Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin service fra starten. Vores ejendom blev gemmengået af en virkelig flink og kompetent medarbejder. Selve planen er detaljeret og let at gå til. Alt i alt en meget positiv oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået udarbejdet vores 10 års vedligeholdelsesplan igennem Schødt (vedligeholdelsesplan.dk) og er yderst tilfredse med resultatet. Ingen andre vi har talt med har kunne leverer en så gennemf... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa gestora de propriedades
  2. Gabinete de arquitectura
  3. Auditor oficial
  4. Construção e manutenção
  5. Engenheiro estrutural

Escrito pela empresa

Vedligeholdelsesplan.dk er ejet af SCHØDT Byggerådgivning, der er blandt Danmarks førende leverandører af vedligeholdelsesplaner. Vi yder kompetent byggerådgivning med mere end 20 års erfaring inden for bygningsvedligehold og renovering for andelsboligforeninger og ejerforeninger. På hjemmesiden har vi gjort det let at få tilsendt et uforpligtende tilbud, få uddybende information og i det hele taget hjælpe med alt om vedligeholdelsesplaner.

Informações de contacto

1 estrela

Jeg har en plan...

28 de abril de 2023

Resposta da Vedligeholdelsesplan.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse, James. Det glæder mig at høre, at det har været en positiv oplevelse hele vejen igennem :-)
De bedste hilsner Daniel fra SCHØDT

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget fin vedligeholdelsesplan og…

Meget fin vedligeholdelsesplan og rigtig god gennemgang.

Kan varmt anbefales.

15 de novembro de 2022

Resposta da Vedligeholdelsesplan.dk

Mange tak for dine gode anmeldelse og anbefalingen, Anders. Det sætter vi stor pris på! :-)
Dbh. Daniel fra SCHØDT

Klar og velbeskrevet…

Klar og velbeskrevet Vedligeholdelsesplan. Komepetente og engageret medarbejdere. God til at formidle til beboer.

22 de novembro de 2022

Resposta da Vedligeholdelsesplan.dk

Mange tak for din positive anmeldelse og 5 stjerner, Shen - det betyder meget for os, at I har haft en god oplevelse med at bruge os :-)

Kan godt anbefales

God betjening, gennemsigtigt forløb, gennemført inspektion, og fint struktureret indhold i planen. Meget fint arbejde.

3 de fevereiro de 2022

Resposta da Vedligeholdelsesplan.dk

Mange tak for den flotte anmeldelse og 5-stjerner. Det betyder meget for os :-)

Varmeste anbefalinger til SCHØDT

Varmeste anbefalinger til SCHØDT: Gennemsigtighed i indhold og tilkøb vedr. vedligeholdelsesplan; grundighed i gennemgang af ejendom; super produkt i form af en let tilgængelig og detaljeret vedligeholdelsesplan; fremragende kommunikation og opfølgning på arbejdet.

28 de outubro de 2021

Resposta da Vedligeholdelsesplan.dk

Tusind tak for anbefalingen og den flotte anmeldelse, Anna-Kathrine. Det betyder meget for os at høre, at du er så tilfreds med det hele. Vi er fortsat tilgængelige, hvis der skulle være mere, vi kan hjælpe med :-)
De bedste hilsner Daniel

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin kommunikation og god inddragelse i…

Fin kommunikation og god inddragelse i besigtigelse af ejendommen. Vedligeholdelsesplanen er nem at overskue, selv for de øvrige beboere i ejendommen.

6 de maio de 2021

Resposta da Vedligeholdelsesplan.dk

Mange tak for 5 stjerner og den gode anmeldelse, Rasmus. Det glæder mig at høre, at I er tilfredse med det hele - især den sidste del med, at alle beboere føler, at de kan overskue vedligeholdelsesplanen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik en meget fint vedligeholdelse…

Vi fik en meget fint vedligeholdelse plan!

25 de fevereiro de 2021

Resposta da Vedligeholdelsesplan.dk

Mange tak for den gode anmeldelse, Kim! Det er godt at høre, I er tilfredse med vedligeholdelsesplanen :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har benyttet Schødt til at få lavet…

Vi har benyttet Schødt til at få lavet vores vedligeholdelsesplan og er meget tilfredse med resultatet.

21 de fevereiro de 2021

Resposta da Vedligeholdelsesplan.dk

Mange tak for den gode anmeldelse, Allen. Det glæder mig, at I er tilfredse med resultatet. Du må endelig tage fat i os, hvis I har brug for hjælp til at håndtere vedligeholdelsesopgaverne :-)

Visionær og fremragende service

Ingen andre vi har talt med har kunne leverer en så gennemført digitalt version, på en online platform der også giver værdi for os som bestyrelse til at kunne informere og dele dokumenter med resten af foreningen.
Servicen omkring rettelser til selve planen har også være professionel og hurtig.
Vi forventer bestemt at bruge Schødt når vi skal lægge en ny plan igen.

13 de fevereiro de 2021

Resposta da Vedligeholdelsesplan.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Christoffer! Det glæder os meget, at I ser værdien i både vedligeholdelsesplanen og funktionerne i MinEjendom. Og vi er der naturligvis, når I skal have opdateret planen, eller hvis I skal bruge hjælp til at komme videre med en vedligeholdelsesopgave :-)

Alt fungerede upåklageligt

Alt fungerede upåklageligt. God kommunikation med firmaet - de svarer hurtigt og effektivt, og overholdt alle aftaler. Vedligeholdelsesplanen er nem at læse og forstå og de var også til rådighed for opfølgende spørgsmål bagefter.

1 de fevereiro de 2021

Resposta da Vedligeholdelsesplan.dk

Tusind tak for de pæne ord, Søren. Det betyder meget for os, at I føler jer godt klædt på med rapporten, og at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Vi er her fortsat, hvis der skulle være mere, vi kan hjælpe med :-)

En god oplevelse

En god oplevelse. Hurtige svar på henvendelser og gode priser.
Professionelt udarbejdet vedligeholdelsesplan der er brugervenlig og nem at gå til.
Kan sagtens anbefale SCHØDT til alle der har behov for udarbejdelse af tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan.

13 de outubro de 2020

Resposta da Vedligeholdelsesplan.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling, Mathias. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til skrive, og at du er så tilfreds med hele oplevelsen :-)
De bedste hilsner Daniel

Pålideligt firma

Vi har brugt SCHØDT A/S til både udarbejdelse af vedligeholdelsesplan og energimærke. Vi har haft en god dialog. De mødte op som aftalt og afleverede, som aftalt rapporterne til tiden. Deres priser er iøvrigt rimelige.
Kan kun give dem de bedste anbefalinger og vi vil sikkert bruge dem igen.

18 de junho de 2020

Resposta da Vedligeholdelsesplan.dk

Mange tak for flot anmeldelse og anbefaling, Jan. Det glæder os naturligvis at høre, at du er tilfreds med alt fra vores priser til service. Du må endelig tage fat i mig, hvis I vil bruge os til noget igen :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Har brugt dem to gange til forskellige…

Har brugt dem to gange til forskellige projekter. God og kompetent gennemgang af ejendommene og omfangsrig og veldokumenteret efterfølgende i rapporterne.

30 de maio de 2020

Resposta da Vedligeholdelsesplan.dk

Tusind tak for de pæne ord og den gode anmeldelse, Erik. Det glæder mig meget at høre, at du er tilfreds med begge rapporter. Vi tales ved, hvis der bliver brug for det :-)

Professionelt og gennemført

Professionelt og gennemført. Vi indhentede tre tilbud på vedligeholdelsesplaner og fik bedste pris og produkt. Planen er detaljeret, og den rådgivende ingeniør var grundig og venlig. Vi føler, at planen har klædt os godt på til fremtiden her i ejerforeningen.

28 de abril de 2020

Resposta da Vedligeholdelsesplan.dk

Mange tak for den rigtig flotte anmeldelse, Joel. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at skrive den - og endnu mere, at du er tilfreds med det hele. Vi tales ved :-)

Fuldt ud tilfredshed!

Vi har netop modtaget en færdig vedligeholdelsesplan til tiden og i et meget overskueligt og letlæst layout.
Et meget sympatisk, grundigt og konstruktivt besøg af rådgiver, er nu udmøntet i en særdeles faglig dygtig udført rapport. Vi er i andelsforeningen meget tilfredse, og kan kun give vores bedste anbefalinger videre.

14 de abril de 2020

Resposta da Vedligeholdelsesplan.dk

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse, Ebbe. Det glæder mig at høre, at I er fuldt ud tilfredse med det hele! Jeg giver de pæne ord videre til Lars og Søren :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super tilfreds med rapporten og…

Super tilfreds med rapporten og programmet - kan varmt forslå andre bør anvende dette.

17 de dezembro de 2019

Resposta da Vedligeholdelsesplan.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse, Brian. Det er godt at høre, at du er tilfreds med både vedligeholdelsesplanen og MinEjendom PRO :-)

Meget tilfreds

Meget venlige, tålmodig og service mindet personale, som kan forklare en ikke-håndværker hvordan man læser en vedligeholdelses plan, og er god til at rådgive både før, under og efter udarbejdelse af en vedligeholdelses plan.

Nem at få kontakt med, og afholde møder med.

Er god til at følge op, både på emner man har drøftet pr telefon, ved møder og efter drøftelse pr mail.

9 de dezembro de 2019

Resposta da Vedligeholdelsesplan.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Betina! Det glæder os, at det er den oplevelse, du sidder tilbage med. Du må jo endelig tage fat i os igen i fremtiden, hvis der er mere, vi kan hjælpe med :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi brugte SCHØDT som underleverandør…

Vi brugte SCHØDT som underleverandør til udarbejdelse af en vedligeholdelsesplan. De leverede et godt stykke arbejde, og jeg kan varmt anbefale dem. Vi forventer at fortsætte samarbejdet med dem.

21 de novembro de 2019

Resposta da Vedligeholdelsesplan.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse, Flemming. Vi ser også frem til et fortsat godt samarbejde :-)

Positiv oplevelse

Positiv oplevelse da vi fik lavet en vedligeholdelsesplan til vores andelsforening. Hurtig, professionel og venlig tilbagemelding på henvendelser. Nem og overskuelig plan.

23 de outubro de 2019

Kære Lone

Tusind tak for den flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på! :-)
De bedste hilsner Søren Schødt

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos SCHØDT A/S som hjalp med at udarbejde en 10 årig vedligeholdelsesplan. Stor professionalisme og rigtig god service af især Daniel Andersen fra deres Kundeservice. Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger.

2 de julho de 2019
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais