Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had een probleem met een bodystocking . Inmiddels is alles keurig opgelost. Ik werd keurig gemaild en te woord gestaan. Na onderzoek van het product kwamen ze tot de conclusie dat het ind... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Love love love it Hou van deze site. Leveren super snel en gewoon top kwaliteit mooie prijs verhouding de broeken zijn oh zo geweldig. Gewoonweg verliefd!!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik bestel al meer dan 10 jaar lang bij deze webwinkel. Producten zijn altijd van goede kwaliteit en pasvorm. Ook de bestelling word snel geleverd vaak de volgende dag al! Super tevreden met deze we... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

2 mil opiniões

Respondeu a 91% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Prima opgelost

Ik had een probleem met een bodystocking .
Inmiddels is alles keurig opgelost.
Ik werd keurig gemaild en te woord gestaan.
Na onderzoek van het product kwamen ze tot de conclusie dat het inderdaad een productie fout was.
Ik krijg mijn geld terug en een tegoed voor de retour kosten .
Normaal als ik meteen contact met hun klantenservice had opgenomen had ik het gewoon terug gekregen.
Dit vind ik ook een prima oplossing .
Ik zal zeker nog eens iets kopen omdat ze me keurig hebben geholpen en het probleem opgelost .
Unwantisell bedankt.

15 de abril de 2026

Hi Esther,
Wat een fijne review, dank je wel! ❤️

We zijn blij dat we het goed voor je hebben kunnen oplossen en dat je zo tevreden bent over hoe het is afgehandeld.
Dat is precies waarom we het doen!

We zien je dan ook heel graag weer terug bij een volgende bestelling!😊

Top bedrijf!

Goede duidelijke site!
Hele leuke kleding die mee gaan met het seizoen en de feestjes die er zijn.
Kwaliteit van de kleding is ook echt heel goed!
En de levering super snel.
Al met al echt top!!

Hi Sanne,
Wat een super review, dank je wel! 😊
Hier worden we echt blij van! Zo fijn om te horen dat je blij bent met de kleding, de kwaliteit én de snelle levering.

We zien je graag terug bij een volgende bestelling!❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede qualiteit en correcte levering

Hi Anke,
Super lief dat je een review hebt geplaatst, dat waarderen we😊
En goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de levering.

We wensen je veel plezier met de artikelen!❤️

Love love love it

Love love love it

11 de abril de 2026

Hi Amber,
Wat een geweldige review, dank je wel!😍
Super leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze items, de snelle levering en de prijs kwaliteitverhouding.

We hopen je snel weer terug te zien op onze site! 💕

Top!

Pakketje was snel verzonden. Kleding is van goede kwaliteit. Prima service!

Hi Deborah,
Bedankt voor je review! 🩷

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending, de kwaliteit van de kleding en onze service.
Daar doen we het voor! ✨

Snel verzonden

Snel verzonden. Leuke tops. Echter voor vrouwen met iets meer borsten niet veel passend.

Hi Tina,
Bedankt voor je review en je eerlijke feedback!
Fijn om te horen dat je blij bent met de snelle verzending en de tops.❤️

Mocht je meer informatie willen over de cups of welke modellen het beste passen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder! 😊

Mooie spullen, goede kwaliteit

Mooie producten en maten komen overeen met wat je verwacht.

10 de abril de 2026

Hi,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat de producten en maten helemaal aan je verwachtingen voldoen. We hopen je snel weer terug te zien! 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Refuses refund, only offers voucher

I had a very disappointing experience with this company.

I requested a refund for my purchase, but the company refused to return the money and only offered a voucher instead. I clearly stated that I do not accept a voucher and prefer a refund.

My original bank account is no longer active, but I provided a new account number so the refund could still be processed. The company claims that for “security reasons” they cannot refund to another account, which is not a valid reason to refuse a refund in money.

According to consumer law, a refund should be made via the original payment method or another appropriate method in money. A voucher should not be imposed without the customer’s consent.

Despite explaining this, the company continues to refuse a proper refund.

Very poor customer service and not compliant with consumer rights.

6 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden met deze webwinkel

Ik bestel al meer dan 10 jaar lang bij deze webwinkel.
Producten zijn altijd van goede kwaliteit en pasvorm.
Ook de bestelling word snel geleverd vaak de volgende dag al!
Super tevreden met deze webwinkel!❤️

4 de abril de 2026

Hi Danielle,
Wat een geweldige review, dank je wel! 😊
Wat bijzonder om te horen dat je al meer dan 10 jaar bij ons bestelt, dat waarderen we enorm.

Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm van onze producten, en dat ook de snelle levering goed bevalt!

We hopen je nog heel lang blij te mogen maken met onze producten. ❤️

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb niets ontvangen terwijl het…

Ik heb niets ontvangen terwijl het bedrijf zegt dat het gestuurd is en ontvangen

4 de abril de 2026

Hi Kim,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je het pakket niet hebt ontvangen, terwijl dit volgens de verzendinformatie wel zo zou zijn.

We kijken uiteraard graag met je mee om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Helaas zien we dat we hierover nog geen eerder contact met je hebben gehad. Inmiddels hebben we je een e-mail gestuurd met aanvullende informatie, zodat we samen kunnen achterhalen wat er mis is gegaan en tot een passende oplossing kunnen komen.

We horen graag van je!

Goed service

Goed kwaliteit. Fijne website. Super snelle bezorging:)
Ik bestel zeker hier nogmaals.

10 de março de 2026

Hi Babs,
Bedankt voor je leuke review🩷
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, onze website en de snelle bezorging. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je bestelling! 😘

Classificada 5 em 5 estrelas

Super snelle bezorging en goede…

Super snelle bezorging en goede kwaliteit. Doen wat ze beloven!

2 de abril de 2026

Hi Kim,
Bedankt voor je review! 🩷
Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de snelle bezorging en de goede kwaliteit.

We hopen je snel weer terug te zien!

Tevreden klant

Voor het eerst besteld bij uwantisell na een klein probleempje ben ik heel snel geholpen. Ze reageren binnen 1 dag en lossen het snel op zonder verzendkosten. Kleding voelt fijn aan. Ik zal zeker aanraden om hier wat te bestellen. En er word snel geleverd.

Hi Romy,
Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat het kleine probleempje snel en naar tevredenheid is opgelost.

Ook leuk dat je tevreden bent over de kwaliteit van de kleding en de snelle levering. Bedankt voor je aanbeveling en we hopen je snel weer terug te zien!❤️

Classificada 3 em 5 estrelas

Item met make-up vlekken

Prima en snel verzonden.
Maar ik kreeg het item binnen met allemaal make-up vlekken er op. Heb het item wel gehouden want hij zat me goed maar ik vind dit wel echt smerig! Mag voortaan wel even wat beter naar gekeken worden voordat het wordt verzonden!

Hi Joëlle,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen, dit is uiteraard niet de bedoeling.
Helaas kunnen wij hierover geen informatie terugvinden in ons systeem.
Zou je contact met ons willen opnemen via: klantenservice@uwantisell.nl?

Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Alles was perfect

Hi Ilse,
Wat fijn om te horen dat alles perfect was!

We wensen je super veel plezier met de bestelling❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige top,zit heerlijk en een…

Prachtige top,zit heerlijk en een snelle levering…zo blij.

Dankjewel

30 de março de 2026

Hi Marijke,
Wat fijn om te horen!😊
Dankjewel voor je mooie review. Super dat de top zo goed bevalt en dat je tevreden bent over de snelle levering.

Veel draagplezier!

Classificada 5 em 5 estrelas

Top winkel voor kleding die je niet snel ergens anders vindt

Ik heb hier al meerdere keren besteld. Mijn bestelling is er altijd de volgende dag en de maten worden ook goed aangegeven. Ik kijk hier als eerst wanneer ik een nieuwe festival outfit zoek

26 de março de 2026

Hi Anjuli,
Dankjewel voor je lieve review! 🤩
Superleuk om te horen dat je steeds weer bij ons slaagt voor je festival outfits én dat alles zo soepel verloopt.

Hopelijk tot snel bij een volgende bestelling❤️

Sie wollten mir das Geld für zurückgeschickte Artikel nicht rückerstatten

Nachdem mir eine Hose in falscher Größe zugesendet wurde, wollte ich diese in richtiger Größe haben und im selben Zug andere Sachen zurückschicken. War anfangs alles kein Problem. Sie haben mir zugesagt, dass ich das Geld für die anderen Sachen zurückbekomme.
Dann haben sie mir einfach kein Retourenlabel zukommen lassen und ich musste nach 2 Wochen erneut nachfragen. Nachdem ich die Sachen zurückgeschickt habe, wurde mir auf mehrfaches Nachfragen immer wieder gesagt "dauert noch", bis sie mir schlussendlich gesagt haben, dass ich die Sachen zu spät zurückgeschickt habe und sie mir kein Geld zurückgeben könnten. Als ich dann mit rechtlichen Schritten gedroht habe (nachdem sie mir ja zugesagt haben, dass ich das Geld zurückbekomme), meinten sie nur sie würden "nachgeben" und ich sollte doch das nächste Mal besser aufpassen, dass ich rechtzeitig zurückschicke. Dieser Prozess hat 2(!) Monate gedauert und war extrem mühsam, weil ich öfters einfach keine Antwort bekommen habe oder nicht auf meine Fragen/Aussagen eingegangen wurde. Nie wieder!

25 de fevereiro de 2026

Hi Tamara,
Es tut uns leid zu hören, dass du diese Erfahrung gemacht hast. Das entspricht absolut nicht dem Service, den wir bieten möchten.

Wir würden gerne Kontakt mit dir aufnehmen, um den Vorfall noch einmal genau zu prüfen und herauszufinden, wie es dazu kommen konnte. Es ist natürlich sehr ärgerlich, dass du einen falschen Artikel erhalten hast, und wir verstehen, dass der gesamte Ablauf danach frustrierend für dich war.

Wir möchten jedem Kunden bestmöglich helfen und würden den Fall daher gerne weiter untersuchen.

Könntest du uns bitte weitere Informationen zukommen lassen, damit wir dich kontaktieren und gemeinsam eine passende Lösung finden können?

Vielen Dank im Voraus!

Liebe Grüße,
Uwantisell

9 de março de 2026

Hi Carin,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat de levering snel was. We zien je graag nog eens terug! 😊

Vreselijke site en service

Vreselijke site en service, paket besteld en spullen geretourneerd. Blijkt het paket kwijt te zijn in de post. Dat kan natuurlijk gebeuren. Je moet echter zelf betalen om het paket te retourneren dus dat geld is al direct weggegooid. 2 weken later verschijnt er een mysterieus paket met mijn naam erop. Ze geven aan dat dit paket naar mij terug gestuurd kan worden als ik de verstuur kosten betaal. Dit gedaan en nogmaals word het paket niet terug gestuurd. Ben nu gewoon meer dan 50 euro kwijt aan slechte service. !NIEMAND BESTEL HIER!
EDIT: Mijn review word geraporteerd door ze omdat ze deze weg willen hebben ipv helpen. Ik kan alleen een voucher krijgen. Mijn geld weigeren ze terug te geven.

20 de fevereiro de 2026

Beste Eloïse,
We hebben je review gelezen en vinden het vervelend dat je deze ervaring hebt gehad.
We kijken altijd graag samen naar mogelijke oplossingen.

We hebben een pakket met jouw gegevens ontvangen, maar met artikelen die niet van ons zijn. Waarschijnlijk is er per ongeluk een verkeerd label opgeplakt.

We hebben je hiervan op de hoogte gebracht en laten weten dat we het pakket eventueel opnieuw naar je kunnen versturen.

We hebben je inmiddels nogmaals een e-mail gestuurd met meer uitleg. We hopen dat we samen snel tot een passende oplossing kunnen komen.

Team Uwantisell

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.