Jeg havde Søren som kørelærer og Said i teori. Søren er professionel, tålmodig, super flink og snaksalig. Kan klart anbefales. Han gør køre oplevelsen tryg. Said gør teori-timerne så sjove, som... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg havde Søren som kørerlære og havde ikke andet en gode oplevesler. Han er sød og tålmodig, og en meget god lærer, i sær med at pointere ting og forklare lidt ekstra til sådan nogle som mig som e... Ver mais
Glimrende køreskole! Bestod begge prøve i første omgang. Havde Morten både til teori og praksis. Rigtig dygtig til at forklare, hjælpe og have en god stemning i skolevognen. Nemt at få køretider... Ver mais
Det har været en helt fantastisk oplevelse. Det har været hyggeligt og lærerigt. Nye venskaber og en rigtig god kørelærer. De er søde og venlige. Kan helt klart anbefales!
Informações de contacto
Vallensbæk Stationstorv 86, 2665, Vallensbæk, Dinamarca
- 20719179
- Info@vbks.dk
- vbks.dk
As pessoas também visitaram
Super god oplevelse!
På trods af jeg måtte holde en lang pause grundet rejser, fik Søren mig igennem forløbet uden problemer.
Jeg kan kun sige tak og ville klart anbefale Vallensbæk Køreskole og Søren!

En god oplevelse
Det har været en fornøjelse. at køre med Morten. Han er faglig kompetent, god til at instruere. Altid i en god tone med lidt humor. Flot bil. Kan anbefales.

Jeg havde Søren som kørelærer
Jeg havde Søren som kørelærer, og ham kan jeg varmt anbefale. Jeg bestod begge prøver i første hug, på ingen tid.
Super fin oplevelse

Resposta da Vallensbæk Køreskole
Tak er kun et fattigt ord...
Tak er kun et fattigt ord...
Vores tvillingedrenge gik hos en kørelærer, som desværre valgte at stoppe inden de fik taget deres taget kørekort færdigt...
Så er gode råd dyre, hvem har tid/lyst til at overtage 2 elever fra en anden køreskole...?
Jeg kontaktede Morten fra Vallensbæk køreskole, og sikke en velkomst - han ville gerne hjælpe vores drenge videre i deres forløb.
De er nu begge bestået og har fået kørekort, og har haft en helt igennem fantastisk oplevelse med Morten.
Det er sjældent at man oplever hvor forskelligt et forløb omkring det at tage et kørekort kan være, men det oplevede vi.
Morten fra Vallensbæk Køreskole stiller krav, støtter og hjælper - alt sammen humor og et smil på læben. Morten forstår at møde de unge mennesker i øjenhøjde.
KÆMPE STORT TAK til Morten, du fik vendt forløbet til en super oplevelse for vores drenge - TAK !!!
Den allerstørste anbefaling af Morten fra Vallensbæk Køreskole.
Søren konge Kørelære
Søren konge Kørelære, hvis du gerne ville blive en god billist 👍

Ville give over 5 stjerner
Jeg startede hos en anden køreskole, hvor jeg så kontaktede Vallensbæk køreskole, da den anden køreskole lukkede.
Jeg fik Morten som Kørelære og vi havde både sjove men ikke mindst rigtig lærerige køretimer. Det endte ud i jeg bestod begge prøver i første forsøg.
Jeg ville gerne have givet Morten og Vallensbæk køreskole mere end 5 stjerner hvis det var muligt.

Kan klart anbefales!
Kan klart anbefales!! Jeg havde Søren som kørerlærer, og det bliver altid til en hyggelig køretur uden nervøsitet. Søren gør køreturen til at trygt miljø og han er i øvrigt også super fleksibel når det kommer til planlægning af køretimerne. Så en stor anbefaling her fra. Kunne ikke have ønsket en bedre kørelærer!

Behagelig oplevelse
Trods besvær med at få tiderne til at gå op med den højt efterspurgte kørelærer, Søren, lykkes det alligevel. Søren leder en rigtigt godt igennem hele processen med stor tålmodighed. Han får aldrig en til at føle sig dum, ej heller usikker på vejen. Tak for køretimerne!

Fremragende køreskole!
Fremragende køreskole!
Bestod min teoriprøve i første hug og teori timerne er stille og rolige. Du lærer det du skal, og det kan jeg lide! Jeg fortrækker i vælger Søren som jeres kørelære, fordi han er virkelig en god kørelære. Han snakker altid stille og roligt og får dig til at være mindre nervøs. Han lære dig alt det du skal, for at kører bil. Men får tilknyttet et specielt bånd med ham:)
De andre kørelærer derimod kender jeg ikke ligeså godt, men er ret så sikker på de ligeså gode.
Hvis du skal tag’ dig kørekort så gør det hos Vallensbæk køreskole!

Kæmpe ros til Vallensbæk Køreskole
Jeg skulle generhverve mit kørekort og valgte Vallensbæk Køreskole, dette har jeg aldrig fortrudt, det har været et super godt forløb både teorien og køretimer, hele teamet er virkelige dygtige og professionelle så KÆMPE ros herfra.

Resposta da Vallensbæk Køreskole
Jeg kan varmt anbefale vallensbæk…
Jeg kan varmt anbefale vallensbæk køreskole og Søren som kørelærer.
Jeg kom fra en køreskole i Taastrup, hvor de satte en skræk i livet på mig og jeg mistede alt lyst til at tage kørekort, samt troen på mig selv.
Jeg skiftede derfor over til Vallensbæk køreskole og fik Søren som kørelærer og genvandt igen lysten til, at fortsætte med kørekortet.
Søren er enormt rolig og opmuntrende på den gode måde.
Kunne jeg give ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ så gjorde jeg absolut dette 😊

Resposta da Vallensbæk Køreskole
kan klart anbefale Vallensbæk…
kan klart anbefale Vallensbæk køreskole, de har styr på det hele, og de er med dig fra start til slut. 🔥🔥🔥

Resposta da Vallensbæk Køreskole
Har været så glad for Søren som…
Har været så glad for Søren som Kørelære og Morten som teori lærer
Bestået teori i først hug og køreprøven i andet hug 🤌🏻

Jeg har kørt med Morten kørelærer
Jeg har kørt med Morten kørelærer
God til at lære fra sig

Resposta da Vallensbæk Køreskole
Fantastisk køreskole med gode lærer til…
Fantastisk køreskole med gode lærer til både teori og køretimer! Mega fed oplevelse, begge prøver bestået i første forsøg!

Fantastisk køreskole
Har lige færdiggjort mit kørekort, og bestod begge prøver på 1 forsøg. Teori og køretimerne var hyggelige ,og Søren var den bedste kørelærer, hvis man er i tvivl om hvor man skal starte kørekort, kan Vallensbæk køreskole varmt anbefales:)

Resposta da Vallensbæk Køreskole
Bestå teoriprøven og køreprøven første…
Bestå teoriprøven og køreprøven første gang med Morten som kørelærer. Morten fandt en hurtig køreprøve til mig et andet sted. Jeg kan 100 procent anbefale Morten som kørelærer. Morten er verdens bedste kørelærer. Teorien var effektiv og fantastisk. Jeg fik en masse ud af det og det er ubegrænset teori timer som er fantastisk.

Skide god oplevelse
Skide god oplevelse. Min kørelærer søren var skide sød og lærte mig alle de ting jeg skulle vide sådan så jeg kunne forstå det ville Ik tage mit kørekort ander steder

Resposta da Vallensbæk Køreskole
Vallensbæk køreskole kan varmt anbefales
Jeg har lige fået mit kørekort og kan varmt anbefale Vallensbæk Køreskole.
Jeg havde Søren som kørelærer og han var den bedste kørelærer. Han er meget tålmodig og positiv, som motiverer sine elever.
Tusind tak for alt Søren. Jeg har lært en hel masse af dig 🙏😊🙏
Vellykket forløb på Vallensbæk Køreskole!
Jeg har lige afsluttet mit kørekortforløb på Vallensbæk Køreskole.
En stor tak til min kørelærer, Søren, som varmt kan anbefales!
Han er meget dygtig og rummelig og kan hjælpe dig igennem enhver situation.
Det var et helt igennem vellykket forløb😊
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.