Vandergraaf Ams Opiniões 65

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos. Allereerst 4 weken moeten wachten op zeer slechte producten die niet overeenkomen met de getoonde kleding op de website. Vervolgens na herhaaldelijk mailen geen reactie op retourneren. Du... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb slechts 1 van de 2 artikelen geleverd gekregen. Wat wel binnenkwam, was geen stijlvol kleedje zoals op de site, maar een stof zoals de schorten van overgrootmoeder, het zag eruit als een misluk... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Als ik 0 sterren zou kunnen geven, zou ik het doen. De producten ogen mooi en kwaliteitsvol op de foto's op hun website maar de producten zijn van de meest goedkope kwaliteit uit China. De snit is... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

J’ai attendu 2 mois avant d'obtenir ma commande. Je l'ai enfin reçue. UNE VÉRITABLE CATASTROPHE. Les vêtements sont en nylon. D’une qualité tellement médiocre que j’ai tout jeté à la poubelle!!! Ne... Ver mais

Informações de contacto

1,3

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

65 opiniões

Very bad quality

Very bad quality, and communication is also bad. What they showed in the pictures is not what you get, and to return is also a problem. They lied that they have shop in Amsterdam, but the truth is that what you order comes from China

11 de março de 2026

Wat een waardeloze site

Wat een waardeloze site. Bloes zou van linnen zijn en 60 euro. Ik krijg een synthetisch vod uit China wat nog geen 8 euro waard is. Nooit meer iets kopen daar

11 de março de 2026

Opgelicht

Wat teleurstellend en vervelend. Bijna een maand geleden kocht ik een paar
mooie linnen jurken met originele print bij een bedrijf dat zou gaan verhuizen. Lang gewacht en vandaag kreeg ik 2 ondraagbare afschuwelijke polyester jurkjes uit China. Dit was nooit mn bedoeling.
Ik ben opgelicht.

9 de março de 2026

Oplichters

Wat een oplichters!! Misleidende website. De ontvangen kledingstukken zijn van zeer goedkope kwaliteit en niet zoals de foto’s. Optie om te retouren wordt in eerste aangeboden, maar zodra je dit proces in werking wilt stellen, dan is dit niet mogelijk en dwingen ze alleen tot een 20% terugbetaling van je aankoopbedrag.

3 de março de 2026

oplichterij

Ik heb een bestelling geplaatst en deze is een maand later nog steeds niet aangekomen.
Ik krijg ook geen antwoord op der vaag wanneer dit wel zou aankomen.

8 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ne rien acheter chez eux.

Ne rien acheter chez eux.
La robe commandée ne correspondait absolument pas à la photo du site. La qualité de l'article est ridicule, fine et transparente. La coupe ne ressemble en rien au modèle vendu. Produit de contre façon chinoise de TRÈS basse qualité. Meme si la boutique prétend être d'Amsterdam.
Temu et Shein vendent des articles de meilleure qualité.
Pour retourner le "chiffon", en Chine. Frais de port, entre 40 à 50 euros. Ou alors la boutique propose 10% de remboursement et 20% sur votre prochain achat. Je me demande si ce n'est pas une arnaque de plus. C'est dégueulasse

8 de março de 2026

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk, je denkt dat je bij een chique winkel koopt in Amsterdam en blijkt uit China te komen, is uiteindelijk 3 weken onderweg, dus 30 dagen garantie geld terug kan je naar fluiten .
Zo slechte kwaliteit dat het nog niet geschikt is voor vodden , pure oplichterij

6 de março de 2026

Oplichterij

Oplichterij. Ik kocht online een kleedje en dat bleek helemaal niet overeen te komen met de foto. Na een paar mails ivm retourneren kreeg ik de keuze. Ofwel terugsturen naar hun Chinese partner en de portkosten zelf betalen of 10% van de aankoopsom terugkrijgen met een aankoopbon van 20%. Schandalig.

26 de fevereiro de 2026

Oplichters

Oplichters die namaak sturen voor belachelijk veel geld en bij retour aanvraag na mail wisseling opeens niet meer te bereiken zijn.
Foto's komen totaal niet overeen met gestuurde producten.

19 de fevereiro de 2026

Niet intrappen

Niet intrappen! Scammers!
Mijn vriend heeft er een jurk voor mij gekocht maar lijkt niet op de foto’s. De mouwen zijn anders en er zit zelfs een beschadiging op de stof. Retourneren kan op eigen kosten maar die zouden dan op € 40 tot € 60 komen omdat het naar China gestuurd moet worden. Dropshipping dus, van Chinese troep!

10 de fevereiro de 2026

Van weg blijven

Van weg blijven! Is oplichting. Kwaliteit is carnavalskleding met AI gegenereerde mode foto’s die er totaal anders uit zien. Het komt wel effectief aan maar je zou wensen dat het niet zo was.

19 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

This website ships its products from China

This website ships its products from China, and the quality is extremely low. On top of that, the return shipping cost is very expensive, making it almost impossible to send items back. I strongly recommend that you do not buy anything from this website.

20 de fevereiro de 2026

Kwaliteit heel slecht

Kwaliteit heel slecht! Komt totaal niet overeen met foto’s. Lijkt alsof ze uit Amsterdam zaken doen maar kleding komt uit China en retourkosten €60 zijn voor eigen rekening.
Echt mooie praatjes maar ik voel me echt beduveld!

17 de fevereiro de 2026

Fraude, bedrog

Zoals iedereen hier al bevestigd. Is het een grote bende fraudeurs. Ik had de retourvoorwaarden gelezen voor ik besteld en er stond inderdaad in dat je de retourkosten zelf moet betalen. Daar heb ik dus geen problemen mee. Jammer genoeg staat er nergens vermeld dat het absoluut geen kwalitatieve producten zijn die niet eens gelijken op de producten op de website en die dan ook nog eens afkomstig zijn uit China.
Je wordt dan echt in het zak gezet want ofwel betaal je best hoge verzendkosten voor te retourneren of je krijgt 10 % van het aankoopbedrag terug maw je bent gewoon dik in het zak gezet. Eerste en laatste keer, echt nooit meer!

9 de fevereiro de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.