Valmano Opiniões 10

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

ADVARSEL LÆS FØR I HANDLER!!!!!!

Hej alle jeg har bestilt en ure fra valmano som jeg aldrig har modtaget. Får en mail på min pakke er leveret og modtaget, men ingen er dog hjemme til at modtage pakken. Jeg tjekker postkassen for evt postmanden havde lagt et styk papir eller lign. Nej selfølgelig intet.

Jeg skriver hermed til valmano:
efterfølgende om situationen de skriver “du har modtaget din pakke osv osv”

Skriver så hvem har taget imod min pakke, evt hvem der har underskevet under på modtagelsen for at finde frem til hvor pakken er leveret til????

De skriver så du den bedste kunde og tillykke med købet !!!!!!!! WHAT tillykke med købet ingen pakke ingen ure pengene er selvfølgelig trukket.

ADVARSEL:
I SKAL IKKE HANDLE HOS VALMANO DE HAR DIREKTE SNYDT MIG FULDSTÆNDIG TILGRIN.

16 de novembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice

Jeg købte et par creoler øreringe på udsalg. Modtog dem torsdag 10.00. Dagen efter fredag opdager jeg den ene ørering er i stykker og ikke kan lukke.
Jeg har skrevet mails til kundeservice både i fredags og to gange i dag. Jeg har intet svar fået fra dem. Nu vil jeg gerne returnere varen da jeg ikke ønsker at handle der igen, men jeg har heller intet svar på det spørgsmål.

11 de novembro de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Købte et ur på hjemmesiden

Købte et ur på hjemmesiden. Efter få måneder, er læderremmen ved at revne og farven på remmen skaller af. Jeg skriver til Valmano, med vedhæftede billeder af skaderne. Jeg får besked om, at jeg kan sende uret ind til dem og jeg vil derefter blive informeret om eventuelle omkostninger. Det vil sige at garantien ikke med sikkerhed gælder. De vil ikke vurdere skaden ud fra billederne, men kun når de ser varen. Det vil sige at jeg ikke kan få at vide, hvad det cirka kan komme til at koste mig. De oplyser derudover at jeg skal undvære mit ur i 4-6 uger. Da jeg svarer deres mail og spørger til at få uddybet hvad det kan komme til at koste mig, får jeg stort set samme mail sendt, som jeg fik som svar på min første mail. Så jeg vil ikke anbefale køb på denne hjemmeside.

5 de setembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Alt fungerede fin - hurtig levering

Stort og billigt udvalg. Lynhurtig levering (bestilte tirsdag - modtog torsdag) selvom der stod op til 8 dage på hjemmesiden. Jeg fik en mystisk mail fra PostNord om at jeg skule betale told for at få pakken udleveret (hvilket ikke gav mening for et ur til 250 kr. købt i en tysk netbutik), men pakken kom og der var ingen told.

1 de setembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og tryg ekspedition!!!

Hurtig og tryg ekspedition!!!
Jeg læste lige som flere af jer andre også de tvivlsomme anmelderser, men efter at have læst en anden positiv anmeldelse gav jeg det en chance.
Købte et Festina ur til 600 kr, hvilket var billigste pris på markedet for dette ur - betalte via Paypal - uret blev sendt dagen efter, og jeg har modtaget uret 3 dage jeg bestilte, så det er i min verden godkendt.
Jeg har selvfølgelig ingen erfaringer med deres kundeservice, og det kan jo godt være, at den er mindre god, men til urets pris - ja, så går det nok.
Uret kommer i hvert fald frem, og det er vel det vigtigste i første omgang...:-)

12 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Blev lidt skuffet da overhovedet ikke…

Blev lidt skuffet da overhovedet ikke var i den tydelige guldbarre farve som er vist produktbillederne. Men trods det synes jeg nu uret er ganske lækkert og fedt til de penge det kostede. Dog ikke taget i brug endnu da urremmen skal tilpasses min arm. Men glæder mig! Alt i alt har det ellers fungeret fejlfrit og kan anbefale det til andre der vil have noget stilrent til gode priser og som ikke er kopivarer!

20 de junho de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais