Banner for Vechtdal Schroeffunderingen

Vechtdal Schroeffunderingen Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Correcte levering zoals aangegeven. Geen verrassingen in de eindafrekening voor levering naar België of bijtelling btw. Zo hoort het! Schroefpalen zitten erin met de bijgeleverde tool. We hebben e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had een set besteld om handmatig de schroefpalen in te draaien, maar na overleg besloten we toch om een machine te huren. Dit werd ter plekke geregeld voor mij en het gereedschap om de palen handm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle hulp en goed tewoord gestaan. Installatie is prima zelf te doen. Verlengstukken die we achteraf niet nodig hadden, omdat de palen niet verder de grond in gingen, konden gemakkelijk terug.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering prima kwaliteit en goed advies.palen zijn eenvoudig te monteren. Handmatig indraaien vraagt wel enige kracht, twee man voor nodig.

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de materiais de construção

Sobre Vechtdal Schroeffunderingen

Vechtdal Schroeffunderingen Logo

Vechtdal Schroeffunderingen is dé expert in duurzame en innovatieve funderingsoplossingen met schroefpalen. Wij leveren hoogwaardige schroefpalen die perfect zijn voor uiteenlopende projecten, zoals het plaatsen van veranda’s, tuinhuizen, zonnepanelenopstellingen, en nog veel meer. Onze schroeffunderingen staan bekend om hun eenvoudige installatie, zonder gedoe met graafwerkzaamheden of betonstorten. Dit bespaart tijd, energie en beperkt de impact op het milieu.

Vechtdal Schroeffunderingen Favicon Wat ons onderscheidt, is onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid. We bieden een compleet assortiment, variërend van doe-het-zelf pakketten voor de handige klusser, de verhuur van professionele machines voor grotere klussen, tot het laten installeren van schroefpalen door een ervaren partnerinstallateur. Wij staan altijd klaar met persoonlijk en deskundig advies, zodat je zeker bent van de beste schroeffundering voor jouw specifieke situatie.

Vechtdal Schroeffunderingen staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Onze schroefpalen zijn duurzaam, bestand tegen alle weersomstandigheden en gaan tientallen jaren mee. Met snelle levertijden en scherpe prijzen bedienen wij elke klant, groot of klein, of het nu gaat om een kleine tuinopstelling of een groot bouwproject.

Kies voor Vechtdal Schroeffunderingen en bouw met vertrouwen met onze schroefpalen!

Onze bezorgbelofte

Super snelle levering

Op werkdagen voor 14:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

209 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

130 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, snelle levering. Mooi product

31 de março de 2025

Beste Arie,

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de service, snelle levering en het mooie product. Goed te horen dat de schroefpalen met paalhouder stelsets bevallen. We helpen je graag weer bij een volgend project!

snelle service

31 de março de 2025

Beste Arnold,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende klus.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel geleverd volgens afspraak en zeer…

Snel geleverd volgens afspraak en zeer snel reageren op de mails

25 de março de 2025

Beste Robin,

Bedankt voor je review! Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je onze snelle reacties op de mails waardeert. We staan graag weer voor je klaar!

Schroefpaaltjes

Afspraken goed nagekomen met tijdige lever- en
ophaaldatum. Mooi product deze schroefpaaltjes en makkelijk te verwerken met indraaimachine.

Beste Jan,

Dank voor je review! Mooi dat alles volgens planning geleverd en opgehaald is. Goed om te horen dat je tevreden bent over de schroefpalen én dat het indraaien met de machine zo soepel ging — dat maakt het werk een stuk makkelijker.

Veel succes verder met je project, en we helpen je graag weer bij een volgend project!

Correcte en snelle afhandeling

Snel antwoord op een vraag, daarna correcte en snelle afhandeling van de bestelling.

Beste Stef,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je snel antwoord kreeg op je vraag en dat de verdere afhandeling soepel verliep. Daar doen we het voor!

We helpen je graag weer bij een volgend project.

Netjes en snel afgehandeld

Netjes en snel afgehandeld. Reageren ook snel en correct op vragen.

Beste Belinda,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat alles netjes en snel is verlopen, en dat je tevreden bent over onze reacties op je vragen. We staan ook bij een volgend project graag weer voor je klaar!

Prima geleverd en snel

20 de março de 2025

Beste Marja,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles prima en snel geleverd is. Graag tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Niet duur, goede adviezen, zelf indraaien

Wij zijn heel tevreden over deze club. Ze zijn heel goed bereikbaar en een zeer goede service. Wij kwamen hier uit omdat ze de goedkoopste waren. Aanvankelijk wilden we met een bedrijf starten in de buurt van Amsterdam, maar de verkoop ging zo dwingend dat we dit afzeggen.
Vechtdal was alleen maar bezig wat het beste voor ons was en niet aan het upsellen. Ze kwamen met hele goede tips en ik mocht ze keer op keer bellen voor advies. Alles werd precies optijd geleverd in onze volkstuin en was helemaal compleet. Echter tijdens het boren kwamen we erachter dat we ipv 4 meter toch 6 meter willen gaan. Op zaterdag werden we naar een adres verwezen waar we extra verlengstukken konden halen. Heel fijn was dat. De indraai machine gebruikt ongeveer 540 watt, dat ging goed met onze kleine generator van 1000 watt. 6 palen ingedraaid. Maandag is alles weer opgehaald. Het halen en brengen was ook heel betaalbaar.

16 de março de 2025
Opinião espontânea

Beste Erik,

Wat een mooie en uitgebreide review – ontzettend bedankt daarvoor! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, bereikbaarheid én advies. Mooi dat alles op tijd en compleet geleverd werd op jullie volkstuin, en dat het indraaien met jullie generator soepel verliep. Extra handig dat je op zaterdag nog terechtkon bij onze partner-installateur om verlengstukken op te halen. Fijn dat het allemaal zo goed is gegaan en je de palen met succes hebt kunnen plaatsen!

Succes met de verdere opbouw, en we staan graag weer voor je klaar bij een volgend project!

Snel en handig

Snelle levering.
Makkelijk zelf te plaatsen!

13 de março de 2025

Beste Toon,

Bedankt voor je review en de 5 sterren! Fijn dat de levering vlot was en dat de plaatsing zo eenvoudig ging. Precies zoals het hoort!

Veel succes met je project, en we staan graag weer voor je klaar bij een volgende klus.

fijn bedrijf

Nette prijzen, zeer snelle en fijne respons bij vragen

11 de março de 2025

Beste Robin,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze scherpe prijzen en snelle respons.

We helpen je graag weer bij een volgend project!

Goed

Goede prijzen en snel geleverd! Per abuis teveel verzendkosten betaald maar met 1 mailtje werd dit gelijk gecorrigeerd en gecrediteerd.

Palen zijn goed van gewicht en stevig. Gemakkelijk in te draaien met de indraaihulp (heb deze wel zelf nog verlengd met een langere stang om het indraaien lichter te maken).

5 de março de 2025

Beste Vince,

Bedankt voor je review! Fijn dat alles snel en correct is afgehandeld. Slimme oplossing om de indraaihulp te verlengen, zo maak je het jezelf net wat makkelijker! Goed om te horen dat de palen stevig zijn en goed in de grond zitten. We helpen je graag weer bij een volgend project!

Snel geleverd

Snel geleverd

4 de março de 2025

Beste Omar,

Bedankt voor je review! Fijn dat de levering snel is verlopen. Graag tot een volgende keer!

Classificada 4 em 5 estrelas

Snel bezorgd

Geen gerommel met beton, zeker aan te bevelen voor tijdelijke constructies,

29 de janeiro de 2025

Beste Robert,

Bedankt voor je review! Fijn dat de snelle bezorging en het gemak zonder beton je goed bevallen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling!

Ik zocht beton poeren

Ik zocht beton poeren, en kwam uiteindelijk bij jullie site terecht. Mooier product en uiteindelijk een betere prijs. netjes geleverd.

15 de janeiro de 2025

Beste Henrico,

Bedankt voor je review en je mooie woorden! Fijn dat je bij ons bent uitgekomen en tevreden bent met het product, de prijs en de levering. We helpen je graag weer bij een eventuele volgende bestelling!

Deskundig

Deskundig, goede service

28 de novembro de 2024

Beste Michel,

Hartelijk dank voor je mooie review! Het is geweldig om te horen dat je onze deskundigheid en service waardeert. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen bij een nieuw project!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn ervaring was zeer snelle levering goed met…

Mijn ervaring was zeer goed met vechtdal de bestelling werd snel geleverd en de shauffeur was zeer behulpzaam

30 de dezembro de 2024

Beste Jeroen,

Bedankt voor je mooie review en de 5 sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de behulpzaamheid van de chauffeur. We staan graag weer voor je klaar bij een volgend project!

Classificada 4 em 5 estrelas

Schroefpaal snel kunnen ophalen

Schroefpaal snel kunnen ophalen, prima.

27 de dezembro de 2024

Beste Jan,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je de schroefpaal snel hebt kunnen ophalen. Veel succes ermee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle en correcte service!

25 de novembro de 2024

Beste Peter,

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent met onze snelle en correcte service. Graag tot een volgende keer!

Snel en goed

goede prijs en acceptabele verzendkosten. Snelle levering!

22 de novembro de 2024

Beste Arno,

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat je tevreden bent met de prijs, verzendkosten en snelle levering. We staan graag weer voor je klaar!

Communicatie was heel goed

Communicatie was heel goed, zowel via mail als telefonisch, ik heb goed advies gekregen.

20 de novembro de 2024

Beste Anil,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de communicatie en het advies. We helpen je graag weer bij een volgend project!