3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

5 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

3,7

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Beloofd is beloofd

Stel je koopt een auto, met weinig marge….
Vies, loopt niet goed… stinkt… motor compatiment… zo, zo…

Je maakt een prioefrit. Maar je hebt een betrouwbare auto nodig en geen geld. Voor je moeder…Dat was onze situatie.

Nou ik weet niet of van leeuwen iets heeft verdiend! Maar sloten een deal.

we ontvingen een perfecte schone auto, geheel gerepareerd, lekker ruikend… de verkoper met echte interesse….
En ze hebben geen cent verdiend na een turbo wissel….

Bedankt verkoper…. Woord is woord…

26 de março de 2026

Hier mijn Opel mokka gehaald

Hier mijn Opel mokka gehaald
Fantastische auto , en gekocht bij de zeer ervaren meneer BLomsma .
Zeer netjes benaderd, goede uitleg en uiteraard een goede deal kunnen sluiten .
Een aanrader !!!!!
Mvg J.B

15 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Op 3-10-2024 kocht ik een 1e generatie…

Op 3-10-2024 kocht ik een 1e generatie EV. Belofte: 77 km actieradius. werkelijkheid (zonder verwarming e.d!) 45 km... Ik heb 5000 betaald... (alleen bij aankoop bij een garage kreeg je 2000 subsidie, deze hebben ze dus opgestreken, want particulier kosten ze +-2500..Geklaagd, gebeld, maar geen enkele handreiking van Van Leeuwen. Nu iets meer dan een jaar na aankoop kan ik niet meer op de snelweg...en ben ik erachter dat ook de snellader niet werkt. Nogal schandalig vind ik..

22 de novembro de 2025

Hele fijne ervaring bij autohandel Van Leeuwen -Assen

Ik heb een oudere auto gekocht bij Van Leeuwen en ik ben hier heel fijn behandeld. Na de koop bleek, dat de sleutel niet goed functioneerde.
Hiervoor hebben ze een nieuwe sleutel besteld en deze is bij een erkende vakgarage ingelezen.
De auto is keurig opgehaaald en weer thuis gebracht. Uiteraard zonder iets te hoeven betalen.
Fijne mensen!

11 de outubro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Van Leeuwen geeft niet thuis.

Vorig jaar april hier auto gekocht, inclusief 4 nieuwe A-merk banden. Kapot deel uitlaat en niet-werkende airco werden in de loop van het jaar keurig in behandeling genomen. Na een jaar auto bij eigen (absoluut betrouwbare) garage voor APK gebracht. Die melden: 1:door niet goed uitlijnen zijn twee banden nu al zo verkeerd ingereden dat ze vervangen moeten worden; 2: er zit een nieuwe airco in maar die is niet goed bijgevuld;
3: de borgmoer op de stuurkogel ontbreekt.
Het herstel van deze 3 mankementen kost mij €450,- extra.
Natuurlijk heb ik Van Leeuwen de gelegenheid gegeven hierop te reageren, c.q. mij enigszins schadeloos te stellen. Hun reactie kwam erop neer dat ik deze mankementen zelf had moeten merken en dat ik maar bij hun had moeten komen. Daarmee was voor hun de kous af.
Ik ben erg teleurgesteld over deze houding. Geen woord over het feit dat hun garage blijkbaar geen goed werk geleverd heeft. Integendeel: van mijn garage wordt gezegd: "ik vind het opmerkelijk dat uw garage kosten in rekening heeft gebracht zonder dat u vooraf contact met ons heeft opgenomen". Makkelijk gezegd, als je van tevoren niets hebt gemerkt van deze mankementen.

8 de maio de 2025

É esta a sua empresa?