Snel m’n telefoon af kunnen geven en had hem dezelfde dag nog terug, top service! Ziet er allemaal netjes uit.
SERVICE met 7 Hoofdletters Kom nu al enkele jaren bij dit bedrijf geleid door een heel enthousiaste Apple Fan. Ik word altijd heel goed geholpen met veel kennis van zaken en ook met goede raad. Je ku... Ver mais
Buitengewone service verleent Valentijn! We hadden de pech dat de reparatie aan m’n iPhone niet het resultaat gaf wat werd verwacht. Hierop heeft Valentijn alles uit de kast gehaald om het met een... Ver mais
Goed geleverd en fijn geholpen bij de nazorg! Ik had, als digibeet, problemen met het opstarten van de aangeschafte telefoon. Kon meerdere malen op (vriendelijke) hulp rekenen.
Vabo is een retail bedrijf voor de online verkoop van refurbished iPhones. Ook kan je bij ons terecht voor het repareren van je (refurbished) iPhone. Wij bieden: ✓de hoogste kwaliteit refurbished iPhone modellen ✓Scherpe prijzen ✓100% zekerheid door ons unieke verificatierapport ✓12 maanden garantie ✓24/7 service & support
Edisonstraat 33, 6604BT, Wijchen, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
SERVICE met 7 Hoofdletters
Kom nu al enkele jaren bij dit bedrijf geleid door een heel enthousiaste Apple Fan. Ik word altijd heel goed geholpen met veel kennis van zaken en ook met goede raad. Je kunt er terecht voor telefoons en accessoires en reparaties. Ook adviezen via Whats app werkt altijd heel goed. Een absolute aanrader als de massaliteit van de Apple winkels wilt ontlopen!!

Resposta da Vabo Store
Top adres voor reparatie of een nieuwe iPhone. Maakt duidelijke afspraken met je, vriendelijk en behulpzaam

Resposta da Vabo Store
Ben al jaren een tevreden klant van Valentijn. Ik ervaar zijn persoonlijke benadering als erg prettig. Hij doet zijn uiterste best en helpt je om je een goede keuze te laten maken tussen de verschillende telefoons en tablets.

Resposta da Vabo Store
Perfecte service, snel, vriendelijk en kundig. Goede aftersale service en eerlijk advies over nieuwe aankopen. Aanradertje👍

Resposta da Vabo Store
Voor refurbished iPhones en iPhone reparaties het beste adres! Super tevreden met mijn refurbished iPhone XS!

Resposta da Vabo Store
Iphone xs max gekocht, goede snelle vriendelijke service. Ik ben een tevreden klant.

Resposta da Vabo Store
Telefoons via VABO gekocht, prima geregeld!
Reparaties ook altijd hier laten doen. Wordt altijd netjes gedaan en goed gemaakt. Top service!

Resposta da Vabo Store
Super telefoon gekocht bij Vabo!! Kei fijne service, zou hier meteen weer teruggaan!

Resposta da Vabo Store
Ik heb een Iphone XR gekocht via de website bij Vabo. Ik had een zeer snelle reactie en de volgende dag had ik het toestel al in huis! De telefoon is niet van nieuw te onderscheiden.
Goede service.

Resposta da Vabo Store
Erg fijne site en erg vriendelijk geholpen in mijn zoektocht naar de perfecte telefoon voor mij

Resposta da Vabo Store
Bij Vabo koop je goede refurbished iPhones, zeer goede webshop!

Resposta da Vabo Store
Helemaal tevreden met mijn refurbished Apple IPhone 8. Top service en geloof me een nieuwe is niet beter dan een gebruikte van Vabo.