Meget dårlig kommunikation tager ikke telefonen ringede flere dage i træk, Sender sms om et telefon møde høre aldrig fra dem, Skulle bruge bilen lige efter påske men hørte aldrig fra dem
Leia as opiniões dos outros
Kunne jeg give 10 stjerner, havde jeg gjort det. Med et blandet kørselsmønster, kræves enten flere størrelser biler, eller v85 til og kunne opfylde ens behov. Jeg valgte det sidste, og har ikke f... Ver mais
A empresa respondeu
Ikke langt fra tanke til handling!! Lørdag aften kommer jeg i kontakt med Bjarke om en bil. Dialogen foregår hurtigt og han sætter mig op med Frederik ift. kontrakt, betaling og aflevering. Manda... Ver mais
Jeg har lejet bil hos V85 - indtil videre i over 1,5 år og er altid blevet pænt behandlet. Lige fra første dag har de ydet en super kundeservice - og hvis jeg har haft behov for hjælp ifbm. service... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
V85 er din udlejer af kvalitetsbiler. Vi er en virksomhed, der har eksisteret siden 1996. hvilket gør, at vi har mange års erfaring, når det kommer til udlejning af alle typer af biler, inden for personbiler og varevogne. Vi bestræber os altid på, at have den bil, som du lige stå og mangler, hvis vi ikke lige har den på lager, så gør vi alt hvad vi kan for at skaffe den hjem til netop dig. Vi elsker glade kunder, og sørger altid for, at kunden er helt tilfreds når vi afleverer den bestilte bil. Hos V85 har ikke en bestemt lejeperiode, dvs. at du leje en bil helt ned til en dag af gangen, da vi laver kontrakter på både kort og langtidsleje. Vi har stort fokus på kvalitet og sikrer os altid den bedste løsning for vores kunder. Vi tilbyder gode vilkår, komplette løsninger, så du kun skal tænke på at, tank og kør. Vi holder hvad vi lover, og gøre alt for at alle vores kunder er glade. Selvfølgelig er der også en smutter engang imellem i vores virksomhed, vi er kun mennesker. Vores Priser er med GARANTI altid en af de bedste priser du kommer frem til på netop den bil du har udset dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos V85.dk.
Informações de contacto
Respondeu a 28% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Tak til v85
Tak til v85
V85 gjorde det muligt for mig og Kenneth at få mange biler på 1 gang, uden alle mulige klamme høje depositummer
Vi fik de 6 varebiler på rekordtid også, stor ros til Bjarke
Vi har 6 varebiler igennem v85 og 2 private biler, mange tak til jer og jeres super fede team, der bliver klart hentet flere biler i fremtiden her også❤️
Dårlig service!! Føj
Dårlig service!!
1 Man kan ikke snakke med dem
2 Man ringer får at vide man skal skrive over Facebook
3 siger bilen er ny men er i virkeligheden over 10år gammel og har kørt meget mere end jeg har fået oplyst. Overholder ikke det vi aftalte fra starten og som står i kontrakten. .
Og de medarbejdere snakker ikke sammen. Fordi en siger en ting en anden suger noget andet. Man skal trues med at bilen er på listen og at den er efterlyst af politiet. Vilket den ikke er.
Alt i alt super dårlig service
Jeg vil sige tak for god service og god…
Jeg vil sige tak for god service og god oplevelse hos v85 da jeg fik min første bil var jeg uheldig at den gik i stykker men dagen efter var jeg kørende igen med uden spørgsmål og de var meget forstående så det er dejligt at have et sted der er der for deres kunder
Fantastisk service og hurtig respons!
Fantastisk service og hurtig respons!
Jeg har netop hentet en bil hos V85, og jeg er virkelig imponeret over oplevelsen. Jeg skrev til dem og fik svar på under 2 minutter. Kort tid efter blev jeg ringet op, og de præsenterede mig for hele 4 forskellige tilbud – det hele skete inden for blot 3 timer! Servicen var i top fra start til slut, og jeg kørte derfra i en super lækker bil.
Alt i alt en af de bedste kundeoplevelser, jeg har haft – kan kun varmt anbefale V85!
Flexible, transparent, and super easy
I’ve been renting my car from v85.dk for about 6 months now, and it’s honestly one of the best car rental experiences I’ve had. The process of picking the car was simple, and they were super responsive.
Fantastisk oplevelse med V85 – Suveræn service fra start til slut
Jeg har haft fornøjelsen af at leje bil hos V85, og jeg kan ikke sige andet end, at det har været en helt igennem fantastisk oplevelse. Allerede fra første kontakt blev jeg mødt af et venligt og professionelt personale, som virkelig forstår vigtigheden af god kundeservice.
Uanset om det drejede sig om spørgsmål, ændringer eller praktiske forhold i forbindelse med lejen, stod personalet altid klar med hjælp, svar og løsninger. Det føltes hele vejen igennem som om, at man virkelig bliver taget alvorligt som kunde😊
Bilen var i perfekt stand, afhentning og aflevering var både hurtig og problemfri,😃
Alt i alt en suveræn oplevelse, og jeg kan på det varmeste anbefale V85 til alle, der har brug for en pålidelig og serviceminded biludlejning. Jeg vender helt sikkert tilbage næste gang!
Vi skulle købe en bil men ville lige…
Vi skulle købe en bil men ville lige leje en først i et par måneder! Så stødte vi på v85 og det fantastiske koncept de har - mega nemt med kommunikation og handel. Vi fik bilen efter 5 dage og alt spillede, bilen var fantastisk og service i top. Kæmpe anbefaling
God service og nem måde at leje en bil…
God service og nem måde at leje en bil på til fornuftige penge.
Fantastisk service og stærke priser
Super professionel kundeservice fra start til slut! Stort udvalg af lækre biler til rigtig gode priser. Hele oplevelsen var tryg, effektiv og imødekommende – kan varmt anbefales!
Super god oplevelse
Super god oplevelse. God service! Jeg var helt tosset med hvor hurtigt det gik det hele. Dagen efter bestilling var bilen klar. Verdensklasse! Nem og overskuelig kontrakt. Jeg var ikke i tvivl om det noget som helst. Tak for det! 🙂
99% af deres gode anmeldelser er venner…
99% af deres gode anmeldelser er venner og familie. Værste service NOGENSINDE!
Svarer ikke på henvendelser
Svarer ikke på henvendelser så det kan ikke blive mere end en stjerne
Man får en rigtig god og professionel service, medarbejderne hjælpsom og flinke. Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal leje en bil hos dem.
God kundeservice
Fantastisk oplevelse hos V85!
Jeg havde en virkelig positiv oplevelse hos V85 – lige fra starten var servicen i top, og det hele var utroligt professionelt tilrettelagt. Stemningen var både imødekommende og gennemført, og det var tydeligt, at kvalitet og detaljer vægtes højt.
Personalet var venlige, kompetente og klar til at hjælpe med alt, man havde brug for. Det er sjældent, man føler sig så godt taget imod!
Uanset om du er ny eller tilbagevendende kunde, kan jeg kun anbefale V85. Det er et sted/produkt/tjeneste, hvor man føler, man får værdi for pengene – og lidt til. Jeg kommer helt sikkert igen
Fleksible og god kvalitet
Rigtig flinke mennesker hos v85 og nem kommunikation. Meget fleksible og gode til at hjælpe med alt i processen, og så er det bare top kvalitet deres biler
God og professionel service
God og professionel service. Hele leasingprocessen forløb som aftalt, og kommunikationen var let og klar. En tilfredsstillende oplevelse samlet set.
Vi havde en super fed oplevelse hos…
Vi havde en super fed oplevelse hos V85! Alt gik stærkt og hurtigt og vi fik vores ønskede bil samt en service i top klasse!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super oplevelse med V85 Biludlejning!!!
Jeg lejer i øjeblikket en VW Touran hos V85 Biludlejning og er meget tilfreds med både forløbet og servicen. Kommunikationen har været nem og professionel, og jeg har hele vejen igennem følt mig godt behandlet.
Alt har været gennemskueligt, og V85 har vist sig som en fleksibel og imødekommende udlejer. Jeg fortsætter trygt min leje og kan varmt anbefale dem til andre, der søger en pålidelig biludlejning.
V85 dækker virkelig en kundes behov &…
V85 dækker virkelig en kundes behov & har virkelig været med til at finde drømmebilen for mig. De gjorder en stort indsats på, at finde den bil jeg præcis ønsker og farve. Og er dybt taknemlig og glad for deres service som gik hurtigt uden former for hovedpine. De er virkelig overgår virkelig ALLE andre biludlejninger & leasingselskaber i hele dk. De er Danmarks bedste firma indenfor biludlejning/minilease. Top
Det er fantastisk service hele vejen…
Det er fantastisk service hele vejen igennem
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.