Informações sobre a empresa

Bom

TrustScore: 4 em 5

15 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Prijsfout als excuus om niet te leveren

Tv besteld bij VDS en daarna een email ontvangen dat er geen voorraad meer was tegen de promoprijs en dat wel weer besteld kon worden als ik 450euro bijbetaal (dit is meer dan andere online winkels). Ik heb dit geweigerd en gewezen op mijn koopovereenkomst en leveringsplicht. Daarna gaven ze aan als reden dat het een prijsfout was op de website en volgens hun algemene voorwaarden houden het recht om de bestelling niet te leveren. Er is geen sprake van een “duidelijke en kennelijke prijsfout”, prijs is 16%-24% afgeprijsd vs andere online prijzen. Dus duidelijk een promoprijs. Dus erg ongeloofwaardig en hielden zich niet aan de leveringsplicht. Advies om toe te voegen in hun webwinkel "zolang de voorraad strekt" of de aantal nog op voorraad artikelen.Anders is de ondernemers risico voor verkoper.

24 de janeiro de 2026

Top service @VDS

Elke keer als je bij VDS komt, staan de werknemers er met een glimlach om je te helpen! Top service, altijd even vriendelijk, geweldig aanbod en snelle levering aan huis! Hasselt - Kinrooi is een eindje rijden, maar zeker de moeite waard!

23 de dezembro de 2025

Slechte naservice

Wij hebben online een koffiemachine bij hen aangekocht.
Binnen de garantietermijn hadden wij problemen met ons koffieapparaat.
Contact opgenomen met het bedrijf waar wij online onze machine gekocht hadden.
Daar begon de eerste zoektocht al hoe we deze machine konden vermaken…
Na enkel heen en weer gebel, zelf contact moeten op opnemen met een bedrijf in de buurt, Hillewaert in Knokke, een afspraak met hen gemaakt.
Onze koffiemachine zelf naar daar gebracht en zij gingen ernaar kijken.
Deze werd snel gerepareerd.
Ik mocht er binnen de week terug om.
Plots krijg ik een mail van VDS electronica met een factuur.
Dit was een factuur met kosten van €95.
Ik heb hen gevraagd waar deze plots vandaan kwamen? Blijkbaar hadden wij niet goed gereinigd of ontkalkt waardoor alles verstopt was (wij kunnen u uiteraard maar doen wat de koffiemachine zelf ook vraagt).
Wij hadden een koffiemachine dat binnen de garantietermijn stuk ging (heb ik in het begin ook aan hen gevraagd)
Ik vroeg hen ook waarom dit niet onder garantie valt en toen niet eerst met ons besproken werd wat eraan kapot was en wat ze eraan gingen doen om te vermaken.
Krijg in het antwoord dat alles onder garantie valt BUITEN onderhoudswerken.

SCHANDALIG dat ze €95 vragen om een reiniging uit te voeren, terwijl ik zelf ook mijn machine ben gaan brengen en gaan ophalen!
Zonder dit ook uit te leggen aan ons zn gewoon een factuur te sturen zonder uitleg.

Bij een 2de betalingsherinnering krijg ik antwoord met formulieren in kopie dat wij als klantzijnde afgetekend zouden hebben ter goedkeuring van de kosten/reparatie.
Deze handtekening was niet eens van ons?!

RECHTUIT SCHANDALIG!

29 de setembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Product prima en goed ontvangen jammer van de retour afhandeling

Product prima en goed ontvangen. Helaas overbodig. Vervolgens een ingewikkeld retourproces gestart. Er werd mij gemaild met de vraag deze aan te leveren en gedaan, maar daarna kwam gedoe over het openen van de verpakking etc. (dit betrof een besteklade!) het enige dat ik heb geopend is de doos waar het product in kwam... Nu weer 2 weken radiostilte dus ik heb het product op marktplaats gezet en kies mijn verlies. Jammer.

4 de agosto de 2025

Zeer onvriendelijk bedrijf

Zeer onvriendelijk bedrijf. Mijn betaling is blijven hangen bij multisafepay, geld afgeschreven niet bij vds electronics aangekomen. Ondanks dat vds electronics dit betaalplatform kiest, is het aan mij als klant om met deze partij tot een oplossing tekomen, dat is gelukt. Maar met vds electronics doe ik geen zaken meer.

10 de março de 2025

Goede service.

Na een probleem werd dat na een paar telefoontjes heel snel opgelost.

Jonathan, behandelt de klanten zeer vriendelijk ook via de telefoon, en dat mag ook worden gezegd.

Waarvoor dank.

2 de agosto de 2024

Waardevol

- Staan voor je klaar wanneer er een probleem is en lossen dit samen op;
- Contact is soepel en aangenaam. Vooral op maat;
- Op hun kennis kan men vertrouwen;
- zijn duidelijk in het maken van afspraken en kosten hiervan;
- artikelen zijn waardevol.

25 de outubro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.