Snelle levering, echter kwaliteit valt tegen en dus retour. Aankoop bedrag broek snel terug, ik wacht nog steeds op verzendkosten die ik terug zou krijgen.
Heerlijke cherry berry broeken gekocht en zitten heerlijk de prijs is zeker te doen. Heb nu een tweede bestelling gedaan met nog 1 capri broek en een lange broek voor de zomer. En hopen dat de lange b... Ver mais
Goede producten, de vorige keer was ik van maatlabel in eerder gekochte cherry berry broek op de markt uitgegaan, maar die viel bin Klasse Mode veel te klein uit. Bij keuze nou goed gekeken naar maatt... Ver mais
Geweldig mooie capri en ontzettend snelle verzending Dinsdag besteld Donderdag al in huis daar kunnen vele een voorbeeld aan nemen
✅️ - Wij zijn het mode adres voor jong en oud. Zowel in kleine als in grote maten. ✅️ - maat 36/38 t/m 54/56
Papsouwselaan 492, 2624EP, Delft, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snelle levering en na helaas artikel terug sturen super snel t geld terug gestort gekregen !
Zeer snelle levering en mooie passende kleding, en super kwaliteit.
Mooie pasvorm
Ruime keuze en kwalitatieve mooie kleding !!
Door foutieve aflevering kreeg ik mijn bestelling niet, na telefonisch contact goed geregeld
Heel goed ontvangen een echte winterbroek
Mijn bestelling is razendsnel in België aangekomen. Dit is de meest comfortabele broek die ik ooit heb gehad. Hij zit perfect. Ik had lang geleden al een broek van hetzelfde merk ergens anders gekocht die ik heel vaak draag. Ik heb geprobeerd er meer te kopen, maar ik kon er geen vinden. Nu well ! Heel erg bedankt.
Zijn mooie broeken ben zoiets ook als zomerbroeken en die zitten heel lekker .
Ik heb onlangs 2 capri broeken gekocht. 1 rode en 1 blauwe. De rode is prima. De blauwe was echter heel slecht afgewerkt. Allemaal losse draden aan de binnenkant die ik af moest knippen en de draden aan de broekband laten los. Ik vrees dat daar straks geen rek meer in zit. Beide broeken slechts 1x gedragen. Contact gehad met VanKlasse en zij gaan mij een nieuwe broek toesturen ter vervanging van de bovengenoemde. Prima service.

Resposta da van Klasse mode
Fijne comfortabele broeken met diepe zakken
En klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel
Dit is voor het eerst dat ik hier besteld heb goeie snelle levering ,en hele mooie kwaliteit broeken
Super broeken!
Fijn contact met medewerkers en zeer snelle oplossing als er een probleempje is.
Top bedrijf.
Nu niet alleen heerlijk zittende broeken in mijn vrije tijd maar ook tijdens mijn werk . (kraamzorg)
Zitten heerlijk heb 3 kleuren blijven mooi in de was echt n aan rader
De winkel van jullie in de Hoven in Delft is heel fijn, je wordt heel vriendelijk ontvangen en krijgt als je iets past ook tips of ze zeggen misschien een maatje groter of kleiner, ik koop altijd in het begin van de winter en het voorjaar vele blouses met wijde korte mouwen en broeken die voor mij altijd korter gemaakt moeten worden, dat duurt ongeveer een paar dagen of 1 week maar nooit klachten er over gehad. Prima winkel en heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Snelle bezorging, en de broek zit heerlijk
Knelt niet, het is een broek waar je in woont
Ik ga nog meerdere kleuren bestellen
Snel geleverd en maakt waar wat ze zeggen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.