Vaartlander Opiniões 3

3,6

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

3 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben een hele mooie Futuro Tender…

Wij hebben een hele mooie Futuro Tender gekocht bij Vaartlander. Vanaf het begin zijn we fantastisch geholpen. Wij hadden meteen een goed gevoel bij deze mensen en hebben daarom snel een beslissing kunnen nemen. Ook de aftersales en de service in het algemeen is top. De mensen die ons geholpen hebben zijn zeer kundig in wat ze doen. Absolute aanrader wat ons betreft!

13 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

commentaar op Paul op zijn commentaar en mijn ervaring met Vaartlander.

Voordat ik mijn review voor Vaartlander schrijf wil ik eerst reageren op de review van Paul m.b.t. de Wato 510.
Ik voel mij persoonlijk aangesproken als Paul beweert dat de Wato een slecht functionerende motor heeft. Ik heb 7 jaar met veel plezier deze boot gevaren en elk jaar heeft hij het een grote of kleine beurt gehad. Tevens de opmerking over de slecht functionerende gashandel is flauwekul. Werkt prima. Roer tegen schroef slaat ook als een tang op een varken. De boot is in goede conditie en ja het is een diesel. Die motor zal je altijd horen. Dat geeft een goed en vertrouwend geluid.

Mijn ervaring met Vaartlander is dat ik prima geholpen ben en alle afspraken nagekomen zijn en de geleverde producten zijn zoals verwacht.

21 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Teleurstellende ervaring met Vaartlander Boats Bergambacht

Mijn ervaring met Vaartlander Boats in Bergambacht is ronduit teleurstellend. Klachten worden niet serieus genomen. Op 2 mei jl. kocht ik daar een Wato 510 sloep voor €13.450. Bij de aankoop werd een proefvaart uitdrukkelijk uitgesloten, waardoor ik volledig moest vertrouwen op de door hen verstrekte informatie over de staat van de boot.

Bij aankomst in onze jachthaven werd de sloep direct te water gelaten. Al snel bleken er ernstige gebreken: een veel te luid motorgeluid, een slecht functionerende motor, een gashendel die niet goed werkte en een roer dat tegen de schroef aankomt, waardoor varen vrijwel onmogelijk is. De sloep is dus simpelweg niet vaarklaar.

Ik heb direct contact opgenomen met Vaartlander en de sloep dezelfde dag nog teruggebracht. Ondanks herhaalde verzoeken weigeren ze de boot zelf te inspecteren of de gebreken te verhelpen. In plaats daarvan boden ze aan de sloep terug te kopen, maar hielden daarbij €2.950 in. Dit vind ik onacceptabel, gezien het feit dat het om een ondeugdelijk product gaat dat direct na levering al niet aan de verwachtingen voldeed.

Het meest kwalijke vind ik dat de sloep vervolgens zonder enige reparatie of inspectie opnieuw te koop is aangeboden.

Uiteindelijk heb ik dus €2.950 verlies geleden op een product dat nooit in orde is geweest. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in Vaartlander aanzienlijk geschaad. Ik raad toekomstige kopers aan om de nodige voorzichtigheid in acht te nemen en zich goed te informeren over hun rechten bij een eventuele aankoop van een sloep.

2 de maio de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.