Kom in spontant en lördag för att titta på en bil, där jag direkt blev bemött av värme. Jonny hjälpte mig slutföra en affär, där jag kände mig trygg från start till slut. Hans professionella b... Ver mais
Så nöjd med Victor Köpte en Roadglide kom dit den var på verkstad, frågade Victor om den var fin yes sa han. Ok tog den osedd betalade åkte hem veckan efter fredag kommer hojen med Joel allt var so... Ver mais
Vi reste hela vägen från Skåne till Norrköping för att köpa bil hos VD Motor – och det var helt klart värt det! Ett extra stort tack till Jonny som tog emot oss på bästa sätt och gav fantastisk serv... Ver mais
Jag sålde min bil och är supernöjd med bemötandet från Victor som åkte från Norrköping till mig i Mjölby. Proffsigt och ett trevligt sätt gjorde att jag kände mig trygg med att betalningen skulle f... Ver mais
Med många år i branschen är våra mål, långsiktiga relationer, återkommande kunder samt kundservice utöver det vanliga. Vi anstränger oss för att du som kund ska känna dig både trygg & nöjd. Framför allt ska det vara vara roligt när du handlar ditt nya fordon! VD Motor- "En Smidigare bilaffär”
Moa Martinsons Gata 2, 60378, Norrköping, Suécia
Trevlig bemötande och affären avslutades snabbt.

Resposta da VD Motor AB
Inga klagomål! Simon var proffsig, trevlig och hjälpsam

Resposta da VD Motor AB
Super trevlig personal! Väldigt professionella, väldigt nöjd med bemötandet! Super nöjd med mina bilköp där och kommer vara återkommande kund, stort tack för allt😊

Resposta da VD Motor AB
Grym upplevelse med simon! Smidig affär

Resposta da VD Motor AB
Köpte en vattenskoter av er och de va en väldigt smidig affär och väldigt snabba på svara. Väldigt bra bemötande!

Resposta da VD Motor AB
Tack Simon för en riktigt smidigt affär. Inga om och men dem håller vad dem lovar hoppas på fler affärer i framtiden 👍

Resposta da VD Motor AB
Trevlig personal, hjälpsamma och bemöter kunder med vänlighet.

Resposta da VD Motor AB
Väldigt bra upplevelse. Proffsigt skött från förfrågan till avslutad affär. Kan rekommendera denna firma starkt!

Resposta da VD Motor AB
Hans professionella bemötande och engagemang gjorde det tydligt för mig att det är här jag ska handla mina bilar framöver.
Stort tack till personalen runt omkring som även hjälpte till med nycklar och däckskifte.
Vill ni handla bil här? Tveka inte!

Så nöjd med Victor
Köpte en Roadglide kom dit den var på verkstad, frågade Victor om den var fin yes sa han. Ok tog den osedd betalade åkte hem veckan efter fredag kommer hojen med Joel allt var som Victor sa är supernöjd
Joel bästa leverantören
Fick förtroende för Victor på en gång

Resposta da VD Motor AB
Trevliga och hjälpsama personal. Alltid smidig affär.

Resposta da VD Motor AB
En otrolig firma, man kände sig så välkomnande som att man vore hemma.
Trevliga, god service.
Tackar Simon för en otrolig upplevelse för bilköpet. 👏🏼

Resposta da VD Motor AB
Kom i kontakt med Victor efter annons på Blocket där han stod ut som en av få vettiga personer.
Affären gick smidigt och enkelt och jag kan bara varmt rekommendera att göra era affärer med de här killarna!

Resposta da VD Motor AB
Det är riktigt bra killar på VD Motor. Vi har gjort affärer med dem två gånger nu, och båda gångerna har båda parter varit nöjda. Precis som en affär ska vara om man tänker långsiktigt.
Tack – vi ses igen!
Mats / Göteborg

Resposta da VD Motor AB
Mycket trevligt ställe att köpa bil från. Speciellt tack till Victor för härligt bemötande och en bra affär 😊

Resposta da VD Motor AB
Smidigt & tryggt igenom hela processen!

Resposta da VD Motor AB
Professionellt och trevligt bemötande, både före och efter affären. Precis så här önskar jag att en bilaffär ska gå till!

Resposta da VD Motor AB
Mycket enkel och smidig bilaffär. Trevlig och kunnig personal. Kan starkt rekommendera VD Motor

Resposta da VD Motor AB
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.