Super god og hurtig kundeservice 👌🏻 Havde problemer med den første kande , men fik hurtigt en besked om at der blev sendt en ny.
Leia as opiniões dos outros
Efter att ha testat diverse kannor och krantoppsfilter tidigare har jag nu använt er 4,7-liters kanna i ca 3 månader. Jag är mer än nöjd. Jag destillerar vatten och efter att jag börjat med ert filt... Ver mais
Kannan och filtreringen är jättebra. Det som inte fungerat lika bra är transporten med leverans till dörr där man inte kunnat leverera trots olika alternativ dvs ytterdörr vid gatan eller skickad port... Ver mais
Mycket snabb återkoppling och trevligt bemötande i mejlkontakten med Vattenfilterkannor.se! Jämfört med min tidigare filterkanna känns min nya filerkanna från ZeroWater mer robust i ett starkare mate... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vi erbjuder marknadens bästa vattenfilterkannor. Hög kvalitativa produkter med snabb leverans.
Informações de contacto
Erik Dahlbergsgatan 4, Göteborg, 41126, Suécia
- kundtjanst@vattenfilterkannor.se
- vattenfilterkannor.se
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jasså är det så här RENT vatten smakar
Jasså är det så här RENT vatten smakar! Det känns bra att dricka av vattnet och veta att jag ger min kropp det bästa ☺️
Leveransen var snabb och det är så bra med mätaren så att jag har koll på när det är dags att byta filter
När vet man att ska byta filter ??
När vet man att ska byta filter ??

Resposta da Vattenfilterkannor.se
Vattnet smakar bättre och det känns bra…
Vattnet smakar bättre och det känns bra att veta att man slipper massa dåligt i vattnet. Filtret verkar räcka länge, haft den någon månad och mätaren står fortfarande på 00.
Jättebra filterkanna!
Jättebra filterkanna!
Vattnet blir rent och smakar gott och med mätaren som kommer med så ser man verkligen hur rent det blir! Sedan är det lätt att hålla koll på när det är dags att byta filter vilket kan variera beroende på hur mycket orenheter som finns i vattnet i kranen. Speciellt bra är det att den tar bort PFAS!
Toppenbra vattenkanna!!!!
Jag är mycket nöjd med vattenkannan som har en tappkran längst ner.Jag kan fylla på vatten upptill samtidigt som jag kan hälla upp ett glas vatten utan att behöva tippa kannan.Jättegott, rent vatten, medföljande mätsticka så jag vet när jag ska byta filter. Toppenbra system!!!
Över förväntan
Kannan är snygg , funktionell, rejäl.. Lätt att hålla koll på vattenkvaliten med mätstickan… och vattnet smakar verkligen gott!
En 5 stegs vattenkanna som renare den…
En 5 stegs vattenkanna som renare den mesta skiten som finns i vattnet. I dagens läge i vårt samhälle skulle jag säga att det är ett MÅSTE att du måste rena ditt vatten du dricker varje dag när det finns så mycket farliga ämnen som kan förstöra in kropp och ge dig mycket sjukdomar. Är nöjd med mitt köp.
Framförallt smakar kaffet och teet är mycket bättre.
Fungerar utmärkt och kannan är prisvärd
Produkten fungerar bättre än förväntat, jag använder filtrerat vatten där jag sen tillsätter mineraldroppar. Mycket gott och hälsosamt. Och bra kundbemötande när jag hade problem med Postnord.
Riktig bra produkt!!
Dette produktet overgår forventninger. Fjerne all lukt og smak og vannet blir helt rent. Perfekt med en måler som du kan sjekke renheten med. Har brukt den til og teste vannet før og etter filtrering og resultatet er faktisk 100% rent vann. Anbefales på det sterkeste.
Bra service
Snabb leverans, bra återkoppling och en bra produkt som jag använder dagligen. Så nöjd.
Jag är väldigt nöjd med min kanna
Jag är väldigt nöjd med min kanna. Gillar att det finns en mätare så man vet när man ska byta filter. Jag har rekommenderat kannan till mina bekanta och till följare som också är väldigt nöjda. Vattnet blir rent och gott!
Jätte bra o enkelt sätt att rena det…
Jätte bra o enkelt sätt att rena det vatten man dricker
Blir väldigt gott vatten!
Fungerar utmärkt på mitt vatten
Fungerar utmärkt på mitt vatten, har egen brunn med bra vatten men det smakar inte så gott, nu dricker vi gott vatten
Funkar bra.
Hel och ren
Hel och ren. Fick det jag beställde. Det skulle kunna ha haft en skala så man vet hur många liter man har filtrerat upp i behållaren.
Bra kvalité bra produkt med mätare
Bra kvalité bra produkt med mätare. Min vattenkanna från clearly möglade och kostade 3x mer
En 5 stegs vattenkanna som renare den…
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.