Leia as opiniões dos outros
De online bestelling is vlot verwerkt. Ik had de bestelling met een paar dagen thuis. Helaas was de kleur van de pantalon net niet de kleur die ik zocht. Ook de afwikkeling van het retour is snel en... Ver mais
Super winkel(s) met geweldig personeel! Altijd oprecht advies en meedenkend. Bij van Daan is de klant écht koning! Goede website, gemakkelijk betalen en altijd netjes verpakt en snelle verzending! Ni... Ver mais
Mooie collectie, snelle levering en prima service. Ook erg leuk om tijdens ons bezoek aan VanDaan in Maastricht de mooie winkel te bezoeken en om geholpen te worden door een hele aardige en hulpvaar... Ver mais
Informações sobre a empresa
VanDaan is een Damesmodezaak in het centrum van Maastricht waar je persoonlijk en eerlijk wordt geadviseerd. Wij verkopen onder andere de merken: Studio Anneloes, Freequent, Sisters Point, JcSophie, Tramontana en nog veel meer. VanDaan kent drie vestigingen: Heggenstraat 9, Sint Amorsplein 10 en Keizer Karelplein 26. De winkels liggen tussen het Onze Lieve Vrouwenplein en het Vrijthof. Er is altijd een gezellige sfeer, waardoor shoppen nóg leuker wordt. VanDaan heeft wekelijks nieuwe collecties en volgt de allernieuwste trends. Hierdoor is de winkel en webshop altijd up-to-date. De meeste merken die wij verkopen, probeert VanDaan exclusief voor Maastricht te houden.
Informações de contacto
Keizer Karelplein 26, 6211TC, Maastricht, Holanda
- +31438521081
- info@vandaan.nl
- vandaan.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
De online bestelling is vlot verwerkt.
De online bestelling is vlot verwerkt.
Ik had de bestelling met een paar dagen thuis. Helaas was de kleur van de pantalon net niet de kleur die ik zocht. Ook de afwikkeling van het retour is snel en keurig afgehandeld. Veel succes met uw winkel en met de online website. Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet Henny
Super schnell und kompetent
100% goede service !
Erg behulpzaam en goed advies
Afgelopen zaterdag zwarte top en blouse van Ladyday gekocht. Ivm forsere bouw iets onzeker over pasvorm. Goed geholpen door erg vriendelijke en behulpzame verkoopster die me goed geadviseerd heeft. Ben erg blij met aankoop. Zeker heen gaan, proberen niet hun duurste producten te verkopen.
Het heeft veel te lang geduurd
Het heeft veel te lang geduurd
En informatie in maastricht is niet mogelijk
Het gast via de webshop vanuit frankrijk heb ik begrepen .
Daar staat geen informatie over .
Ik verwacht nog een pakketje dat ik als eerste heb besteld en nog niet ontvangen .
En wel betaald .
Bestel nooit meer .

Leuke merken bij VanDaan
Leuke merken bij VanDaan. Bestelde artikelen zijn zorgvuldig verpakt met een leuke kaart erbij. Snelle levering. Gewoon uitstekend.

Resposta da VanDaan Maastricht
Makkelijk bestellen en zeervlot in…
Makkelijk bestellen en zeervlot in huis. Bedankt!

Resposta da VanDaan Maastricht
Een fijne winkel met mooie kleding
Een fijne winkel met mooie kleding , en zeer gastvrij vriendelijk vrolijk personeel met kennis van zaken!!👌
Wij komen er 2 keer per jaar met plezier!
Daan en elize uit gouda 😀🥂👌

Resposta da VanDaan Maastricht
Snelle bezorging en ook snelle retour.
Snelle bezorging en ook snelle retour.
Niet jullie schuld dat Studio Anneloes haar pasvorm heeft veranderd en ik dit model helaas niet meer pas

Resposta da VanDaan Maastricht
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.