Vallensbæk Køreskole Opiniões 307

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde Søren som kørelærer og Said i teori. Søren er professionel, tålmodig, super flink og snaksalig. Kan klart anbefales. Han gør køre oplevelsen tryg. Said gør teori-timerne så sjove, som... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde Søren som kørerlære og havde ikke andet en gode oplevesler. Han er sød og tålmodig, og en meget god lærer, i sær med at pointere ting og forklare lidt ekstra til sådan nogle som mig som e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Glimrende køreskole! Bestod begge prøve i første omgang. Havde Morten både til teori og praksis. Rigtig dygtig til at forklare, hjælpe og have en god stemning i skolevognen. Nemt at få køretider... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det har været en helt fantastisk oplevelse. Det har været hyggeligt og lærerigt. Nye venskaber og en rigtig god kørelærer. De er søde og venlige. Kan helt klart anbefales!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Super god køreskole!

Vallensbæk køreskole er en super god køreskole, med super gode kørelærere :) Både teori og køretimer kunne flettes ind med skole.
Jeg kan klart anbefalede Søren som kørelærer :)

12 de junho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Det har været en super fin oplevelse og…

Det har været en super fin oplevelse og et godt forløb hos Vallensbæk køreskole i forbindelse med min datters kørekort. Teori og køretimer passede godt sammen og Atilla var god til at finde køretider udenfor skole undervisning. Atilla har også en god kommunikation med unge og hvad der skal arbejdes på og hvad der skal roses for. Derudover gik det stærkt med at få teoriprøve og praktisk køreprøve, så vi har en fin følelse af køretime behovet

24 de maio de 2023

Resposta da Vallensbæk Køreskole

Stort tillykke til din datter med kørekortet, og tak for at I ville give jer tid til at lave en anmeldelse af Vallensbæk Køreskole

God oplevelse

Jeg havde Søren, og han fandt altid en tid efter skolen. Det gik hurtigt med at finde både teori og køreprøve.

11 de maio de 2023

Resposta da Vallensbæk Køreskole

Stort tillykke Emil med kørekortet, og tak for du gav dig tid at anmelde Vallensbæk køreskole

Classificada 5 em 5 estrelas

Atilla er en super kørelærer

Det fungerede godt for mig at tage mit kørekort gennem Vallensbæk Køreskole. Undervisningslektionerne var faktisk ret hyggelige, og min kørelærer Atilla er virkelig god. Han var fleksibel og hjælpsom, når jeg havde svært ved at finde "normale tider" med familieliv og arbejde. Derudover er han god til at lære fra sig, og man kan mærke, at han virkelig gerne vil have en til at bestå. Han er også en super fin gut. Stor anbefaling herfra.

6 de abril de 2023

God oplevelse

Jeg havede Søren som kørelære rigtig dygtig og sød. Det var altid nogle stille og rolige køreture hvor jeg lærte en masse. Han var altid god til at finde en dag hvor vi begge havde tid. Bestod køreprøve første gang og det var helt klart begrund af Søren! God oplevelse her fra!

9 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Det har været en fantastisk oplevelse…

Det har været en fantastisk oplevelse at tage kørekortet hos Vallensbæk køreskole og have Osman og Tahir som teori lærer og Cemal som kørelærer da de er god til at lærer eleverne og har humor og tålmodighed og kan helt klart anbefales de bedste Kørelærer☺️

8 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Havde en faktisk god oplevelse

Havde en faktisk god oplevelse med at få taget mit kørekort, søde lærer og massere af tålmodighed. Mit forløb varede i en længere periode, da Corona kom i klemme, men syntes at min kørelærer Søren gjorde en super indsats med at få os igennem. Jeg tipper min hat!

2 de maio de 2023

Højt Anbefalet!

Jeg fik mit kørekort i første forsøg takket være min lærer Søren som jeg kan varmt anbefale. Han er meget tålmodig og rolig, og er god til at finde de områder, der trænger til forbedringer. Når han siger du er klar til køreprøven, så tror på at du er. Tusind tak for en rigtig god oplevelse.

24 de abril de 2023

Resposta da Vallensbæk Køreskole

Stort tillykke med kørekoret Catherine, tak for din fine anmeldelse af Vallensbæk Køreskole.

Den bedste kørerlærer

Så blev jeg færdig med kørekortet, efter flere år. ☺️

Det hjalp mig meget at skifte til Vallensbæk køreskole.
Tusind tak til min kørelærer Søren for tålmodighed og alle de hyggelige timer sammen.

14 de abril de 2023

Resposta da Vallensbæk Køreskole

Stort tillykke Aksel med kørekoret, godt vi kunne hjælpe dig på vej til at bestået din køreprøve.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har ikke andet end godt at sige

Den teoretiske og den praktiske undervisning på Vallensbæk Køreskole er på højt niveau på, hvor det som undervises i teorilokalet, hang sammen med hvad som blev undervist i bilen under den praktiske del. Underviserne jeg havde under mit teoretiske forløb, havde altid en god energi, som gjorde at den teoretiske undervisning var engagerende og let at følge med i.

Jeg valgte at tage imod det førstehjælpskursus som blev afholdt på Vallensbæk Køreskole. Hvilket i mit tilfælde lå på en søndag og igen som en øvrige teoretiske undervisning, så blev der bygget en god stemning.

Jeg havde det privilegie at have Atilla som min kører lærer. Atilla formåede altid at lave en god og afslappende stemning i bilen, hvilket var en kæmpe hjælp når jeg skulle koncentrere mig om at kører i trafikken. Jeg fik altid svar på mine spørgsmål og blev derved virkeligt godt klædt på til mine prøver. Jeg kan derfor med 100% sikkerhed anbefale Atilla som kører lærer.

28 de fevereiro de 2023

Tak for de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stort tillykke med kørekortet 🚙💨
Der er en flot anmeldelse, du har givet Vallensbæk køreskole, tak for det 💪🏻🚙💨

Classificada 5 em 5 estrelas

En varm anbefaling til Vallensbæk…

En varm anbefaling til Vallensbæk køreskole herfra. Gode og dygtige mennesker, som sørger for en trykt forløb. Køreskolen ligger praktisk, i forhold til at komme derhen. Jeg havde Søren som kørelærer, og han kan varmt anbefales

22 de março de 2023

Resposta da Vallensbæk Køreskole

Tak Bertram for de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Stort tillykke med kørekortet 🚙💨 tak for din fine anmeldelse af Vallensbæk køreskole 🚙💨

Kan klart anbefale Keld! 😊

Jeg skiftede fra en køreskole til denne, og det var den bedste beslutning uden tvivl!!!

Jeg har kørt med Keld, og mine varmeste anbefalinger går til ham.
Han overholder jeres køreaftaler, så det er nemt at planlægge efter. Når I kører bil, er hans fokus 100% på dig og på trafikken, så han er god til at guide og hjælpe, så du som elev føler dig tryk hele vejen igennem.
Når I kører, repeterer i teori når I bl.a. kører forbi vejskilte, så du lærer det endnu bedre! Han er dygtig til at lære fra sig og virkelig behagelig at køre med!
Der findes ingen dumme spørgsmål, og du kan spørge om det samme flere gange, hvis du bare er det mindste i tvivl.

Med Keld lærer du at blive tryk ved at køre bil og parkere selv på svære steder.

Er du i tvivl om hvilken køreskole du skal starte på, skal du klart vælge denne!

21 de março de 2023

Resposta da Vallensbæk Køreskole

Stort tillykke Stine med kørekortet, godt vi kunne hjælpe dig. Tak for din fine anmeldelse af Vallensbæk Køreskole

Så kom kørekortet i hus

Så kom kørekortet i hus
Kan godt anbefale Sørens køreskole.
Go behandling og professionel kørelærer...

14 de março de 2023

Resposta da Vallensbæk Køreskole

Stort tillykke Poul med kørekortet, tak for dine fine anmeldelse af Vallensbæk Køreskole, ved at du er bestået begge i første forsøg, flot

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde et kæmpe selvtillidsproblem når det omhandlede prøverne, både teori og køreprøven… Jeg havde støtte og motiverende tale med hele vejen igennem, af klart de bedste lærere jeg kunne have haft. Jeg bestod begge prøver i første forsøg, og jeg havde ikke kunne gøre det uden den gode hjælp og vejledning af både min teori lærer Osman, men slet ikke uden min kørelærer Atilla. Dermed følger de 5 stjerner og en klar anbefaling herfra!

Tusinde tak igen for det hele :D

13 de março de 2023

Resposta da Vallensbæk Køreskole

Stort tillykke Jassmine med kørekortet, tak for din fine anmeldelse af Vallensbæk Køreskole

EN KLAR ANBEFALING!

Generelt er alle omkring køreskolen utrolig søde og imødekommende. Både teori og det praktiske fungerer super godt, der er virkelig tjek på tingene. Jeg havde Søren som kørelærer, han er virkelig behagelig og rar at køre med. Rigtig god til at lære fra sig.
Kæmpe anbefaling herfra!

9 de março de 2023

Resposta da Vallensbæk Køreskole

Stort tillykke med kørekoret, tak for din fine anmeldelse.

Virkelig glad for min oplevelse med Vallensbæk Køreskole

Søren var en stjerne kørelærer, der også gjorde det dejligt overskueligt og nemt at få det til at passe ind i min hverdag med køretimer. Klar anbefaling herfra

2 de março de 2023

Resposta da Vallensbæk Køreskole

Stort tillykke Sofie med kørekortet, tak for din fine anmeldelse.

God køreskole

God køreskole, både teoriundervisning og køretimerne fungere som det skal. Folk på køreskolen er søde og imødekommende. Køreskolen er placeret praktisk ift. transport. Kan klart anbefale Vallensbæk Køreskole.

21 de fevereiro de 2023

Resposta da Vallensbæk Køreskole

Stort tillykke Alexander med kørekortet, tak for din fine anmeldelse af Vallensbæk køreskole

Classificada 5 em 5 estrelas

Vallensbæk Køreskole er et godt sted at tage kørekort

Både Teoriundervisning og Køreundervisning ligger på et højt niveau.
Du får altid et godt og fagligt svar på dine spørgsmål og man bliver godt forberedt og klar til at gå til både teoriprøve og køreprøve.
Jeg havde køretimer med Morten
Jeg bestod begge prøver i første forsøg

21 de fevereiro de 2023

Resposta da Vallensbæk Køreskole

Stort tillykke Ole med at du kunne beholde dit kørekort. Tak for du gav dig tid til at give Vallensbæk køreskole denne fine anmeldelse.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais