Vcompany Verhuur Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Hele goeie service met bestellen en bezorgen. Van te voren worden duidelijke afspraken gemaakt en nog even gebeld hoe laat ze precies bij de locatie zouden zijn. Het opbouwen ging echter een bee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had ervoor gekozen om het springkussen zelf op te halen. De medewerkers hielpen goed om het zware springkussen in de auto te krijgen. Eenmaal op locatie, stekker erin… maar we hadden helaas het... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hadden een waanzinnige KINDERWEEK in Werkhoven voor kinderen met brandwonden. Een week vol spelletjes, zwemmen, kampvuur en vooral het ontmoeten van lotgenoten en het verleggen van grenzen. HOOGTEP... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben erg te spreken over de levering mooi op tijd! Wij hebben een dag langer ervan kunnen genieten gelukkig! Zo kon de jarige goed inkomen zonder dat het druk was. Het personeel was duidelijk... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Aluguer de castelos insufláveis

Springkussen of attractie huren? ⇒ Dat doe je bij Vcompany Attractieverhuur! ✅ Snelle bezorging ✅ Gemakkelijk & snel online betalen!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

182 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

19 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Super ervaring voor groot kinderfeest

Voor een groot lokaal kinderfeest huren wij al jaren springkussens, stormbanen en draaimolens bij VCompany. Wij zijn zeer tevreden met de service en kwaliteit van VCompany. Resereveren en telefonisch contact gaat zeer soepel. Afleveren en ophalen van de materialen is altijd zeer op tijd. De attracties zelf zijn schoon, in goede staat en zeer in trek bij kinderen (doelgroep 4-12 jaar).
Wij raden VCompany daarom van harte aan.

17 de setembro de 2022

Beste huurder,
Ontzettend bedankt voor uw positieve reactie. We zien jullie graag nog vele jaren terug bij Vcompany Verhuur. We zullen altijd klaar staan om met jullie mee te denken om van Kinderfestival Wageningen een zo'n groot mogelijk succes te maken.

Super goede service!

Wij hadden een springkussen en een rodeo stier gehuurd voor ons straatfeest. De kinderen én de volwassenen vonden het geweldig! We zijn heel goed geholpen met op- en afbouw door Erik & Thomas, strak op tijd en super service! Heel erg bedankt!! Liefs van de Boegstraat.

10 de setembro de 2022

Beste Denise,
Bedankt voor de positieve reactie en leuk om te horen dat Erik en Thomas jullie zo goed hebben geholpen bij de op- en afbouw. Hopelijk zien we jullie snel weer terug bij Vcompany Verhuur.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super tevreden met de opbouw van ons…

Super tevreden met de opbouw van ons springkasteel! Erg professioneel en netjes op tijd! Retour verliep ook heel soepel! Goede service en kwaliteit

6 de setembro de 2022

Beste Lotte,
Wat fijn dat jullie zo'n goede ervaring hebben gehad bij Vcompany Verhuur. Bedankt voor de positieve reactie en hopelijk zien we jullie snel nog eens terug.

Classificada 4 em 5 estrelas

Blije jubilaris met levend tafelvoetbal

Wij hebben voor een 15-jarig jubileum een levend tafelvoetbal luchtkussen gehuurd. WAT EEN SUCCES WAS DIT!!! We zijn heerlijk ontzorgt door de medewerkers die alles kwamen opzetten en afbreken. Zelfs toen er een onderdeel kapot bleek te zijn, zijn ze nog extra heen en weer gereden om dit te vervangen. Chapeau!

Een puntje van aandacht is wel de communicatie van de planningsafdeling. Toen ik 2 dagen voor ons evenement een voicemail zonder context kreeg, was ik even bang dat het hele feest niet door kon gaan

6 de setembro de 2022

Beste Laura,
Super leuk om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over onze opblaasbare tafelvoetbal en service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ben zeer tevreden over vcompany krijg…

Ben zeer tevreden over vcompany krijg snel antwoord op eventuele vragen.
Als er iets is krijg ik snel reactie.
Personeel is altijd vriendelijk en staan je netjes te woord.
Kan even niet aangeven wat ik allemaal gehuurd heb want dat is teveel, de 450 kinderen zullen erg blij zijn met een extra spring kussen in de Bouwdorp week.

23 de agosto de 2022

Beste Jaschenka,
Bedankt voor uw positieve reactie! We zijn ontzettend blij om te horen dat we een mooie aanvulling hebben kunnen bieden voor jullie bouwdorp.

Topdag voor de kinderen

Goeie service, makkelijke communicatie en de kinderen hebben een topdag gehad.

22 de agosto de 2022

Beste Joost,
Leuk om te horen dat de kinderen een leuke dag hebben gehad en de communicatie goed is verlopen.

Boerderij springkussen met glijbaan

We hebben het (kleine) boerderij springkussen met glijbaan gehuurd. Dit was een groot succes voor de kids, personeel is erg behulpzaam en vriendelijk.
Helaas kon het dak de hevige regenbui niet tegenhouden.
Springkussen voor het feestje wel even moeten poetsen daar er nog oude resten van de vorige klant op zaten.

13 de agosto de 2022

Beste Kelly,
We zijn blij om te horen dat het een groot succes was. Inderdaad vervelend dat het springkussen niet helemaal schoon was. Mocht u nog eens een springkussen willen huren kan ik u een kortingscode aanbieden om u tegemoet te komen. Stuur dan een mailtje naar jesse@pointofconcept.com en dan komen we er samen uit.

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijk een springkussen te huren bij…

Makkelijk een springkussen te huren bij Vcompany! Wordt op afgesproken tijd opgezet en weer afgebroken door Vcompany. Word allemaal voor je gedaan. Zelf niets hoeven doen. Ontzettend fijn voor op een bruiloft!

10 de agosto de 2022

Beste Carmen,
Bedankt voor uw review. Hopelijk tot de volgende keer.

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf
Goed mail contact en reageer snel,

Mooi assortiment aan springkussens
Voor onze stichting een uitkomst voor de opening van de speeltuin

26 de julho de 2022

Beste Sppeltuin Het Binnen,
Bedankt voor uw review. Hopelijk tot de volgende keer.

Leuk springkussen

Leuk springkussen, jammer was alleen bij het opzetten dat het kussen onder schimmel zat en er lag zand in.

25 de julho de 2022

Beste S onwezen,
We zijn blij om te horen dat het een groot succes was. Inderdaad vervelend dat het springkussen niet helemaal in orde was. Mocht u nog eens een springkussen willen huren kan ik u een kortingscode aanbieden om u tegemoet te komen. Stuur dan een mailtje naar jesse@pointofconcept.com en dan komen we er samen uit.

geweldig

we hebben al meerdere keren springkussens en attracties gehuurd bij v company. iedere keer goede service en geweldige springkussens en attracties voor de kinderen!

23 de julho de 2022

Beste Melissa,
Bedankt voor uw positieve reactie. Hopelijk zien we u snel weer terug bij Vcompany Verhuur

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte service, slechte behandeling voor vaste klanten

Slechte service
Leveren te laat halen te vroeg op
Stoppen vliegen er uit en waneer er stroom problemen zijn zijn ze niet aansprakelijk
Niet bereikbaar in de weekend
Geen gedeelte geld trug
Slechte bedrijf
Vieze springkussens

18 de julho de 2022

Beste Black Solya,
Ontzettend vervelend dat er zoveel tegelijkertijd fout is gegaan bij uw order. Ik kom graag met u in contact om te kijken naar een passende oplossing. U kunt mij mailen op jesse@pointofconcept.com en dan gaan we samen kijken naar een oplossing.

Classificada 5 em 5 estrelas

Buikschuifbaan: absoluut een succes!

Als verrassing voor de kids hadden we de "buikschuifbaan 17 meter jungle" bij Vcompany gehuurd. Wat was het een succes! Tip: omdat de baan op een kleine helling stond hadden de kids extra snelheid. Zij hebben zich geweldig vermaakt!

Het opzetten van de baan was heel eenvoudig, zeker met de meegeleverde handleiding en instructies van de bezorgers. Bij het afbreken van de baan kregen we hulp van de Vcompany medewerkers die de baan kwamen ophalen. Daardoor ging het extra snel.

De reservering is snel en makkelijk via hun website te maken. Vcompany was goed per email bereikbaar. Ze waren bij het brengen en ophalen op tijd. Het materieel in goede staat. Wij zijn tevreden over de service.

16 de julho de 2022

Beste Debbie,
Wat leuk om te horen dat de buikschuifbaan afgelopen zomer zo goed is ontvangen bij de kids.
Hopelijk tot de volgende keer.

Tobbedans voor zomerfeest

Al enkele jaren huren wij de tobbedans voor ons zomerfeest op de basisschool. Wij zijn uiterst tevreden over de service.
De kinderen kijken elk jaar er weer naar uit, om er vanaf te glijden en in het water te plonzen. De reservering is snel en makkelijk te maken, de afspraken worden nagekomen. De hulp tijdens problemen, wij hadden iets niet goed gedaan, aan de telefoon, was super.

14 de julho de 2022

Beste Sandra,
Wat leuk om te horen dat we jullie ook dit jaar weer hebben kunnen voorzien van een goede ervaring met onze Tobbedans.
Hopelijk tot volgend jaar.

Aanrader

Zowel het afleveren als het ophalen was netjes op tijd. Vriendelijke medewerkers. Het springkussen was heel leuk. De kinderen hebben genoten. Zowel het opzetten als het weer inpakken ging heel eenvoudig. Dat kun je gewoon zelf.

12 de julho de 2022

Beste Bouman,
Bedankt voor uw positieve review. Hopelijk tot de volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed advies en overleg vooraf

Goed advies en overleg vooraf. Wijzigingen werden snel doorgevoerd. Materieel in goede staat en functioneerde prima. Handleidingen van alle gehuurde materialen vooraf ontvangen. 2 man toezicht bij kussen waren zeer bekwaam en behulpzaam. Volgend jaar mogen jullie weer komen.

12 de julho de 2022

Beste David,

Classificada 5 em 5 estrelas

Een fijn bedrijf waar je van op aan…

Een fijn bedrijf waar je van op aan kan.
Alles keurig op tijd en je wordt telkens keurig te woord gestaan.
Voor mij een aanrader!

11 de julho de 2022

Beste Mary,

Een fijne ervaring!

Ik kon het springkussen makkelijk ophalen en ook het opzetten was zo gebeurd. We hebben er erg van genoten, net als 15 kleine kids. Een fijne ervaring!

23 de junho de 2022

Beste Boy,

Geweldig

twee springkussens èn rodeo trekpaard gehuurd bij Vcompany. Alles was super geregeld, duidelijke afspraken, en de kussens zelf een groot succes.
Een volgende keer zullen we zeker weer bij Vcompany huren! bedankt voor de goede service!

20 de junho de 2022

Beste Sanna,

Mooi springkussen

Mooi springkussen, jungle middel. Grootte was goed. Springkussen was mooi schoon. Was één keer door onbekende reden ingezakt, dit is wel even gevaarlijk.
Springkussen gebracht, wel drie uur later dan gezegd. En twee uur eerder dan afgesproken opgehaald, dat was wel lastig. Een kwartier van tevoren bellen zou dan fijn zijn, zeker als het springkussen op een andere locatie wordt afgeleverd.

13 de junho de 2022

Beste Jenneke,
Fijn om te horen dat jullie plezier hebben gehad met het springkussen. Wel jammer om te horen dat er wat dingen fout zijn gegaan. Mocht u nog eens een springkussen willen huren bij Vcompany Verhuur kunt u mailen naar jesse@pointofconcept.com en dan komen we u tegemoet met een kortingscode.