.
Geen pakket na twee maanden, €500 betaald
Op 25 mei een bestelling geplaatst. Nu, meer dan twee maanden later nog steeds niets ontvangen.
Ten eerste zou er na een maand een probleem zijn bij de Douane. Hierop zelf geacteerd en gevraagd wat er aan de hand was. Pas toen duidelijkheid dat er iets was misgegaan en ze zouden het oplossen.
Aangegeven dat ik vervolgens op vakantie zou gaan en vermoedelijk niet thuis zou zijn voor de levering. “Geen probleem, dan komt het pakket bij ons terug en sturen we deze later opnieuw op”.
Het pakket is volgens DPD toch afgeleverd, wat gek is, want ik was 1500 kilometer van Nederland.
Uit navraag bleek dat het pakket zou liggen bij een afhaalpunt. Hier nooit iets van vernomen van DPD, ook bij terugkomst geen briefje.
Wat blijkt? Het pakket lag ook niet bij het afleverpunt, ik heb notabene een familielid tweemaal toe 15km heen en terug laten rijden naar dit punt.
Wat nu?
Ik heb ze dit aangegeven en ze zouden na bijna twee maanden een onderzoek gaan starten.
Daar heb ik als koper geen boodschap aan.
Mijn pakket is zoek, na ellenlange vertraging, en nu willen ze mij de dupe laten worden. Althans, dat doen ze al na twee maanden.
Let op; het gaat hier om een bedrag van bijna € 500, dus zeker geen kleinigheidje!
Ondertussen aangegeven de koop te ontbinden. Ik ben echter zeer benieuwd of ze hier te horen aan geven of dat ze het inderdaad tot een rechtszaak willen laten komen.
N.b: ik ben zelf manager op de RMA afdeling van een van de grootste ICT-webshops van Nederland.
Nog nóóit heb ik zulke onwettelijke praktijken meegemaakt. Dit is níet hoe je je klanten behandeld.

Resposta da Upgraderc
Livraison rapide prix raisonnable
Livraison rapide prix raisonnable
Fouten maken doet iedereen
Fouten maken doet iedereen, maar als je zo snel en goed oplost kan het juist in je voordeel werken. Top service!
Vlotte levering va het product en prima…
Vlotte levering va het product en prima verpakt.
Correcte afhandeling
Snel geleverd
Een top webshop
goede producten mooie prijzen snelle levering en nazorg (na levering) ivm niet op vooraad
verstand van zaken.
Snelle verzending
Snelle verzending.
Goede dienst achteraf.
Beetje onduidelijkheid bij sommige producten. Op de site stond bijvoorbeeld dat ik geen doos zou krijgen maar beide pakjes waren zoals normaal, met doos.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.