Van Delft Slotenmaker Opiniões 89

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De afspraak is wat verlaat maar we werden keurig(2x)op de hoogte gehouden. De beide medewerkers -vriendelijk, beleefd en netjes te werk -gingen direct aan de slag en waren voor zover we konden zien vo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Op Maart is onze SCHUIFPUI gerepareerd/gangbaar gemaakt.Eerst meldde zich een uiterst vriendelijke monteur(bleek uit Roemenië afkomstig) die ivm de aard van de werkzaamheden 2 collega’s moest opr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze grote schuifpui zat muurvast. Ricardo en Mark van Van Delft hebben alles netjes opgelost. De loodzware deur eruit, nieuw mechanisme gekregen. De schuifpui werkt nu beter dan ook. Erg tevreden en... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Chaveiro
  2. Serviço de serralheiro de emergência

☎ 010-2736300 | 24/7 bereikbaar, schadevrij deur openen, slot vervangen, inbraakschade, buitengesloten | Onze monteur is binnen 27 minuten bij jou | Bel nu!

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

89 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede ervaring met de uitvoering van hun werk!

Ik heb zeker ook de slechte ervaringen gelezen, maar onze ervaring is 100% lof voor de vakkundige en snelle wijze de mannen onze schuifdeur hebben gerepareerd. Het is tenslotte een uitdaging om versleten rollers van een grote loodzware aluminium/glazen deur te vervangen. Men deed dat prima. Afspraken werden nagekomen en we hadden goede bespreking via de telefoon vooraf. Men kwam wel wat later dan oorspronkelijk gepland. Misschien is het beter wanneer men de klant op tijd op de hoogte stelt. Ik heb zelf navraag moeten doen toen de tijd verstreken was. De twee mannen die het werk klaarden waren vriendelijk, grappig en beleefd.

Het is goed mogelijk dat het elders goedkoper is, maar die prijsvergelijkingen hebben we niet gemaakt. Wellicht lokaal konden we iemand goedkoper vinden? De medewerkers van dit bedrijf moeten inderdaad van ver komen en dat kost uiteraard ook tijd en geld. Wel weten we dat men standaard tarieven heeft voor verschillende schuifpuien, dus onaangename verrassingen zijn uitgesloten.

De pui werkt 100% naar behoren!

24 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte communicatie & eindeloze…

Slechte communicatie & eindeloze wachttijden (er moesten nieuwe cilinders komen waar ik 7 weken op heb gewacht ipv de beloofde 10 werkdagen). Nooit een prijsopgave ontvangen en na betaling aan de deur (verplicht) geen factuur met specificatie ontvangen (“dat doen ze nooit” was het antwoord). Helemaal geen vertrouwen in deze mensen.

16 de março de 2026

Ik ben erg tevreden

Ik ben erg tevreden over Slotenmaker van Delft. Mijn slot was kapot en ik kon de deur helemaal niet meer open krijgen. Na mijn telefoontje werd ik snel geholpen en stond er vlot iemand voor de deur.

De monteur werkte professioneel en vriendelijk. Hij had het probleem snel gevonden en netjes opgelost. Binnen twee uur was alles weer in orde en kon ik mijn deur weer gewoon gebruiken.

Snelle service, duidelijke communicatie en vakwerk. Absoluut een aanrader!

3 de fevereiro de 2026

Top!

Vriendelijke medewerkers en zeer goede prijs zonder verassingen. De deur was erg snel open.

25 de janeiro de 2026

Goede service!

Was met een half uurtje bij ons en duurde nog geen 5 minuten en we waren weer warm binnen! Super vriendelijk en goed geholpen, maar hopelijk zien we ze niet nog een keertje 😂😂

12 de janeiro de 2026

Prima

Netjes op tijd en deuvsnel geopend.
Vriendelijke monteur

9 de janeiro de 2026

Vervangen defect driepuntsslot

Ons slot was defect en nadat wij gebeld hadden, stond er een uur later al een monteur op de stoep. Na wat onderzoek heeft hij een noodslot geplaatst, omdat ons slot niet meer te repareren was. Een dag later werden wij alweer gebeld, dat ze een nieuw slot binnen hadden gekregen en dat kon de volgende dag al geplaatst worden. De monteur was netjes op tijd en heeft alles weer keurig in orde gemaakt. Kortom; het zijn vriendelijke en deskundige mensen, die hun afspraken netjes nakomen. Ook de prijs was zoals vooraf besproken, dus ook hier geen verrassingen. Wij zijn super tevreden over de snelle en nette service.

30 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.