Leia as opiniões dos outros
Wat een verschrikkelijke oplichters!!! Bestel hier NOOIT!! Begin februari een jurk besteld nooit ontvangen. Reageren niet op mails en telefoonnummer is niet in gebruik. Dit bedrijf verdient... Ver mais
OPLICHTERS! Helaas te laat reviews gelezen! Geen reactie via de mail, geen product ontvangen! Ik heb aangifte gedaan!!
Miskoop
Miskoop! De jas komt niet overeen met de afbeelding. Nu kom ik er te laat achter, door de revieuws te lezen, dat retourneren niet mogelijk is! Ik baal hier ontzettend van! Ik had eerder deze revieuws moeten lezen. Een pijnlijke maar belangrijke les!
Waardeloze kwaliteit
Heb een korte broek besteld. Plaatje zag er goed uit. Aangekomen, het leek wel een vaatdoek . Zeer slechte kwaliteit. Het retour sturen is een probleem. Er wordt niet gereageerd. Dit bedrijf krijgt 0 sterren . Wat een oplichters 😡
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!
Helaas te laat reviews gelezen!
Geen reactie via de mail, geen product ontvangen!
Ik heb aangifte gedaan!!
Het product is nep
Het product is nep, plastic en komt niet overeen met de foto's. Oplichterij
Wat een verschrikkelijke oplichters!!
Wat een verschrikkelijke oplichters!!! Bestel hier NOOIT!!
Begin februari een jurk besteld nooit ontvangen.
Reageren niet op mails en telefoonnummer is niet in gebruik.
Dit bedrijf verdient niet eens een ster.
A.u.b. bestel hier nooit.
KOOP HIER NIET
KOOP HIER NIET, oplichters, dropshipping, slechte kwaliteit, site ziet er goed uit, in ons geval producten retour gestuurd en vervolgens geen geld retour zoals afgesproken
Oplichters
Oplichters!
Er staat retour zonder gedoe het is onmogelijk en dan bieden ze aan dat je van de webshop iets niets mag (uitkiezen) 30% korting en het bestelde artikel mag houden.
Oplichters! Bestel er niks!
Voor het eerst in m'n leven compleet opgelicht. Site zag er betrouwbaar uit, maar nadat de levering (vanuit China) al 3 weken duurde en het product totaal niet leek op de schoenen die ik bestelde, geven ze geen reactie nu ik ze wil retourneren. Ook geen adres te vinden. Pure oplichters. Ik ga aangifte doen.
Oplichting
Bestellingen kunnen niet geretourneerd worden.
Dit is niet toegestaan dus is de webshop oplichting.
Leveringen komen ook vanuit China. super kleine maten.
Slechte kwaliteit ,op verzoek om terug…
Slechte kwaliteit ,op verzoek om terug te sturen wordt gewoon niet gereageerd...
Mensen altijd eerst reviews zoeken en…
Mensen altijd eerst reviews zoeken en kijk bij contact, als er geen adres staat dan komt het 99% uit China. En als je al twijfelt bestel alleen als je achteraf kan betalen!!!!!!!
Wat jammer dat ik geen reviews had…
Wat jammer dat ik geen reviews had gelezen. Besteld, maar helaas niks ontvangen. Op de emails geen reactie.
Slecht of is het wel een bedrijf…
Slecht of is het wel een bedrijf misschien toch maar aangifte doen van hoe meer dit er doen hoe beter dan moete. Ze wel stoppen met deze oplichting
Is een oplichtingbende!
Niet betrouwbaar
Schoenen kwamen blijkbaar uit China.
Na 5 weken pas binnen en ook nog 2 maten te klein.
Op site maat 40 maar is maat 38
Op site lijkt het dat ze vanaf Duitsland komen maar komen dus vanuit China
Probeer al 2 weken contact te krijgen maar geen reactie terug
06 nummer werkt niet
Ik vermoed en zeker nu ik andere reviews lees dat ik kan fluiten naar mijn geld en ook geen reactie ga krijgen
WAARDELOOS BEDRIJF
WAARDELOOS BEDRIJF - NIET KOPEN !!
CHINESE ROMMEL
DOEN ALSOF ZE NL ZIJN
OPLICHTING
OPLICHTING: Ik heb onlangs een vest besteld bij vandermeerutrecht.nl. In de advertentie stond dat het gemaakt zou zijn van een uiterst zachte katoenmix. Na weken wachten ontving ik echter een trui van 100% synthetisch materiaal.
Ik wilde het product retourneren, maar stuitte op allerlei vreemde zaken op de website van vandermeerutrecht.nl. Mijn e-mails kwamen bovendien terug als onbestelbaar, dus heb ik het contactformulier gebruikt.
De retourpagina – voor zover die er was – vermeldde dat er twee foto’s van het product moesten worden meegestuurd, dat de retour binnen 24 uur na ontvangst moest worden aangemeld, en nog meer ongewone voorwaarden. Dit klopt niet, want bij consumentenkoop gelden andere wettelijke regels. Het sturen van foto’s is niet verplicht en een retour binnen 24 uur eisen mag helemaal niet.
Ik heb de retour twee dagen na ontvangst via hun contactpagina aangemeld, maar sindsdien heb ik niets meer gehoord. Als ik nu op de website kijk, staat het vest op “tijdelijk niet beschikbaar”.
Dit lijkt mij een typisch geval van oplichting. Wie heeft er nog meer ervaringen met deze nep-ondernemers?
Pure oplichting!
Pure oplichting!!
Jas blijkt totaal niet van kwaliteit te zijn die je verwacht voor de prijs. Retouren is niet mogelijk en is ook geen bestaande winkel in Utrecht.
Weinig hoop op levering na het lezen…
Weinig hoop op levering na het lezen van de reviews, maar goed, na een aantal weken en een nette mail, toch geleverd. Daar dus 1 ster voor. Het vest zelf is gewoon Temu troep, na een half uur liggen er al naden los. Maar wel voor een vette prijs. Niet kopen hier dus. Is echt geen bedrijf uit Utrecht, gewoon niet betrouwbaar.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.