Leia as opiniões dos outros
Zamówiłam sukienkę maxi i założyłam ją jeszcze w tym samym tygodniu. Bardzo ładnie się porusza podczas chodzenia i nie jest ciężka. zamek był trochę sztywny na początku, ale już jest okej..
Okropna strona, sukienkę zamówiłam na bal to szła około miesiąc po czym przyszła i materiał gorszy niż z sheina. Tanie chiński materiał który nie wygląda w ogóle jak na zdjęciach i jeszcze przesyłka z... Ver mais
As pessoas também visitaram
cieplejsza niż myślałem
Kupiłem zimową parkę i jest cieplejsza niż się spodziewałem. Kaptur dobrze trzyma się na miejscu nawet przy wietrze. dostawa przyszła szybciej niż myślałem, więc ok.
Zamówiłam dzianinowy top
Zamówiłam dzianinowy top, myśląc że będzie zwykły, ale stał się jednym z moich ulubionych. Jest miękki, ale nie za cienki i nie musiałam go poprawiać w ciągu dnia. jedynie mógłby być trochę dłuższy, ale i tak daje radę.
Zamówiłam sukienkę maxi i założyłam ją…
ten zestaw dzianinowy jest naprawdę…
ten zestaw dzianinowy jest naprawdę wygodny. gumka w pasie w ogóle nie uciska, co rzadko się zdarza.
Bardzo podoba mi się prostota tych…
Bardzo podoba mi się prostota tych ubrań. Nic przesadzonego ani zbyt modowego, po prostu łatwe rzeczy do łączenia. ubieranie się jest dzięki temu szybsze.
wygodny przez cały dzień
top który zamówiłam jest przewiewny i można go nosić cały dzień. nie czułam dyskomfortu nawet po kilku godzinach.
Dostałem inny towar przy wymianie niż zamawiałem
Zamówiłem kurtkę w rozmiarze M. Dostarczono mi kurtkę która miała napis M lecz w praktyce był to rozmiar XS. Poprosiłem o wymianę. Poniosłem koszt drugi raz i dostałem za to całkiem inną kurtkę. Sprzedawca napisał, że nie dokona wymiany.
potrzebowały jednego dnia, ale warto
Kupiłem buty i potrzebowały jednego czy dwóch dni żeby się rozchodzić, ale potem są solidne. wygląd też jest czysty i prosty.
kupiłem bluzę głównie do codziennego…
kupiłem bluzę głównie do codziennego noszenia. jest wygodna i nie jest ani za ciężka ani za gruba.
Nie byłam pewna rozmiaru
Nie byłam pewna rozmiaru, więc musiałam go wymienić. Cały proces był dużo prostszy niż się spodziewałam, bez żadnego chaosu czy miliona maili. Nowy rozmiar pasuje idealnie i cieszę się, że nie zrezygnowałam.
mały detal, ale miły
nie myślałam że zwrócę uwagę na opakowanie, ale było schludne. mały detal, ale robi różnicę.
Nie byłem pewien zamawiania jeansów…
Nie byłem pewien zamawiania jeansów online, ale te leżą całkiem dobrze. Nie są za ciasne w talii i mają trochę elastyczności. prałem je już raz i kolor się nie zmienił.
miększa niż się spodziewałam
ta bluza jest mega miękka w środku, nie spodziewałam się tego. czuję się jak w czymś, co można nosić cały dzień w domu.
łatwa rzecz na co dzień
Kupiłam kardigan do codziennego noszenia i jest cieplejszy niż wygląda. Nie przegrzewa też, co jest dużym plusem. rękawy są trochę długie, ale jedno podwinięcie i jest ok lol.
ciepły, ale nie ciężki
Kupiłam płaszcz zimowy i dobrze trzyma ciepło, a nie wygląda ciężko. Pasek fajnie podkreśla talię, czego się nie spodziewałam. rękawy są minimalnie za długie, ale to nic ważnego.
Podoba mi się
Podoba mi się, że strona nie jest chaotyczna. Przeglądanie jest spokojne i nie czuję presji zakupów. trochę rzadko spotykane teraz.
Oszustwo
Oszustwo, nie kupujcie. Rzeczy z Chin, idą miesiąc, okropne materiały i bardzo drogie!!!!
Szmelc!!!!!
obsługa naprawdę odpisała konkretnie
Obsługa klienta naprawdę odpisała konkretnie, co mnie zaskoczyło. Miałam małe pytanie i nie musiałam się przypominać kilka razy. to robi dużą różnicę.
kupiłam ostatnio długi płaszcz i…
kupiłam ostatnio długi płaszcz i naprawdę dobrze układa się na ramionach. nie robi się dziwnie szeroki nawet z warstwami pod spodem, co bardzo lubię.
noszę ją częściej niż się spodziewałam
Bluza z kapturem, którą kupiłam, jest lekka, ale nadal daje ciepło rano. Krój jest luźny, ale nie wygląda niechlujnie. noszę ją częściej niż planowałam.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.