Vanvittigt god og professionel service! Glasset på mit ur var ødelagt, og jeg rakte ud til Urmageren for at få pris for reparation af dette. Jeg modtog opkald fra dem kort tid efter, med flere de... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Min kones ur hang i datoen. Tidligere havde vi fået det lavet som en garanti sag direkte hos Omega, men problemet kom igen. Frederik fik hurtigt besigtiget problemet, renset og smurt uret, samt k... Ver mais
Fantastisk service som dit ur fortjener. Jeg fik fuld serviceret mit omega Speedmaster og hele oplevelsen var utrolig god. Frederik gav alle information om forløbet så det blev en tryg oplevelse.... Ver mais
Jeg har haft mit vintage Omega ur til service hos Frederik, og han var yderst professionel. Selve kassen, som blev fragtede uret var virkelig god og sikker. Jeg var oplyste om processen hele vejen... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Velkommen til Urmageren.dk – Professionel service direkte fra værkstedet Mit navn er Frederik, og jeg er udlært urmager fra Den Danske Urmagerskole i 2008. Hos Urmageren.dk stræber jeg efter at tilbyde dig en personlig og pålidelig service. Mit værksted er stolt af at være et af de få OMEGA-autoriserede serviceværksteder i Danmark, hvilket sikrer, at dit ur bliver behandlet med den højeste standard. Hvis du ønsker at finde mine oplysninger på Omega's officielle hjemmeside, skal du først vælge "Customer Service" og derefter "Find a Service Center". Mine kontaktoplysninger står selvfølgelig også på min egen hjemmeside. Mit koncept bygger på at forkorte vejen fra dig som kunde til urmageren. Når du sender dit ur direkte til mit værksted via en forsikret og sikker pakke, undgår du fordyrende mellemled. Det betyder, at du får en gennemsigtig pris og en effektiv service – uden kompromis på kvalitet. Er du nysgerrig efter at se mere af, hvad jeg laver? Følg mig gerne på Instagram under profilen ”URMAGEREN.DK”, hvor jeg deler et indblik i mit daglige arbejde.
Informações de contacto
Rigtig fin service og god kommunikation
Rigtig fin service og god kommunikation
Vanvittigt god og professionel service!
Vanvittigt god og professionel service!
Glasset på mit ur var ødelagt, og jeg rakte ud til Urmageren for at få pris for reparation af dette. Jeg modtog opkald fra dem kort tid efter, med flere detaljer og pris.
Topprofessionel og god service fra start til slut, både ift. processen og selve reparation! Jeg kommer uden tvivl til at bruge Urmageren igen, og anbefaler alle andre at gøre det samme.
Kundeoplevelsen
Levering og returnering fungerer i topklasse. Jeg fik kompetente svar på min spørgsmål og ønsker til serviceringen af mit ur.
Superfint koncept meget fin service
Superfint koncept. Mit ur fik lavet komplet service på kun 4 uger, mod de forventede 8 til 10 uger.
Urmageren.dk kan varmt anbefales.
Frederik er god til at forklare
Frederik er god til at forklare, processen! ikke let at sende sit fantastiske ur med posten, men det spiller bare.
Fik repareret og poleret mit gamle…
Fik repareret og poleret mit gamle omega til en meget fair pris
Nu har jeg et “nyt” ur igen
Alt forløb som aftalt
Alt forløb som aftalt, og med en god ærlig dialog.
Bedste anbefaling
Fremragende kommunikation, fantastisk service og et ur, der blev tilbageleveret i perfekt stand efter service.
BEDSTE urmager
Frederik er serviceminded, ordentlig og virkelig god at snakke med!
Jeg sender uden den mindste betænkning mit ur afsted til ham.
100 % anbefaling her fra :)
God og professionel oplevelse
God og professionel oplevelse. Flot udført arbejde, som efter aftale/bestilling. Meget tryg og tillidsvækkende frastarttilslut.
Fantastisk service som dit ur…
Fantastisk service som dit ur fortjener.
Jeg fik fuld serviceret mit omega Speedmaster og hele oplevelsen var utrolig god. Frederik gav alle information om forløbet så det blev en tryg oplevelse. Både visuelt og service var i topkvalitet.
Tak for hjælpen.
Reparation på rekord tid
Min kones ur hang i datoen.
Frederik fik hurtigt besigtiget problemet, renset og smurt uret, samt kørt en test over en uge for at sikre sig datoen ikke hang igen.
Uret fik jeg retur på rekord tid, så det var bare så perfekt. Andre steder synes jeg typisk at sager som denne tager over en måned, hvis ikke to, så det var virkelig rart at det kunne gå så hurtigt.
Mine varmeste anbefalinger til Frederik!
God og troværdig service
Fik hovedserviceret mit 20 år gamle Omega Seamaster Automatic, og efter endt service går og ser uret igen ud som nyt. Kan på det varmeste anbefale Frederik og hans forretning.
Mit arvestykke kunne ikke være i bedre hænder
Jeg fik for nylig serviceret mit vintageur fra OMEGA hos Urmageren, og det har været en fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Arbejdet blev udført utrolig professionelt, til den aftalte pris og med en dyb respekt for, hvordan et ur som dette bevarer sin sjæl og historie.
Kommunikationen har været klar og tydelig gennem hele processen, hvilket gjorde det meget trygt at overlade mit arvestykke i hans hænder. Jeg er yderst tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale ham til andre.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.