Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Wanneer je een bestelling plaatst en het om een aanzienlijk bedrag gaat, wil je als klant goed op de hoogte worden gehouden van de voortgang. In mijn geval vond ik dat onvoldoende. Ik heb net iets te... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super vlotte verzending , alles eenvoudig en correct verlopen . Ik raad hen sterk aan , en ik zelf zal ook een terugkerende klant zijn .

Classificada 3 em 5 estrelas

Levering duurt erg lang ( ca 5 weken) terwijl er wordt aangegeven op voorraad bij leverancier. Pakket is verder prima en erg leuk, alleen ontbreekt er wederom een onderdeel

Classificada 5 em 5 estrelas

Al meerdere keren besteld bij upgradeRC en voor mij een betrouwbaar adres gebleken. Levering mooi op tijd en volledig. Inmiddels weer 3 bestellingen gedaan met veel bouwplezier in het verschiet 😁

Informações sobre a empresa

1. Loja de hobbies
  2. Loja de brinquedos

𝐃𝐮𝐢𝐳𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐮𝐩𝐠𝐫𝐚𝐝𝐞𝐬 𝐞𝐧 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐨𝐢𝐫𝐞𝐬 voor zowat elk RC voertuig. Bij ons vindt je dat ene stukje dat je nergens anders vindt. Alles voor Crawlers, Bashers, Trucks, Vliegtuigen, Boten en nog veel meer!

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

288 opiniões

Respondeu a 77% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Goede levering

Goede levering, wel iets langer moeten wachten op product, goed materiaal, veel voor weinig geld. In Nederland drie keer zo duur. Dus voor iedereen een aanrader

22 de agosto de 2024

Good

Good, the package actually arrived earlier than predicted. Everything is intact, no damaged parts.

14 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Geen pakket na twee maanden, €500 betaald

Op 25 mei een bestelling geplaatst. Nu, meer dan twee maanden later nog steeds niets ontvangen.
Ten eerste zou er na een maand een probleem zijn bij de Douane. Hierop zelf geacteerd en gevraagd wat er aan de hand was. Pas toen duidelijkheid dat er iets was misgegaan en ze zouden het oplossen.
Aangegeven dat ik vervolgens op vakantie zou gaan en vermoedelijk niet thuis zou zijn voor de levering. “Geen probleem, dan komt het pakket bij ons terug en sturen we deze later opnieuw op”.
Het pakket is volgens DPD toch afgeleverd, wat gek is, want ik was 1500 kilometer van Nederland.
Uit navraag bleek dat het pakket zou liggen bij een afhaalpunt. Hier nooit iets van vernomen van DPD, ook bij terugkomst geen briefje.
Wat blijkt? Het pakket lag ook niet bij het afleverpunt, ik heb notabene een familielid tweemaal toe 15km heen en terug laten rijden naar dit punt.

Wat nu?
Ik heb ze dit aangegeven en ze zouden na bijna twee maanden een onderzoek gaan starten.
Daar heb ik als koper geen boodschap aan.
Mijn pakket is zoek, na ellenlange vertraging, en nu willen ze mij de dupe laten worden. Althans, dat doen ze al na twee maanden.

Let op; het gaat hier om een bedrag van bijna € 500, dus zeker geen kleinigheidje!

Ondertussen aangegeven de koop te ontbinden. Ik ben echter zeer benieuwd of ze hier te horen aan geven of dat ze het inderdaad tot een rechtszaak willen laten komen.

N.b: ik ben zelf manager op de RMA afdeling van een van de grootste ICT-webshops van Nederland.
Nog nóóit heb ik zulke onwettelijke praktijken meegemaakt. Dit is níet hoe je je klanten behandeld.

2 de agosto de 2024
logótipo da Upgraderc

Resposta da Upgraderc

Beste,

U heeft ons gecontacteerd dat het pakket niet bezorgd zou zijn. Omdat het pakket stond aangegeven als geleverd hebben wij een onderzoek geopend bij DPD. We hebben laten weten dat we pas een terugbetaling konden maken als er door DPD werd geconcludeerd dat het pakket verloren was, maar hier ging u sterk tegenin en begon u te dreigen met een rechtszaak.

We kunnen niet zomaar een bestelling terugbetalen als de tracking status als geleverd staat.

Ondertussen is het onderzoek ook afgerond en werd het pakket als verloren aangegeven door DPD. Wij hebben dan ook nog de dag zelf uw bestelling volledig terugbetaald.

Mvg,
Het UpgradeRC team

Snelle verzending

Snelle verzending.
Goede dienst achteraf.

Beetje onduidelijkheid bij sommige producten. Op de site stond bijvoorbeeld dat ik geen doos zou krijgen maar beide pakjes waren zoals normaal, met doos.

5 de julho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.