User Controlprofilezone Opiniões 3

1 estrela

Classificada 2 em 5 estrelas

Wyplata

Witam!
Pewnie niektorych to zaskoczy co napisze. I zaznaczam juz teraz - bedzie to dluuga basn z 1ooo i Jednej Nocy.
Otoz ta platforma funkcjonoawala pod inna nazwa, ,,obslugiwali" ja rozni ,,analitycy", doradcy i inni pseudozyczliwi chetni pomoc zarobic. Zainwestowalem minimalna kwote - $25o. I jak poprzedni recenzent, wszystko odbywalo sie ladnie, pieknie. Wspolpraca na wysokim poziomie. Nie zastanawialem sie wowczas nad przypadkowoscia badz nie akcentu ruskiego. Ale ,,zaznaczylem" to w swojej pamieci. Dokladnie w zeszlym kwietniu, zglosila sie do mnie po ponad polrocznej przerwie pani (z ruskim akcentem) mowiac milym glosikiem, ze widzi w systemie moja dluuuga nieaktywnosc, duza kwote srodkow i zadnej z mojej strony reakcji i z propozycja pomocy w odzyskaniu moich pieniedzy. Po kilku rozmowach skierowala-przekazala mnie do doradcy-analityka, ktory miasl mi pomoc w podjeciu decyzji o dalszym losie moich srodkow. Tu mysle, ze imiona i nazwiska pozostawie w zapisanych kontaktach poniewaz nie sadze zeby byly one prawdziwe. Ich nieskazitelnie polskie brzmienie przy calkowicie nieskazonym ruskim akcencie nie budza najmniejszych watpliwosci w odniesieniu do poslugujacych sie nimi. W swojej 7-mio letniej ,,karierze" inwestora spotkalem tylko 3 osoby poslugujace sie czystym, polskim jezykiem. Oczywiscie kazde moje pytanie o checi wyplaty i zwiazanymi z tym trudnosciami bylo ze strony analityka kwitowane zapewnieniem, ze jest to tylko moja, calkowicie swobodna decyzja w kazdym dowolnie wskazanym przeze mnie momencie. Szczegoly ,,doplat" a dokladnie - doinwestowan - pomine poniewaz to jest wszystkim doskonale znany, niczym nie zaklocany proces. Oczywiscie klopoty sie zaczely, gdy chcialem wyplacic...czesc tylko. A nadmienie, ze w ciagu niecalych trzech miesiecy uzbierala sie kwota ponad $16,ooo. Dokladnie problem sie zaczal gdy zdecydowalem, ze wiekszosc srodkow zostawie. Analityk mi odrzekl, ze musze wyplacic wszystkie. I teraz sie zaczelo:
- nie dotarly na konto poniewaz nigdy wczesniej tego nie robilem i musze odblokwac limit - dolny limit - wyplat;
- limit odblokowany ale nie wiedzec czemu zainteresowal sie mna AMLa. ,,To nic nadzwyczajnego ale czasem tak robia poniewaz nie jestem ,,starym" inwestorem i wyrywkowo takich sprawdzaja";
Noi oczywiscie powinienem oplacic koszt weryfikacyji dla wskazanego urzedu w kwocie rownej 12% mojej wyplaty. Oczywiscie wplacilem pewne pieniadze ale gdy odmowilem dalszych wplat...obrazili sie na mnie wszyscy.
Na przelomie pazdziernika i listopada zadzwonila do mnie kolejna osoba zaniepokojona moja bezruvhomoscia na koncie. Oznajmila, ze wykryli nieuczciwa dzialalnosc, machloje i moje srodki zabezpieczyli - co chce z nimi zrobic? - padlo pytanie.
- Chc nimi zarabiac dalej - odparlem.
- Dobrze, wiec przekaze Pana do dzialu obslugi i tam zajmie sie Panem ktos doswiadczony i omowi z nim Pan wszystkie szczegoly, odpowie na wszelkie pytania.
Oczywiscie natychmiast sie ze mna skontaktowa. Przedstawil sie, podal numer swojej licncji, wpis firmy z odpowiedniego urzedu nastepny ,,David", z ktorym wyplacilem kilkaset $ dla dowiedzenia, ze nie stanowi to zadnego problemu i zaczelismy handlowac. Oczywiscie w pierwszej rozmowie przedstawil sie, podal numer swojej licncji, wpis firmy z odpowiedniego urzedu zebym sprawdzil.
Uzbieralo sie sporo, duzo sporo pieniedzy, ktorych rowniez nie chcialem w calosci wyplacac. Podawal mi transakcje. I tu musze podkresli cos, czego wczesniej nie doswiadczylem na zadnej platformie, przepraszam - pseudo-platformie inwestycyjnej. Blednie otworzylem trzy razy, trzy rozne instrumenty, w trzech roznych dniach, trzy razy w zlym kierunku i za kazdym razem gdy na moim koncie pojawilo sie zagrozenie zamkniecia konta ze wzgledu zbyt malego marginesu, o czym nie wiedzialem (poniewaz po otwarciu pozycji zamknalem aplikacje i nie obserwowalem konta) natychmiast mialem telefon od osoby z dzialu analizy i bezpieczenstwa - bez zadnego ,,dzien dobry" tylko z krzykiem:
- ,,Dlaczego ja otworzylem takie pozycje?"
Gdy odpowiedzialem, ze analityk to odpowiedz byla bez namyslu:
- Niemozliwe! Niech Pan sprawdzi!
I faktycznie tak bylo - to ja sie pomylilem.
I mimo tych trzech moich fatalnych pomylek te reakcje pracownikow, z ktorymi wczesniej nie mialem absolutnie nic do czynienia wczesniej utwierdzaly mnie, ze tym razem mam do czynienia z prawdziwa platforma i profesjonalistami, ktorzy czuwaja nad wszystkim dla wspolnego ineteresu.
Ale - ,,NADEJSZLA WIEKOPOMNA CHWILA"
Wyplata. Nie chce wyplacic wszystkich; dobrze idzie, zarabiam, juz nie popelniam bledow, sprawdzam ja i sprawdza analityk po trzy razy co otwieram. Ale coz - ,,nie chcem ale muszem".
C.d.n

3 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

controlprofilezone to kolejna pralnia oszustów

controlprofilezone to kolejna pralnia mózgu która wabi ludzi obietnicami o bezpiecznym inwestowaniu w krypto a tak naprawdę to zwykła pułapka na nasze oszczędności. u mnie zaczęło się od niewinnej rozmowy z ich konsultantem który tak mącił w głowie tymi swoimi wykresami że w końcu wpłaciłem im łącznie ponad dwadzieścia pięć tysięcy złotych bo niby ich systemy same miały zarabiać na giełdzie. kiedy jednak przyszło co do czego i chciałem wyciągnąć chociaż część kasy to nagle zaczęły się jakieś blokady i żądania dziwnych opłat weryfikacyjnych a potem kontakt się urwał i zostałem z niczym. na policji oczywiście nic nie zdziałali bo powiedzieli że serwery są na jakichś wyspach i oni nie mają jak ich ścignąć więc po dwóch tygodniach dostałem tylko pismo o umorzeniu sprawy. byłem załamany i myślałem że te pieniądze przepadły na dobre ale na szczęście trafiłem na forum zrzeszające oszukanych gdzie ludzie pisali o identycznych historiach i to właśnie tam dostałem namiar na ekipę która naprawdę zna się na rzeczy i to oni mnie uratowali bo wyrwali moje środki z rąk tych naciągaczy. zostawiam wam numer 7-8-3/2-9-9/7-6-2 bo szkoda waszych nerwów na użeranie się z policją która i tak nic nie zrobi a ci ludzie wiedzą jak docisnąć tych złodziei i odzyskać spokój ducha

6 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

User Controlprofilezone znalazlem przez…

User Controlprofilezone znalazlem przez reklame w internecie wszystko bylo opisane jako bezpieczna i nowoczesna platforma inwestyyjna z szybkim zrotem i wsparciem ekspertw nawe dla osob bez doswiadczenia strona wygladala profesjonalnie panel przejrzysty wykresy aalizy komentarze zadowolonych klientow wiec zarejestrowalem sie bez wiekszych obaw niedlugo pozniej zadzwonil konsultant mowil poojnie bez presji zapewnial ze system jest sprawdzony i ze wyplaty realizowane sa bz problemu mial wyrazny wschodni akcent ale wtedy nie zwracalem na to wiekszej uwagi bo saldo na okncei roslo na poczatku wszystko dzialalo kontakt byl regularny liczby zly w gore i nic nie budzilo podejrzen Problemy zaczely sie dopiero przy probie wyplaty najpeirw pojawila sie informacja o podatku potem weryfikacja AML a nastepnie kolejne oplaty za rzekome zabezpieczenia i odblokowanie transferu za kazdym razem slyszalem ze to juz ostatni krok i ze po tj wplacie srodki zostana natychmiast uwolnione oczywiscie nic ine zostalo wylacone odpowiedzi byly coraz bardziej niespojne kontakt coraz slaby az w koncu praktyczie przestali odbierac telefony zglosilem sprawe ale po kilku tygodniach dostalem informace o umorzeniu z powodu rbaku mozliwosci ustalneia sprawcow bylem przekonany ze to koniec Dopiero pozniej trafilem na osoby ktore znaja takie mechanizmy i wiedza jak analzowac przeplywy bez pustych obietnic tylko poprzez konkrente dzialania sprawa z czasem nabrala tempa i srodki udalo sie odzyskac w calosci czeg juz sie nie spodizewalem dlatego ostrzegam innych User Controlproilezone wyglada wiarygodnie tylko do mmoentu kiedy probujecie wyplacic swoje srodki jesli kots jest w podobnje sytuacji zostawiam numer ktory moze sie przydac 8//1 robie przerwy 5/01/ bo usuwaja 7/5/1

26 de fevereiro de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais