Vedgiganten Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Det finns ved- och det finns vedleverantörer. Den här måste vara en av det bästa. Bra service och väldigt pålitliga. Veden är torr enligt specifikationen. Trots denna (2025-26) bistra vinter med mycke... Ver mais

Allt fungerade perfekt, vänlig och glad (nyanställd) kille kom ut till Ällmora. När han ringde och meddelade sin ankomst, så sa jag att han inte skulle åka ner till mitt hus, för det var halt i bac... Ver mais

Jag har beställt ved från dessa killar nu 3dje gången.. Är super nöjd med leveransen det är super bra och fin ved lagom stora bitar för min smak... Trevligt bemötande när Chauffören kommer o lev... Ver mais

Flera saker var bra: Ni anpassade leveransen till våra önskemål, trots att vi var sent ute före jul, och den aktuella dagen redan var hårt belastad. Trevlig leverans, att man får betala mot faktura tr... Ver mais

1. Fornecedor de lenha

Escrito pela empresa

Mattias heter jag och driver tillsammans med min kollega Erik Vedgiganten. Vi finns här för dig som vill beställa hem ved i Stockholm! Marknadens bästa priser och snabba leveranser! Enbart ett par klick iväg från att elda!

Excelente

TrustScore: 5 em 5

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

(72)

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Allt fungerade perfekt

Allt fungerade perfekt, vänlig och glad (nyanställd) kille kom ut till Ällmora. När han ringde och meddelade sin ankomst, så sa jag att han inte skulle åka ner till mitt hus, för det var halt i backen.
"-Åh tack för att du säger det. jag har redan fastnat en gång tidigare"
Faktura med QR-kod. Smidigt tar 5 sekunder att betala på ett säkert sätt!
Världsklass

8 de dezembro de 2023

Toppen!

Suverän UX från beställning till betalning (QR kod och Swish - tog på riktigt under 10 sekunder).

7 de dezembro de 2023

Vedklabbarna var gigantiska

Vedklabbarna var gigantiska! Fick ingen upprättelse när jag bad att få byta ut säckarna. Aldrig mer en beställning därifrån.

25 de janeiro de 2023

Bra björkved. Bra service.

Bra björkved. Bra information om leverans. Mattias på vedgiganten svarade i telefonen… sa att det är lite längre leveranstid just nu, ca 1-2 veckor. Inom två veckor kom veden.
Bra service.

15 de dezembro de 2022