LuckyGans 🇳🇱 Veilig & Betrouwbaar Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

my brain at 4am: "what if we put 10 bucks on red" like bro please let me sleep i have a mid-term tomorrow and zero bankroll left

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Cashback tylko z nazwy

Myślałem, że odzyskam coś z przegranych, a ten ich cashback to promil od tego co się traci. Reklamują to jak wielką ulgę, a realnie nic nie zmienia.

Kasyno męczy promocjami

Co dzień nowa „oferta”, ale wszystkie na jedno kopyto – doładuj, zrób obrót, może coś dostaniesz. Brakuje czegoś naprawdę ciekawszego niż kolejny reload z obrotem x35. Po tygodniu miałam już dość czytania tych samych haseł.

Pierwsza i ostatnia wpłata

Wpłaciłem stówkę, bonus niby był, ale zanim zrozumiałem te ich warunki, wszystko poszło. Interfejs ok, ale serio, takie pokręcone zasady obrotu, że odechciewa się grać. Nie wracam.

Kasyno pełne rozczarowań

Wpłaciłem stówę, zagrałem w parę slotów i serio, dawno tak szybko nie straciłem kasy. Bonus niby był, ale takie obroty, że nawet nie chciało mi się tego czytać do końca. Interfejs toporny, wszystko jakoś wolno chodziło na telefonie, a support odpisał mi szablonem jak zapytałem o te ich zasady. Nie oszukali mnie wprost, ale odczucie jak w starym barze z automatami – po prostu nastawione na szybkie wyciągnięcie pieniędzy i żadnej przyjemności z gry.

Kasyno, które męczy psychę

Już nie chodzi nawet o kasę, chociaż straciłam sporo. Bardziej o to ciągłe poczucie, że może następnym razem się uda. To uczucie zostaje w głowie jeszcze długo po wylogowaniu. Nie życzę tego nikomu.

Dużo gier, mało sensu

Biblioteka gier ogromna, ale jak zaczynasz sprawdzać, to połowa to jakieś klony. Czuję się przytłoczony tym wyborem, a tak naprawdę i tak kończę na kilku slotach, które tylko zabierają kasę. Samo „dużo” nie znaczy „dobrze”.

Kasyno daje iluzję kontroli

W panelu pełno suwaków, limitów, wykresów, ale jak przychodzi co do czego, to i tak łatwo wszystko przegapić w emocjach. Miałam ustawiony miesięczny limit, a i tak udało mi się go obejść przez jakieś dziwne obejścia z bonusami. Narzędzia są, ale jakby specjalnie nieszczelne.

Brak auto-wylogowania po wypłacie

Po wypłacie środków dalej siedziałam w grach z prawie zerowym saldem i po chwili znowu doładowałam. Myślę, że fajną funkcją byłaby opcja wylogowania po wypłacie, ale tutaj nic takiego nie ma. Czuję, że to celowe.

Classificada 1 em 5 estrelas

Depozyt przepadł po błędzie strony

Strona zawiesiła się w trakcie przetwarzania płatności. Pieniądze zeszły z konta bankowego, ale w kasynie brak. Musiałem wysyłać potwierdzenia przelewu, screeny, wszystko. Dopiero po dwóch dniach kasa się pojawiła i zero przeprosin, tylko sucha informacja, że „problem rozwiązany”. A co, jeśli bym nie pisał? Kasa zniknęłaby na zawsze?

Brak historii bonusów

Nie widzę nigdzie jasnej historii, jakie bonusy miałam, co zostało, co przepadło. Wszystko trzeba sobie notować albo zgadywać. Dla mnie to podstawowa funkcja, której brakuje.

Powolny czas ładowania

Nawet na szybkim łączu każda zakładka ładuje się kilka sekund. Zmiana gry to cierpliwość świętego. Po półgodzinie miałam dość, bo więcej czekałam niż grałam.

Brak normalnej historii gier

Chciałam sprawdzić kilka poprzednich rozdań w blackjacku, a oni pokazują tylko saldo ogólne, bez szczegółów. Nie widzę, co dokładnie wygrałam, co przegrałam. Dla mnie to ważne, a tutaj tego po prostu nie ma.

On my old Samsung

On my old Samsung, Tom from support ticket answered the wrong question... No warning, no clear status, just another page to refresh — brilliant…

5 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

i started with a small £81 test after…

i started with a small £81 test after the school run. The cashier button hid behind the keyboard on my borrowed phone. The account history did not make the situation any clearer. Not a disaster, just a very poor account experience

7 de agosto de 2026
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais