Van Leeuwen Amsterdam Opiniões

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

19 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Pidän siitä

Pidän siitä, ettei sivusto tunnu liian sekavalta. Ottelut löytyvät helposti, vedot saa asetettua nopeasti eikä tarvitse klikkailla turhaan ympäriinsä. Se tuntuu modernilta mutta samalla yksinkertaiselta käyttää.

22 de junho de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Ik bestelde tijdens de sale en vond de…

Ik bestelde tijdens de sale en vond de prijs kwaliteitverhouding goed. De kleding heeft die nette dagelijkse stijl waar ik van houd en de kwaliteit voelt degelijk aan. Ik zou wel aanraden om de maattabel goed te bekijken voordat je bestelt.

15 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

blij dat ik eens iets anders koos

De print van de jurk is wat opvallender dan wat ik normaal kies, maar hij pakte heel goed uit. Hij voelt vrolijk aan zonder te druk te zijn. Ik ben blij dat ik deze keer iets anders heb geprobeerd.

8 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kocht iets tijdens de…

Ik kocht iets tijdens de sluitingsuitverkoop en wist niet precies wat ik kon verwachten. De kwaliteit bleek beter dan ik dacht, zeker voor de prijs. Gratis verzending en de retourmogelijkheid maakten de aankoop laagdrempelig.

15 de junho de 2026

Beste mensen,

Beste mensen,

U bent gewaarschuwd. Dit is gewoon een dropshipper. Pas nadat je een bestelling hebt besteld kom je erachter dat het uit China komt. Na weken van wachten eindelijk de producten ontvangen. Ze lijken niet eens op de kleding die ik besteld heb. Echt slechte kwaliteit. Dezelfde dag een mail gestuurd voor retourneren. Krijg tot nu toe alleen maar standaard berichten met de vraag wat er niet goed is en dat ik foto’s moet doorsturen. Belachelijk dit. Dus het zal nog wel een tijdje gaan duren voordat ik m’n geld terug heb. Mensen u bent dus gewaarschuwd… koop hier niks.

10 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

precies wat ik zocht voor de zomer

Ik bestelde een zomerjurk omdat ik iets wilde dat makkelijk zit, maar er toch verzorgd uitziet. De stof voelt licht aan en de pasvorm is losjes zonder vormloos te lijken. De levering duurde iets meer dan een week, wat voor mij prima was. Ik zou hier opnieuw bestellen.

15 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

De loose fit top was precies het soort…

De loose fit top was precies het soort kledingstuk dat ik graag draag op warmere dagen. Op het eerste gezicht ziet hij er simpel uit, maar de snit geeft hem toch een iets luxere uitstraling. Ik vond het ook fijn dat de verzending gratis was, zodat er geen verrassingen waren bij het afrekenen.

30 de junho de 2026

Hier niet bestellen!

Hier niet bestellen!

Eind december een telefoonhoesje besteld. 12-1 hen een mail gestuurd dat ik de bestelling wil annuleren.
Op 15-1 ineens een mail met verzendgegevens ontvangen vanuit China!?
Op 31-1 iets ontvangen wat er op lijkt (maar wat niet de goede was).
Op 1-2 een mail gestuurd met verzoek voor retourgegevens. (Retouradres op de website bestaat niet)
Contact met Klarna gehad en moest maar wachten op reactie, maar tot op heden nijs gehoord van t bedrijf, maar wel ineens van Klarna dat het geschil in hun voordeel is?!
Dit krijgt dus nog een staartje, hier laat ik het niet bij zitten!

16 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Besteld en nooit gekregen!!!

Besteld, niks geleverd! KLARNA erop gezet, ineens een Track and Trace van een andere vage site 17track, maar nog steeds niks. Dus hopelijk maximaal €20,- eurootjes kwijt, maar de rest kunnen ze fluiten. Wat bestaan er toch boeven, en ja ik voel me naïef!

4 de novembro de 2023

OPLICHTING

Hier niet kopen, Ik heb een i phone hoesje besteld tot op heden NIETS ontvangen. LET OP! hier niet kopen!

28 de dezembro de 2023

Opgelicht

Besteld, afgerekend, niets ontvangen. Geen contact mogelijk.

21 de dezembro de 2023