valetta.pl Opiniões 93

TrustScore: 2 em 5

2,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeszcze nigdy nie kupiłam tak badziewnego dresu z plastiku najgorszej jakości i bez możliwości kontaktu i zwrotu. Ostrzegam uprzejmie- nic tam nie kupujcie. Jak zwrócicie na swój koszt, to zapomnijcie... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Przestrzegam stanowczo. Towary najniższej jakości, które można samemu kupić na Shein czy Temu kilkukrotnie taniej i z możliwością zwrotu ( w Valetta musisz sam odesłać towar do Chin na własny koszt- o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo szeroki wybór odzieży. Bardzo dobra jakość. Jestem zadowolony i na pewno jeszcze tam wrócę!

Classificada 1 em 5 estrelas

Sklep udaje polski, ale produkty idą z Chin, także jeśli nie kupujesz chińszczyzny to omijaj - ja niestety nie sprawdziłam opinii i się nacięłam, bo naprawdę niestety strona jest bardzo myląca :( Przy... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. Loja de lingerie
  3. Loja de moda masculina
  4. Loja de roupa interior
  5. Loja de moda feminina

Informação fornecida por diversas fontes externas

Sklep Internetowy Valetta.pl ➤ Najwyższej Jakości Produkty ✔ Darmowa Wysyłka Dla Każdego Zamówienia ✔ Najniższe Ceny ✔ Gwarancja Zadowolenia. Sprawdź nas!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Tani szajs z Chin za cenę 200 %…

Tani szajs z Chin za cenę 200 % większą, część zamówienia nawet nie dotarła, szkoda pieniędzy na zwrot bo trzeba płacić za wysyłkę, lepiej nie zamawiać

2 de outubro de 2025

Uwaga oszuści

Uwaga oszuści - produkt kiepskiej jakości, idzie z Chin w partiach, a wysyłkę trzeba robić za straszne pieniądze na adres w Chinach.
Butik internetowy staje się w szczegółach transakcji - pośrednikiem - i umywa ręce od transakcji.
Omijać dużym łukiem.

22 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

oczywiscie nacielam sie jak wiekszosc

oczywiscie nacielam sie jak wiekszosc - sa to wysylane prosto z chin produkty bardzo niskiej jakosci do tego zero kontaktu z obsluga. zamowione rzeczy w zaden sposob nie przypominaja tych ze strony. koszmar

15 de setembro de 2025

Szczerze odradzam

Szczerze odradzam. Zamówiłam 5 kompletów i żaden z nich nie jest kompletem ze zdjecia!!! Tandetna, kiepskiej jakosci bielizna z Chin. Mogę wrzucic zdjęcia zainteresowanym.I owszem zwrócić można ale za zwrot jest minus 60zl bo każda rzecz musi byc zapakowana i wysłana osobno 🤦‍♂️ i Pani nalicza po 15zl za każdą przesyłkę.

5 de setembro de 2025

Oszustwo

Tragedia… żałuję że nie przeczytałem wcześniej opinii. Oszustwo w biały dzień, idzie 2 tyg więc kraj pochodzenia jasny. Nigdy w życiu nie miałem takiego plastiku w ręku. Od razu leci w śmietnik bo nawet nie jest to „jakosc” sheina.

19 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Valetta, site a fuir absolument

J’ai passé commande le 26 Juillet et normalement le délai de livraison est de 1 à 4 jours ouvrés… Je n’ai aucune nouvelle du service client aujourd’hui… le 12 Août… Je déconseille fortement Valetta. J’ai trouvé le même article sur Temu (même photo) 5 fois moins cher…. J’ai réglé mon achat d’un montant de 25, 46 euros et je n’ai toujours rien reçu…. À FUIR !!!

26 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nigdy więcej raz dałem się nabrać

Ostrzegam przed zakupem NA TEJ STRONIE. to nie sklep tylko POŚREDNIKI . PRZECZYTAJ REGULAMIN PRZED ZAKUPEM!!!

co prawda można zwrócić towar, ale do chin( ostatni punkt) cena zwrotu oczywiście przewyższa cenę towaru. Towar z Aliexpress z 1000% marżą. Oczywiście gdyby takie informację były widoczne na głównej stronie większość by nie kupiła. Czas oczekiwania 14 dni co oczywiście też jest podane w regulaminie, które niestety dzisiaj w większości akceptujemy z automatu. Ważna lekcja uważajcie i czytajcie regulaminy. Raz dałem się nabrać.

6 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Absolutnie odradzam zakupow w tej…

Absolutnie odradzam zakupow w tej firmie. Tak jak w innych opiniach: artykuly sa z Chin, tandetne i nie proporcjonalne do ceny. Zwrot we wlasnym zakresie i kosztach, czy srodki kiedykolwiek beda zwrocone to pytanie. Zamowilam szlafrok dla meza w rozmiarze na doroslego mezczyzny a przyszlo cos w co moze sie dziecko zmiesci. MASAKRA

31 de julho de 2025

Odzież bardzo niskiej jakości

Odzież bardzo niskiej jakości, tandetna, z Temu za 1/3 ceny coś takiego można kupić, zwroty to jedna wielka kpina, nie można się doprosić adresu do wysyłki, bo takiego w Polsce nie ma.
Firma z takim NIPem, z takimi danymi jak na stronie nie istnieje. Jest to OSZUSTWO i naciąganie ludzi!
Sprawa dla Urzędu Skarbowego i organów ścigania.

28 de julho de 2025

Nie polecam! Oszuści

Nie polecam. Produkty wyglądają inaczej niż na zdjęciach, dostawa idzie z Chin więc trzeba nastawić się na długi czas oczekiwania. W przypadku zwrotu trzeba odesłać produkt do ich magazynu, do Chin

3 de julho de 2025

Absolutnie odradzam

Absolutnie odradzam. Bardzo słaba jakość za niemałe pieniądze. Wysyłka z Chin, dostawa jakieś 10 dni. Zwrot również do Chin, na koszt własny. Złożyłam reklamację na wyblakłe kolory, w odpowiedzi dostałam informację, że kolory zależą od ustawień wyświetlacza... Zgłoszone do rzecznika praw konsumenta.

2 de junho de 2025

Oszuści...

Tyle co mam do powiedzenia to TRAGEDIA!!!!!!!bielizna zupełnie nie odpowiada tej na zdjęciu nie wspomnę już o jakości.Jesli chodzi o zwrot to trzeba wysłać do Chin 🙆 sami proponują 20%zwrotu bez odsyłania produktów .Oszuści !!!!

17 de junho de 2025

Oszuści, naciągacze

Zamówiłam dwie rzeczy, jedną rzecz otrzymałam po tygodniu, druga rzecz zaginęła w akcji. Na aplikacji inPostu widnieje informacja że paczka została dostarczona, jak również na ich śmiesznej i nieintuicyjnej stronie śledzenia paczki. Na maile zero odzewu. Po kilku próbach dzwonienia na infolinię otrzymałam odpowiedź że to wina kuriera choć w InPoście otrzymałam informację że nie otrzymali w ogóle takiej paczki (czemu wierzę bo jednak InPost to porządna firma). Rozmiary niezgodne z tabelami rozmiarów. Zamówiłam spodenki przeciw otarciom na rozmiar L a otrzymałam spodenki jak dla 3-latka. Omijajcie szerokim łukiem i nie popełniajcie mojego błędu!

17 de junho de 2025

Oszuści towar z Chin

Oszuści towar z Chin - zero zwrotów pieniedze nie wracają amba towar odsyłasz i tyle za dużą kasę oczywiście pocztą - proponują 20% zwrotu od razu haha cyrk !! 20 maili że masz czekać na coś aż ci wyślą wytyczne co do zwrotu i czekasz koleje dni na odp z wytycznymi. Pośrednik ale tylko w jedną stronę !!

13 de junho de 2025

Valetta OSZUŚCI!!!

Firma tragiczna. Oszuści. Towar przychodzi z Chin, jest beznadziejnej jakości. Przy zakupie są pośrednikami. Przy zwrocie już pośrednikami nie są. Trzeba odesłać do Chin na własny koszt. Mało tego przy zamówieniu więcej niż jednej rzeczy trzeba odesłać wszystko osobno, ponieważ biorą rzeczy od różnych sprzedawców więc zwrot ostatecznie się nie opłaca. Zrezygnowałam z zakupu zanim jeszcze towar do mnie wysłano. Prosiłam o nie wysyłanie paczki. Pomimo to została wysłana i poinformowano mnie, że mogę zrezygnować dopiero po otrzymaniu paczki i należy zrobić zwrot. Katastrofa nie polecam i radzę uważać na sklep Valetta

19 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam, tandeta nad tandetami. Nie sądziłam że jeszcze w takich czasach można dostać tak słabej jakości produkt, to jest jakaś kpina i żart z klienta.Jakość nieadekwatna do produktu który przysyłają, a który jest pokazany na stronie.Na paczkę czeka się około 2 tygodnie bo idzie oczywiście za granicy. Na stronie nie jest to takie oczywiste że się zamawia paczkę z zagranicy. Jakość materiału tragiczna cienka, plastikowa. Dziś dopiero otrzymałam paczkę i napisałam wiadomość do nich że chcę zwrócić paczkę ale jak czytam wasze opinie jaka jest długa droga zwrotu to nie wiem czy jest to warte zachodu , próbowałam dodzwonić na infolinię takiego numeru nie ma.

30 de maio de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais