Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kom in spontant en lördag för att titta på en bil, där jag direkt blev bemött av värme. Jonny hjälpte mig slutföra en affär, där jag kände mig trygg från start till slut. Hans professionella b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Så nöjd med Victor Köpte en Roadglide kom dit den var på verkstad, frågade Victor om den var fin yes sa han. Ok tog den osedd betalade åkte hem veckan efter fredag kommer hojen med Joel allt var so... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi reste hela vägen från Skåne till Norrköping för att köpa bil hos VD Motor – och det var helt klart värt det! Ett extra stort tack till Jonny som tog emot oss på bästa sätt och gav fantastisk serv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag sålde min bil och är supernöjd med bemötandet från Victor som åkte från Norrköping till mig i Mjölby. Proffsigt och ett trevligt sätt gjorde att jag kände mig trygg med att betalningen skulle f... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto
  2. Mercado Auto
  3. Concessionário de veículos motorizados
  4. Concessionário de motos
  5. Concessionário de carros usados
  6. Concessionário de motos usadas

Med många år i branschen är våra mål, långsiktiga relationer, återkommande kunder samt kundservice utöver det vanliga. Vi anstränger oss för att du som kund ska känna dig både trygg & nöjd. Framför allt ska det vara vara roligt när du handlar ditt nya fordon! VD Motor- "En Smidigare bilaffär”

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

131 opiniões

Inga klagomål

Inga klagomål! Simon var proffsig, trevlig och hjälpsam

7 de abril de 2026

Resposta da VD Motor AB

Tack för en tydlig och ärlig recension!

Vi hoppas på fler lika trevliga affärer och kommer att tala om detta för Simon! :)

Super trevlig personal

Super trevlig personal! Väldigt professionella, väldigt nöjd med bemötandet! Super nöjd med mina bilköp där och kommer vara återkommande kund, stort tack för allt😊

1 de abril de 2026

Resposta da VD Motor AB

Tack för att du delar med dig på Trustpilot Filip!

Vi ser fram emot att träffas igen! :)

/VD Motor Crew

Grym upplevelse med simon

Grym upplevelse med simon! Smidig affär

7 de abril de 2026

Tack Loke!

Det uppskattar vi :D
Vi kommer även tala om för Simon att du rekommenderat VD Motor AB och honom här på Trustpilot.

Classificada 5 em 5 estrelas

Köpte en vattenskoter av er och de va…

Köpte en vattenskoter av er och de va en väldigt smidig affär och väldigt snabba på svara. Väldigt bra bemötande!

13 de março de 2026

Resposta da VD Motor AB

Hej Teo! Tack för att du delar med dig av din upplevelse och att vi får möjligheten att skapa lika trevliga upplevelser i framtiden :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Tack Simon för en riktigt smidigt…

Tack Simon för en riktigt smidigt affär. Inga om och men dem håller vad dem lovar hoppas på fler affärer i framtiden 👍

3 de abril de 2026

Resposta da VD Motor AB

Hej Senad och tack för din fina kommentar!

Vi kommer självklart att framföra detta till Simon :D

Trevlig personal

Trevlig personal, hjälpsamma och bemöter kunder med vänlighet.

2 de abril de 2026

Resposta da VD Motor AB

Tack för att du delar med dig och hoppas på många fler lika trevliga upplevelser inne hos oss i framtiden! :)

Allt gott!

Väldigt bra upplevelse

Väldigt bra upplevelse. Proffsigt skött från förfrågan till avslutad affär. Kan rekommendera denna firma starkt!

2 de abril de 2026

Resposta da VD Motor AB

Tack snälla för den mycket trevliga recensionen!

Vi hoppas på många fler lika trevliga affärer i framtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kom in spontant en lördag för att titta…

Hans professionella bemötande och engagemang gjorde det tydligt för mig att det är här jag ska handla mina bilar framöver.

Stort tack till personalen runt omkring som även hjälpte till med nycklar och däckskifte.

Vill ni handla bil här? Tveka inte!

7 de março de 2026

Vilken glädje Adde!

Oerhört roligt att höra om din upplevelse och vi kommer definitivt se till att Jonny få det till sig.

Vi ser fram emot att kunna bistå med trygga och trevliga affärer i framtiden.

På återseende! :)

Så nöjd med Victor på VD motor

Så nöjd med Victor
Köpte en Roadglide kom dit den var på verkstad, frågade Victor om den var fin yes sa han. Ok tog den osedd betalade åkte hem veckan efter fredag kommer hojen med Joel allt var som Victor sa är supernöjd
Joel bästa leverantören
Fick förtroende för Victor på en gång

6 de março de 2026

Hej Roger!

Fantastiskt att höra om du in upplevelse av VD Motor :)

Vi hoppas kunna bistå med lika god och trevlig service i kommande affärer i framtiden.

Varma hälsningar

Trevliga och hjälpsama personal

Trevliga och hjälpsama personal. Alltid smidig affär.

22 de fevereiro de 2026

Resposta da VD Motor AB

Tack snälla för det Richard! Vi hoppas på fler återkommande besök och utlovar samma upplevelse :)

En otrolig upplevelse!

En otrolig firma, man kände sig så välkomnande som att man vore hemma.
Trevliga, god service.
Tackar Simon för en otrolig upplevelse för bilköpet. 👏🏼

18 de fevereiro de 2026

Resposta da VD Motor AB

Tack för att du delar med dig på Trustpilot!

Vi är oerhört glada att höra över din positiva upplevelse vid bilköp på VD Motor.

Vi hoppas på fler lika trevliga vistelser i framtiden.

Rekommenderar varmt!

Kom i kontakt med Victor efter annons på Blocket där han stod ut som en av få vettiga personer.

Affären gick smidigt och enkelt och jag kan bara varmt rekommendera att göra era affärer med de här killarna!

27 de janeiro de 2026

Resposta da VD Motor AB

Tack snälla Patrik! Vi blir oerhört glada över denna recension och vi kommer definitivt påtala detta för Victor! :)

Vi hoppas att vi fortsättningsvis kommer att förbli ett självklart val för er vid framtida bilaffärer!

Väl mött

Classificada 5 em 5 estrelas

VD Motor har varit en trevlig upplevelse bra bemötande och kunnig personal.

Det är riktigt bra killar på VD Motor. Vi har gjort affärer med dem två gånger nu, och båda gångerna har båda parter varit nöjda. Precis som en affär ska vara om man tänker långsiktigt.
Tack – vi ses igen!

Mats / Göteborg

22 de janeiro de 2026

Hej Mats!

Wow! Tack för det, verkligen :D

Det gläder oss att höra och se fram emot att efterleva förväntningarna i framtiden.

/VD Motor Crew

Proffsigt

Proffsigt, snabbt och trevliga.

26 de janeiro de 2026

Tack snälla för det!
Vi hoppas på att din upplevelse alltid blir densamma med oss. :D

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket trevligt ställe att köpa bil…

Mycket trevligt ställe att köpa bil från. Speciellt tack till Victor för härligt bemötande och en bra affär 😊

17 de janeiro de 2026

Resposta da VD Motor AB

Tack för att du delar med din André! :)
Det ska vi se till att Victor får höra.

Smidig bilaffär

Professionellt och trevligt bemötande, både före och efter affären. Precis så här önskar jag att en bilaffär ska gå till!

12 de janeiro de 2026

Hej Tor!

Va härligt att höra. Då hoppas vi att alla framtida affärer genom oss kommer att upplevas lika bra :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket enkel och smidig bilaffär

Mycket enkel och smidig bilaffär. Trevlig och kunnig personal. Kan starkt rekommendera VD Motor

5 de janeiro de 2026

Resposta da VD Motor AB

Tack för den fina recensionen! Roligt att höra att vi levde upp till förväntningarna och hoppas på att vi ses i framtiden igen!

VD Motor Crew

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.