Uwverhuishulp Opiniões

4,3

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Granietenplaat

Had contact gezocht om een granieten plaat naar boven te brengen.
Stonden vrijwel direct voor mijn deur, heel erg blij mee, dat noem ik service!
Zal absoluut contact opnemen als ik ga verhuizen of iets anders.
Toppers!

4 de dezembro de 2024

Veel verhuisbedrijven benaderd

Veel verhuisbedrijven benaderd, maar kwam bij uwverhuishulp terecht. Zeer professionele jongens! said en zijn team hebben mij tot perfectie verhuisd mooie prijzen en vakkundig verhuisd zeker aan te raden!!

31 de agosto de 2024

Wat een fantastisch team

Wat een fantastisch team. Goeie communicatie, professionele aanpak en echt oprecht leuke gasten die de verhuizing begeleidden. Het monteren en demonteren was een top service. Alles op een nette manier. En het zijn harde werkers die weten hoe het werkt! Bedankt mannen 👍

9 de abril de 2024

In een woord TOP!!

In een woord TOP!!
Onze verhuizing is perfect verlopen. Zeer gemotiveerd en vriendelijk. Er is heel zorgvuldig met onze spullen omgegaan. Kortom een echte aanrader!!

5 de janeiro de 2024

Top!

Andere verhuisbedrijven vragen jackpot prijzen, deze verhuisbedrijf daarentegen betaalbaar. Super tevreden, meedenkend meelevend en harde werkers!
Een echte aanrader.

3 de janeiro de 2024

oneerlijk

Het spijt me echt dat ik deze recensie moet schrijven, want de jongens waren geweldig. Hun eigenaar beslist minder. Ik nam contact met hen op via WhatsApp en vroeg om een ​​offerte, de eerste offerte was € 85/uur 2 personen 1 vrachtwagen. Na het versturen van de foto's doet hij mij een bod van €800,- vaste prijs. Omdat ik niet wist hoe lang het zou duren, accepteerde ik (mijn fout). Op de dag van de dienst kwamen er 4 opdagen en in totaal waren ze er 3 uur mee bezig. Ze hebben mijn bed niet eens in elkaar gezet, omdat het te lang zou hebben geduurd. Helaas, nadat ik het aanbod in mijn onwetendheid had aanvaard, was ik genaaid. Ik vroeg om uitleg en kreeg geen antwoord. Ze vroegen mij om contant geld. Ik heb met een kaart betaald, ik heb geen factuur ontvangen. Je moet je schamen.

17 de outubro de 2023

É esta a sua empresa?