Tusen takk, Anita og Varde Finans for profesjonell hjelp til boligkjøp. Fantastisk god service og meget høy kompetanse. Ett trygt og godt samarbeid. Evig takknemlig for all hjelp. Lill-Tone
Leia as opiniões dos outros
Ble ikke fullt med stjerner da vi syntes det ble mye venting i forhold til en useriøs bank. Men når det er sakt så var vi veldig fornøyd med totalen og at det ble en løsning.
Kraft Bank og deres saksbehandlere har nettopp hjulpet min samboer og meg å oppfylle vår neste, store boligdrøm. De så muligheter der andre fant utfordringer, og var utrolig behjelpelige under hele... Ver mais
Fikk veldig god hjelp av Anita hos Varde Finans AS etter samlivsbrudd! Gikk fra å risikere økonomisk kollaps pga inkassogjeld og miste huset etter samlivsbrudd, til å refinansiere mot alle odds og... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Livet er ikke alltid rett frem og det finnes uendelige grunner til å miste kontroll over økonomien. Hos oss møter du ingen fordommer og vi legger stoltheten vår til grunn i arbeidet med å søke en gunstigere løsning for deg med en av våre samarbeidsbanker. Varde Finans AS er stolt datterselskap av Kraft Bank ASA, noe som styrker vår posisjon som en pålitelig aktør i finanssektoren.
Informações de contacto
Karenslyst Allé 16, 0278, Oslo, Noruega
- 400 00 398
- post@vardefinans.no
- vardefinans.no
Tusen takk
Tusen takk, Anita og Varde Finans for profesjonell hjelp til boligkjøp.
Lill-Tone
Fantastisk løsningsorientert og raskt…
Fantastisk løsningsorientert og raskt til og svare👌 Anbefales på det sterkeste🙂
Enestående på alle plan
Enestående på alle plan. God kommunikasjon, forståelsesfull og for vår del så løste det seg på alle måter. Tusen tusen takk for fantastisk hjelp Anita🩷
10 av 10 ⭐️
Varde og Sebastian får alle stjerner som er mulig å gi⭐️Profesjonell, lynrask og løsningsorientert! Hjalp meg å finne bedre rente og løsning som gir meg besparelser hver måned fremover. Anbefales varmt!
Meget god oppfølging
Meget god oppfølging, og til slutt et godt resultat. Anita har stått på sent og tidlig for mine interesser. Meget godt fornøyd. Takk for hjelpen.
Jeg synes jeg fikk god og effektiv…
Jeg synes jeg fikk god og effektiv hjelp. Anita heter rådgiveren jeg hadde,og hun holdt kontakten under hele veien.
God hjelp til refinansiering
En fantastisk effektiv, profesjonell og hyggelig saksbehandler, Anita Engen. Takket være hennes hjelp og råd kan jeg nå se frem mot et godt økonomisk liv.
Varde finans hjalp oss med refinansering, fantastisk god hjelp!
Varde finans hjalp oss med refinansiering ut av ei virkelig økonomisk knipe. En fantastisk effektiv, profesjonell og hyggelig saksbehandler, Håkon. Takket være han og Varde fikk vi orden på økonomien.
Anita har vært helt enestående
Anita har vært helt enestående. Veldig hyggelig og hjelpsom. Anbefales på det sterkeste
Fikk hjelp der ingen andre kunne
Anita Engen og Varde Finans var et veldig positivt bekjentskap. Hun fortalte hele tiden hvordan ting skulle gjøres, nøyaktig og lettfattelig. Anita fulgte også opp hele tiden sånn at allting ble gjort riktig
Anita Engen og Varde Finans for alle mine anbefalinger
Kåre Moen
Utrolig dyktig og engasjert…
Utrolig dyktig og engasjert veileder/rådgiver. Støttende og tilgjengelig og kunnskapsrik.
Takk for god hjelp
Tusen takk til Varde finans og ikke minst Anita Engen for god hjelp og støtte i en vanskelig situasjon.
Vi fikk god og ryddig hjelp og alt gikk raskt og smertefritt.
Anbefales
Utmerket oppfølging fra start til løsning
God veiledning, tett oppfølging og fokus på løsningsrom.
Ble ikke fullt med stjerner da vi…
For et fantastisk menneske Anita Enger…
For et fantastisk menneske Anita Enger er. Ingen problem å snakke med. Dette er en dame som er hyggelig , tålmodig og høre på deg. Tommel opp for ho.
Dette var en fantastisk opplevelse.
Dette var en fantastisk opplevelse.
Anita Engen fulgte opp tett og ordnet lån til oss.
Smilende og utrolig hjelpsom.
Tusen takk for hjelpen.
Anbefales!
Her treffer man mennesker som forstår at livet skjer og som jobber for de beste løsningene for akkurat deg. Anbefales på det sterkeste.
Kjempe service og kundebehandler som…
Kjempe service og kundebehandler som følger saken opp til den er løst og ferdig behandlet i banken . Anbefaler varde finans as på det sterkeste
Anbefales
Jeg fikk utrolig god hjelp av Anita Engen hos Varde Finans. Hun var profesjonell, ryddig og veldig flink til å forklare alt underveis. Hele prosessen gikk raskt og smertefritt, og jeg endte opp med en løsning som passer økonomien min mye bedre.
Tusen takk til Anita og Varde Finans. Anbefales virkelig for alle som vurderer refinansiering!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.