Use4Free Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi klara inte ut att återlämna, vi gjorde allt rätt gällande bockning, betalade försäkring, då tog vi släpet körde till Jysk utlämning, hämta ut vår beställning som vi betalt, problemet blev då vi läm... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Låset krånglade, gick ej att låsa upp. AI-roboten förstod naturligtvis ingenting, meddelade att jag har kärran ”lycka till”. Jag begärde att få tala med en levande person. Fick ett telefonnummer, allt... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt och smidigt att hyra släp. Även om det kostar en slant (försäkring + bokningskostnad) är det billigt. Enda problemet är att appens kalender inte visar om önskat släp är ledigt eller ej. (Sena... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de transporte

USE4FREE erbjuder en rullande shoppingväska i form av släpvagnar som gör det lättare att göra stora inköp för ditt hemmaprojekt. Eftersom det här är en självbetjäningslösning reserverar du och låser upp släpet med din smartphone. Transportera dina varor hem på ett säkert sätt i någon av våra praktiskt designade släpvagnar. Appen är nyckeln! Vår app bjuder in dig att reservera, hämta och lämna tillbaka din USE4FREE-vagn med några få enkla steg - allt i en app! Bakom USE4FREE står Brenderup, marknadsledande inom släpvagnar i Sverige och med mer än 30 års erfarenhet av släpvagnsuthyrning.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

5 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 98% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

1177 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Good experience

new trailer, easy process

4 de julho de 2026

Classificada 4 em 5 estrelas

Tjänsten är smidig att använda

Tjänsten är smidig att använda.

Särskilt användbart är möjligheten att låsa upp låset under hyrtiden, för att låsa släpet om man behöver göra det t ex.

Två saker dock dra ned mitt betyg.
1. Tjänsten känner inte av var man befinner sig. Man är tvungen att leta upp staden man är i på kartan när man först öppnar appen. (Mindre viktigt)

2. Jag tycker det är rent uselt att man inte får pengar tillbaka om man lämnar tillbaka släpet tidigare än bokningen. Jag bokade och betalade för 5 timmar men lämnade tillbaka släpet efter 3 timmar. Jag fick ingen pengar tillbaka. Andra tjänster är smidigare på detta. (Mycket viktigt)

Jag kommer fortsätta använda mig av Use4Free. Det blir till att komma ihåg att förlänga bokningen så att man inte betalar för mycket.

6 de julho de 2026

Resposta da Use4Free

Tack för din recension och fina ord. Ja tyvärr har vi så i våra avtal att man betalar för tiden man bokat och vi återbetalar inte om man lämnar tillbaka tidigare. Tips är annars att förlänga under tiden (om det är möjligt och ingen annan har bokat släpet efter). Om det finns andra likadana släp lediga så brukar vi flytta deras bokning så du som kund kan förlänga!

Fantastisk

Fantastisk

Rymligt släp

Enkelt att hyra, stort och rymligt.

Allt var smidigt

Allt var smidigt, enkelt och fungerade väl. Det enda som drog ner lite är att jag skulle frakta en helt ny säng och släpet när jag öppnade luktade bensin och stark med målarfärg inuti. Inte så bra när man fraktar sängar direkt.

Resposta da Use4Free

Tack för din recension och fina ord. Ber om ursäkt för lukten, vi får kolla upp det!

Classificada 3 em 5 estrelas

Ville inte ladda ner appen

Ville inte ladda ner appen. Fyllde i allt på webben via mob i Jysk butiken. Mycket klickand. När jag skulle betala med Swish fick jag bara upp en QR kod. Så personalen i butiken fick ta en bild så jag kunde swisha.
Stödhjulet trasigt. Svårt att få upp och ner det.
Skulle ha varit så mycket enklare om personalen på Jysk fick själva låna ut släpvagnen till sina kunder.
Men glad ty jag kunde låna en kärra så jag fick hem soffan.

6 de julho de 2026

Resposta da Use4Free

Tack för din recension och feedback!

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag hade provat for endra tiden men det…

Jag hade provat for endra tiden men det bliv inte sen jag for sms at betala 200 du bliv försent

2 de julho de 2026

Resposta da Use4Free

Tack för din recension och feedback. Nästa gång du vill ändra tiden för återlämning så ring oss ut i fall det inte går igenom!

Välkommen åter!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.