Vejgaardsten Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig mye spennende å finne i denne butikken! Er gjennom denne krystall- paradiset hver gang vi reiser i Danmark! Ansatte var veldig hjelplig og forklarte hva hver krystall het. Ville absolutt anbef... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

This is a really good shop, with lots of different types of crystals, fossils and minerals!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende udvalg af smukke sten og smykkesten. Super betjening og vejledning. Bedste ønsker. Kim Petersen

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

42 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Hurtig og god service

Hurtig og god service - Meget hjælpsom

Dejlig oplevelse

Venlig, engageret personale som gerne vil give kunden gode oplevelser. God kvalitet af stenene og god energi i butikken

Classificada 5 em 5 estrelas

Hyggelig lille butik med alt til hvad…

Hyggelig lille butik med alt til hvad hjertet kunne begærer

Classificada 5 em 5 estrelas

Mega fed butik for dem som er…

Mega fed butik for dem som er interesseret i Krystaller, sten og fossiler. Et must hvis man besøger Aalborg. God service 😁

14 de julho de 2026

Resposta da Vejgaardsten

Tusind tak for de fine ord. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 det betyder rigtigt meget for vores lille butik!

Tak 🙏🏻

Masser af dejlige ting

Masser af dejlige ting, billige priser, og fine ting

Utrolig god service

Utrolig god service, store sten for små penge 😊👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig mye spennende å finne i denne…

Utrolig mye spennende å finne i denne butikken! Er gjennom denne krystall- paradiset hver gang vi reiser i Danmark! Ansatte var veldig hjelplig og forklarte hva hver krystall het. Ville absolutt anbefalt 🌟

4 de julho de 2026

En magisk butik

En magisk butik, der har mange smukke krystaller.

4 de julho de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Absolutely loved my experience here

Absolutely loved my experience here! The selection of crystals and gemstones is beautiful, with such a wide variety of high-quality pieces at fair prices. The owner was incredibly knowledgeable, welcoming, and genuinely passionate about helping me find the right stones without any pressure. The whole shop has a lovely, calming atmosphere, and you can tell a lot of care goes into everything they do. I left with some gorgeous crystals and will definitely be back. Highly recommend this little gem of a shop to anyone looking for beautiful stones and excellent customer service!

3 de julho de 2026

Tusind tak for en perfekt anmeldelse. Det betyder meget for mig 🙏🏻🙏🏻

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais