Wij waren op zoek naar een nieuwe eetkamertafel en zijn toen bij Niels Meubelen terecht gekomen. Bij binnenkomst werden we warm onthaald. We kregen de juiste informatie en alle mogelijkhe... Ver mais
Bij van Niels kun je terecht een voor modern,mooi en warm interieur! Ik ben super geholpen door Niels en zijn collega’s. Niels zorgt ervoor dat je op je gemak voelt, zonder gehaast keuzes te maken.... Ver mais
Na lang zoeken naar mooie eetkamerstoelen kwamen we via onze schoondochter Amy bij Van Niels Meubelen. We kwamen binnen in de mooie winkel en zagen meteen de eetkamerstoelen die we zochten. Daarna vi... Ver mais
Prettige ervaring bij van Niels. Rustig rondgekeken en waar nodig hulp/info gekregen. Op deze manier een mooie bank met relax-functie kunnen kopen die voldoet aan datgene wat we zochten. Stalen mocht... Ver mais
Is al vele jaren de winkel voor jouw nieuwe meubelen. In onze showroom vind je onder meer prachtige zitmeubelen, fauteuils, stoelen en banken van hoge kwaliteit die we tegen scherpe prijzen aanbieden. Deze zijn altijd volgens de laatste trends en direct uit voorraad leverbaar. Ook complete woonseries zijn bij ons te verkrijgen. Altijd het juiste advies. De afgelopen jaren heeft Niels veel advies gevraagd aan jou als klant en veel signalen opgevangen qua stijl en uitstraling van de meubels. Wij vinden het belangrijk om hier ook wat mee te doen. Dit is terug te zien in onze showroom. Hier willen we iedereen de kans geven om zijn of haar woning in te richten met prachtige meubels, ongeacht de grootte van de portemonnee. In onze winkel laten we dit al zien. Niet alleen door hoogwaardige meubels toegankelijk te maken voor iedereen, maar ook door persoonlijk contact, eerlijk advies en eerlijke prijzen te bieden. Dat nemen we graag mee naar een hoger niveau. Je kunt bij ons kiezen uit een groot aanbod aan stijlen, kleuren en designs. Kom je ook snel eens kijken in onze meubelzaak? Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren en de koffie staat klaar!
Havenstraat 126, 7005 AG, Doetinchem, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Ze helpen je heel goed dat alles mooi bij elkaar past en ze hebben een hele goeie service

Resposta da Vannielsmeubelen
Bij van Niels kun je terecht een voor modern,mooi en warm interieur!
Ik ben super geholpen door Niels en zijn collega’s. Niels zorgt ervoor dat je op je gemak voelt, zonder gehaast keuzes te maken. Daarnaast geeft hij goed en eerlijk advies.
Bedankt voor de service!!

Resposta da Vannielsmeubelen
Meerdere keren langs geweest om rustig te kijken wat we wouden en altijd keurig onder het genot van een kopje koffie voorzien van advies zonder de druk dat we wat moesten kopen, uiteindelijk onze hele woonkamer inrichten bij Van Niels gekocht en alles keurig thuis afgeleverd en vakkundig in elkaar gezet en nog geen snippertje verpakkingsmateriaal achter gelaten!

Resposta da Vannielsmeubelen
Top zaak, voor een goede prijs ga naar VANNIELS MEUBELS EN MEER.
Snelle levering ,vriendelijk personeel en als niels zelf mee komt ,is een gebakje wel op zijn plek 🥳🥳

Resposta da Vannielsmeubelen
Top zaak, als je echt leuke betaalbare meubels wil kom naar Niels. Super service, zijn vrouw geeft goed advies qua stijling. En wat belangrijk is, de koffie is heerlijk.

Resposta da Vannielsmeubelen
Wat zijn we enorm goed geholpen en wat een prachtige winkel! Je kunt hier echt je hele huis inrichten, zoveel keus en variatie! Mooie accessoires ook! Zo enorm benieuwd als alles straks in ons huis staat! Dank je wel voor jullie geduld en uitgebreide uitleg! Enorm blij, top winkel en personeel!

Resposta da Vannielsmeubelen
Het wachten op de levering van de prachtige bestelde hoekbank is beloond. Vriendelijke service in de winkel enige weken geleden en nu wederom bij het bezorgen. Zeer prettige snelle en vriendelijke communicatie, ik kan Van Niels meubelen echt aanbevelen.

Resposta da Vannielsmeubelen
Zeer mooie bank op maat mogen ontvangen ( Fijne Service )

Resposta da Vannielsmeubelen
Dit is een bedrijf dat niet alleen naar de inkomsten kijkt maar veel meer naar de mensen (klanten). Ze kijken met je mee, denken mee en komen altijd tot een oplossing.
Ontvangst met koffie/thee, vriendelijk en vakbekwaam personeel.
Bezorgen netjes op tijd en meubels worden vakkundig in elkaar gezet. Niets dan lof!

Resposta da Vannielsmeubelen
Bij binnenkomst werden we warm onthaald. We kregen de juiste informatie en alle mogelijkheden werden besproken.
Nadat we een tafel hadden uitgezocht werd deze besteld.
Op een afgesproken dag en tijdstip werd deze aan huis geleverd en gemonteerd.
Zo hoef je zelf niet te sjouwen en zit je niet met de verpakkingsmaterialen.
Alles nemen ze weer mee.
En wij kunnen genieten van een mooie nieuwe tafel.

Resposta da Vannielsmeubelen
Wat een fijne ervaring! Vanaf het eerste moment vriendelijk contact en goed geadviseerd. Ze denken echt met je mee. De levering ging heel soepel en verassend snel! Wat zijn wij blij met het eindresultaat! Nogmaals bedankt!

Resposta da Vannielsmeubelen
Top winkel en fijne medewerkers die verstand van zaken hebben! Zeer goede service! Beveel ik iedereen aan!👌

Resposta da Vannielsmeubelen
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe bank van Van Niels in Doetinchem. Niet alleen met de bank zelf, maar vooral met het persoonlijke en deskundige advies dat we hebben gekregen.
Niels en Jessica zijn ontzettend gastvrij en nemen echt de tijd voor je. Ze luisteren naar wat je zoekt, denken met je mee en geven eerlijk advies. Je bent er altijd welkom, kunt rustig rondkijken tussen de mooie en leuke meubels en… de koffie staat altijd klaar! ☕️😊
Je merkt dat ze met veel passie en liefde voor wonen én mensen hun winkel runnen. Die persoonlijke service maakt voor ons echt het verschil.
Wij zijn dan ook supertevreden met onze aankoop en kunnen Van Niels van harte aanbevelen!

Resposta da Vannielsmeubelen
Met open armen ontvangen. Snelle levering door twee aardige mannen, verpakkingsmateriaal netjes opgeruimd. contact via mail zodat je direct antwoord krijgt ...
Is wel uitgelegd maar toch jammer dat de oude meubels niet retour kunnen.

Resposta da Vannielsmeubelen
Hele mooie spullen en een hele fijne verkoper genaamd Niels die je ook netjes helpt en met je meedenkt. Nette prijzen voor prachtige meubels. Ik beveel deze winkel absoluut aan ✅️
Ontzettend tevreden over product en service.

Resposta da Vannielsmeubelen
Vriendelijk en behulpzaam. Veel keus en het was heel fijn om wat staaltjes mee naar huis te nemen om zo een goed keus te kunnen maken. Aflevering van de bank ging perfect, nette en kundige jongens.
Heel blij met de bank..deze gaat jaren mee.

Resposta da Vannielsmeubelen
Erg mooie showroom, veel keuze en erg prettig geholpen. En de afspraken goed nagekomen! Top!!

Resposta da Vannielsmeubelen
Mijn ouders hebben super mooie eettafel met stoelen bij hun gekocht, ze hebben de tafel netjes in elkaar gezet samen met de stoelen.
Fantastisch geholpen zowel in de winkel als thuis.
Mijn ouders zijn blij met hun nieuwe tafel, en ik ook😉

Resposta da Vannielsmeubelen
We kwamen binnen in de mooie winkel en zagen meteen de eetkamerstoelen die we zochten. Daarna viel ons oog op de mooie stoel “Patricia”, vandaag bezorgd en we zijn er ontzettend blij mee. Dus, heb je nieuwe meubels nodig, ga naar Van Niels Meubelen, je wordt erg goed geholpen, professioneel, vrolijk en attent.