Vaarwelmetongedierte Opiniões 10

Mau

TrustScore: 2 em 5

10 opiniões

Oplichters

Zijn oplichters. Ze doen alsof het een heel bedrijf is maar in werkelijkheid zijn ze met twee. Reken torenhoge prijzen maar weten niet echt waar ze mee bezig zijn. Nadat ze werkzaamheden gedaan hadden hoorden we nog steeds ongedierte in huis. Hierover contact opgenomen. Kreeg de persoon aan de lijn die langs was geweest maar die deed net alsof hij degene was die de mensen inhuurde en niet bij ons was langs geweest. Als toppunt hebben ze daarna gewoon mijn nummer geblokkeerd. Het het maar gelaten omdat ik er geen enkel vertrouwen in had dat ze alsnog goed zouden oplossen. Al met al hele trieste gevallen.

20 de fevereiro de 2026

Pure oplichters.

Pure oplichters.
Neppe website met neppe reviews.
Komt er een zzp’ertje langs die interessant gaat doen met zn zaklampje en in de hoeken van het huis gaat kijken om vervolgens gaten te dichten die per stuk bijna €100 kosten. Totaalprijs van bijna €700, ik was met stomheid geslagen en heb het tot mijn grote teleurstelling gewoon betaald omdat ik niet wist dat dit absurd was. En de grap is nog, de muizen zijn, na eentje te hebben zien lijden op de illegale lijkplank, gewoon weer terug! Bedankt!

6 de janeiro de 2026

Walgelijk

Walgelijk, vreselijk bedrijf. Allemaal oplichters. Meer betaald dan elders, probleem niet opgelost en ze denken niet mee. Ze zetten allemaal zzp’ers in die hun werk slecht doen.

19 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb dit bedrijf ingeschakeld nadat…ik een muis wilde laten verdwijnen en

Ik heb dit bedrijf ingeschakeld nadat vallen en toegestaan gif geen effect meer hadden. Tijdens het bezoek moest ik contant €200 betalen voor het dichtmaken van drie kleine gaten. Daarbij werd aangegeven dat dit het probleem zou helpen oplossen.
Vervolgens adviseerden zij het gebruik van lijmplankjes om het probleem definitief te verhelpen. Toen ik aangaf dat deze verboden zijn vanwege dierenleed, heb ik expliciet om een andere, diervriendelijke oplossing gevraagd.
Het bedrijf heeft daarna plastic muizenvallen afgegeven, die ik zelf moest plaatsen. Wederom geen enkel effect.
Na opnieuw contact te hebben opgenomen voor een werkende oplossing, kreeg ik te horen dat dit alleen mogelijk was tegen opnieuw betalen. Dit terwijl ik al €200 kwijt ben zonder resultaat of structurele oplossing.

25 de dezembro de 2025

Pas op!

Dit bedrijf levert prutswerk. Vraagt veel geld voor weinig. Ik had beter moeten opletten, want er waren genoeg rode vlaggen.
De reviews op hun website hebben ze waarschijnlijk zelf geschreven, want er is geen link die je naar die pagina stuurt om een review achter te laten.
Er staat ook geen adres op hun site. Alleen een telefoonnummer.
Vaarwelmetjegeld.nl

6 de janeiro de 2026

"Wees op je hoede"

"Wees op je hoede"
Niet alleen rekenen ze 2x btw en weigeren ze dat terug te betalen maar ze proberen heel veel extreem dure middelen te verkopen. Bijvoorbeeld kleine plakplankjes om ongedierte te vangen (made in China) voor €96,80 per stuk!!

10 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

I am highly disappointed by the…

I am highly disappointed by the service. They have charged so much amount and we still have the mice at our place. They took the guarantee but when we tried to contact them, they are not responding at all. I don't understand how they are running their business.

28 de novembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Hoge prijs voor lage kwaliteit

Last gehad van meerdere muizen in onze woning. Met het bedrijf contact opgenomen en er kwamen twee heren langs. Een kortdurende inspectie van een half uur waarbij ze 6 gaten dicht maakten met staalwol dat je zelf makkelijk kunt halen in de winkel. Tot slot hebben ze andere vallen neergelegd die achteraf ook makkelijk te bestellen waren.
Op de vraag hoe dit muizenprobleem duurzaam kan worden opgelost, is gezegd dat we ze moeten bellen als er weer muizen komen.

We hebben een absurd hoge prijs gegeven voor iets wat (ik overdrijf niet) 10x goedkoper had gekund.

De enige reden dat we het geen één ster hebben gegeven, komt doordat ze het voor de muizen nu wel ietsjes moeilijker hebben gemaakt.

We snappen dat je meer betaalt voor een professional, maar dan verwacht je ook kwaliteit. Dit was een geval van hoge prijs voor een matige tot lage kwaliteit.

24 de novembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Muis

Had een muis in de woonkamer.
Via google kwam ik op de site
vaarwelmetongedierte.nl terecht.
Situatie uitgelegd en gelukkig was er iemand avonds bereikbaar.
Hij heeft alles nagekeken, en begon zonder prijsopgave meteen aan het werk.
Nadat hij alles gedaan had, schreef hij de factuur uit.
Totaal bedrag €1228,-
Heb hem netjes betaald, maar schrok wel van de prijs.

Ik voel me best opgelicht qua prijs, niet dankzij werk want dit is gewoon prima.

1 tip: Spreek van te voren een prijs af!!
Ze kunnen zomaar wat opschrijven.

18 de novembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.