Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Als kleine e-com-zaak hadden we nooit tijd voor diepgaande Google Ads- optimalisatie. Uptmz nam dat werk over. In de eerste maand steeg onze omzet 18%, terwijl de advertentiekosten gelijk bleven... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte UI en klantenservice Slechte UI, drie maal een foutmelding en of ik even alles opnieuw wil invullen. Koppelen account met Master account ads werkt ook niet. Meerdere onvriendelijke te... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

UPTMZ een echte aanrader voor ad beheer onafhankelijk van je bedrijfsgrootte. Wij zijn halverwege dit jaar overgegaan op UPTMZ als ad agency, zij hebben snel mooie stappen kunnen maken en goede resu... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik werk voor meerdere opdrachtgevers met Uptmz. Het is een perfect model dat ervoor zorgt dat Google Ads toegankelijk gemaakt wordt voor iedereen, zowel op gebruiks- als prijsniveau. Mijn contactperso... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software

Zero learning curve. The fastest way to cheaper and better advertising in Google Ads. Fully automated, no agency fees.

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

139 opiniões

Respondeu a 28% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

My Experience: 8 Months, €800, and Zero Conversions

Unless you are a large company with a significant budget, I would not recommend this service.
Over the course of 8 months, I paid approximately €100 per month (around €800 total). During this time, I was informed that my keywords were being “analyzed,” but I was never given direct visibility into which keywords were being used. From my perspective, this lack of transparency made it difficult to evaluate performance.

After 8 months and €800 invested, I did not see a single conversion from the campaigns. Based on my professional background in marketing, if a freelance SEA expert delivered this level of performance (0% ROI at €130 per month), it would be considered unsuccessful.

When I raised concerns, the explanation I was given was that the budget was not high enough. However, in my past experience running Facebook ads with even modest daily averages, I still achieved conversions. I am not a paid ads expert, but I have a marketing background and have previously seen better results from other providers.

In my opinion, the software did not generate effective keywords, and the campaigns were not successful and it was a waste of my investment as someone who has ample experience with freelancers. For me as a small business owner, this was not a good return on investment. After 8 months and €800, I received no measurable conversions — not a single one. I really wish it were different but I cannot recommend.

30 de setembro de 2025

Zeer slechte ervaring met Uptmz

Zeer slechte ervaring met Uptmz

Ik ben uiterst ontevreden over mijn samenwerking met Uptmz.

Dubbel afgeschreven startup fee: de startup fee is tweemaal van mijn rekening gehaald via automatische incasso.

Geen enkel resultaat: ik ben met dit bedrijf in zee gegaan om mijn omzet te verhogen, maar de samenwerking heeft geresulteerd in €0 omzet. Het heeft me alleen maar extra kosten opgeleverd.

Onprofessionele werkwijze: er zijn namens mij advertenties geplaatst op Google met 50% korting op alcoholhoudende dranken. Dit is wettelijk verboden, aangezien de maximale korting niet meer dan 25% mag bedragen.

Onterechte incasso: na het stopzetten van de automatische incasso en beëindiging van de samenwerking (vanwege de slechte resultaten), krijg ik nu maanden later berichten van een incassobureau over een factuur die ik nooit heb ontvangen.

Conclusie: Uptmz levert geen resultaat, veroorzaakt alleen extra werk en zorgen, en bezorgt je achteraf nog hoofdpijn met onterechte facturen. Absoluut géén aanrader.

11 de setembro de 2025

Professioneel en laagdrempelig

Wij zijn erg te spreken over de samenwerking met UPTMZ. De ondersteuning op het gebied van Google Advertising is professioneel en laagdrempelig. Zeker aan te raden!

28 de julho de 2025

Resposta da Uptmz

Hi Stijn, Wat super om te horen, bedankt voor je woorden! 🙌 Geweldig dat jullie onze samenwerking en aanpak zo waarderen. We blijven ons inzetten om Google Ads simpel én effectief te houden! 🚀

Geweldige bedrijf

Geweldige bedrijf

staan altijd klaar voor je als wat vragen hebt.

Eigenaar neemt
Zelfs de tijd om je naar je te luisteren en advies te geven.

En ze proberen altijd het maximale eruit te halen voor je bedrijf en dat doen er maar weinig.

Ik zou deze bedrijf echt aanraden

Groetjes Mounir Jouhri

Eigenaar MJ Vloerverwarming

16 de julho de 2025

Resposta da Uptmz

Dank je wel Mounir, leuk om zo’n enthousiaste review te lezen! 🙌 We doen ons best om persoonlijk betrokken te zijn en het maximale voor elke klant eruit te halen. Super dat dat gewaardeerd wordt! 💪 Veel dank voor je vertrouwen en mooie woorden. Groetjes terug van het hele team!

Classificada 1 em 5 estrelas

PERDEIS EL DINERO Y EL TIEMPO.

30 de junho de 2025

Resposta da Uptmz

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that you feel this way, but we believe the review is not entirely fair. We actively worked on setting up and running multiple campaigns for https://www.immunotec.com/es-ES/miguelmayal. However, communication from your side was very limited, which made it difficult to manage the campaigns effectively. Successful results require collaboration and clear communication from both sides. If you’re open to revisiting this and working toward a solution, we’re still here to help.

De onboarding was simpel

De onboarding was simpel: feed koppelen, targets instellen en klaar. Elke week zie ik in het de tool mijn resultaten. Het is niet perse goedkoper, maar scheelt me wel
een hoop tijd.

11 de junho de 2025

Resposta da Uptmz

Hi Gloria, fijn dat je de onboarding als makkelijk hebt ervaren en dat je de resultaten wekelijks kunt volgen. Tijd besparen is precies wat we willen bereiken met onze automatisering. Blij dat dat voor jou zo uitpakt! 💪

Super support

Super support, snel antwoord.

2 de maio de 2025

Resposta da Uptmz

Bedankt voor je positieve review Julia!

Blij met Uptmz

Blij met Uptmz. Meer verkopen tegen hetzelfde budget.

2 de junho de 2025

Resposta da Uptmz

Hi Laura, fijn om te horen! Meer resultaat halen uit hetzelfde budget is precies waar we voor gaan. Thanks voor je vertrouwen in UPTMZ! 💪🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Als kleine e-com-zaak hadden we nooit…

Als kleine e-com-zaak hadden we nooit tijd voor diepgaande Google Ads-
terwijl de advertentiekosten gelijk bleven. Het dashboard laat precies zien welke
producten scoren en welke minder. De integratie met onze WooCommerce-shop was
letterlijk plug-in installeren, feed koppelen en klaar. Support reageert binnen enkele
uren, zelfs op vrijdagmiddag. Voor ons is dit de eerste partij die beloftes ook écht
waarmaakt.

3 de maio de 2025

Resposta da Uptmz

Hi Tom, dank je wel voor het delen! 🙌 Super om te horen dat jullie als kleinere e-com-zaak zo snel resultaat zagen. 18% Omzetgroei zonder hogere kosten is precies waar we het voor doen. Fijn dat de integratie soepel verliep en dat onze support opvalt! 💪

Classificada 1 em 5 estrelas

De verkoper belooft dat ze slimme AI…

De verkoper belooft dat ze slimme AI software hebben voor Google ads. Opdracht gegeven voor een drie maanden proef, wat volgens hen nodig was om hun AI in te leren en tot optimaal succes te komen. Na 11 weken betalen, hopend op een positief resultaat, toch maar gestopt. Ze hadden geen positief resultaat beloofd zeiden ze nu. Het was voor een goed doel: geld voor revalidatie van invalide Oekraïners. Gevraagd of ze voor dit goede deal hun maandelijkse fee aan de Stichting voor Oekraine wilden terugbetalen. Antwoord was nee. Je bent gewaarschuwd. Bah.

26 mei om 15.00 werd ik gebeld door een medewerker van UPTMZ met de mededeling, dat als ik deze review niet weghaal, dat ze een aanklacht tegen me zullen indienen.

23 de maio de 2025

Resposta da Uptmz

Beste Wim, zoals vooraf duidelijk aangegeven, kunnen we geen garanties geven op resultaat binnen een testperiode. We hebben je meerdere keren de optie geboden om via ons Growth Package begeleiding te krijgen, maar je koos ervoor dit niet af te nemen. Aan het einde van de proefperiode gaf je aan niet tevreden te zijn en verzocht je ons om het volledige bedrag terug te betalen, met als reden dat het om een goed doel ging. Toen we dat niet konden honoreren, dreigde je met een '1-sterren review' als we de facturen niet zouden crediteren. Je gebruikte de oorlog in Oekraïne als argument om onder betaling uit te komen. We vinden het spijtig dat het zo gelopen is.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede samenwerking en positief verkoopeffect

Fijn bedrijf met goede communicatie en prettige samenwerking. Handelen snel op verzoeken en het aanbod (platform) heeft werkelijk een gunstig effect op de conversies.

14 de maio de 2025

Resposta da Uptmz

Dankjewel! 🙌 Super om te horen dat je tevreden bent over de samenwerking en het effect van het platform op de conversies. We blijven ons inzetten om snel te schakelen en het maximale eruit te halen! 🚀

Classificada 5 em 5 estrelas

Uptmz is een fijne tool om mee te…

Uptmz is een fijne tool om mee te werken. Dankzij de automatisering heb ik nauwelijks omkijken naar mijn Google Ads, terwijl ik er toch op kan vertrouwen dat alles optimaal loopt. Zeker een aanrader als je meer traffic naar je webshop of website wil genereren!

15 de maio de 2025

Resposta da Uptmz

Dankjewel voor je positieve review! Geweldig dat je vertrouwen hebt in ons platform en dat het je werk uit handen neemt.

Niet doen.

Dit bedrijf doet er alles aan om je binnen te halen, zijn ook echt wel vriendelijk, beloven je veel maar je beland in een machine waar je niet meer uitkomt. Je krijgt eigenlijk niets voor je geld. Blijven bellen voor openstaande rekening. Maar je betaald voor ‘lucht’.

15 de maio de 2025

No contrateis!

No contrateis!
Contraté el servicio junto a auditoria y varios scripts. Tras 2 semanas escribiéndoles y no contestarme a nada, decidí darme de baja ya que parecía una estafa. La sorpresa es que me cobraron unos 150 euros approx y no me devolvieron nada aun no habiendo descargado ni usado su servicio en absoluto. Solicité devolución y no me contestan a ningun mensaje.

2 de abril de 2025

¡¡¡Servicio terrible!!

¡¡¡Servicio terrible!!! Desactivé el servicio a los pocos días, nunca hicieron ninguna mejora en la campaña de Google y me hicieron pagar 284€, son unos ladrones

18 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

UITKIJKEN VOOR DIT "BEDRIJF"!!!!

2 jaar geleden in zee gegaan met dit bedrijf. Vervolgens kwamen er rekeningen binnen waar je U tegen zegt. Netjes aangegeven dat dit bedrag niet klopt omdat ik de hoogte van de advertentiekosten had aangepast. Hierbij aangegeven dat ik graag een onderbouwing wil van de hoogte van de kosten en waar deze op gebaseerd zijn. Niemand kon mij vertellen waarom deze kosten zo hoog waren en dat ik dit gewoon moest betalen. Ik weigerde dit omdat ik wist dat dit niet klopte en dat ik graag uitgelegd wilde hebben. Dit kon helaas niet. Na 2 jaar proberen ze ineens mijn rekening leeg te halen en staan er zogenaamd en ongevraagd advertentiekosten aan. De slechte recensies lijken wel weggehaald. Ze blijven mij lastig vallen en dreigen met incassokosten die zelfs buiten de wettelijke richtlijnen vallen.

6 de maio de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.