A empresa respondeu
Virkelig en dejlig og professionel oplevelse. Vi blev scannet af Carina som var utrolig venlig og imødekommende. Jeg vil hel klart anbefale stedet 👍🏼
A empresa respondeu
Min mand og jeg har været til 14. ugers kønsscanning hos Sarah. Vi oplevede hende som yderst professionel, og vi følte os meget trygge hos hende. Sarah var utrolig dygtig og lavede en meget omhyggeli... Ver mais
A empresa respondeu
Vores vision. Tryg graviditet er en god start på familielivet. Det er vigtigt, at alle føler sig godt tilpas og trygge i deres graviditet, derfor tilbyder Vejle Scanningsklinik en række forskellige graviditetsscanninger. Vores dedikerede jordemødre er stolte af at betjene Vejle og de omliggende områder med professionelle graviditetsscanninger. Håbet er, at vores viden kan bidrage til øget tryghed og enestående oplevelser. Personalet hos Vejle Scanningsklinik er altid uddannede jordemødre og certificerede sonografer, dette er med til at sikre jer kyndig og faglig vejledning. Så uanset om du ønsker at opdage dit barns køn, sikre en sund tidlig udvikling, eller skabe smukke minder gennem 3D/4D scanning, er Vejle Scanningsklinik et oplagt og sikkert valg. Vi følger DSOG og DFMS retningsliner. Faglighed i top Uanset om du er på udkig efter tryghed i den tidlige graviditet, eller en unik familieoplevelse med kig ind til det kommende familie medlem, garanterer vi at du altid møder uddannet og specialiceret jordemødre og sonografer hos os. Klar til at imødekomme dine behov. Vi ved at der er mange ting, der har betydning for billedekvaliteten, moderkagens placering, mors vævstype, mængden af fostervand og barnets samarbejdsevne. Hvis vi vurdere det kan gøres bedre, tilbyder vi altid en omscanning. Det er for os faglighed i top.
Jens Grøns vej 2, 7100, Vejle, Dinamarca
Jeg vil hel klart anbefale stedet 👍🏼

Resposta da Vejle Scanningsklinik
Utrolig hyggelig scannings klinik, varm og imødekommende jordmoder vi blev mødt af som tog sig god tid til at få de bedste baby billeder. Vi følte os helt trygge hele vejen igennem 3d/4d scanningen. Vi fik flotte billeder samt video med hjem. Kan varmt anbefale et (eller flere) besøg her til.

Resposta da Vejle Scanningsklinik
Sarah var utrolig dygtig og lavede en meget omhyggelig scanning, samtidig med at hun forklarede barnets tilstand under hele scanningen.

Resposta da Vejle Scanningsklinik
Jeg er så glad for at vi valgte at få foretaget en tidlig scanning hos dem! Vi var inde ved Carina, som var rigtig god til at guide os, og gøre oplevelsen helt speciel og lærerig.
Vi følte os virkelig taget godt om, samt var hun helt vildt god til at tage nogle fine billeder af baby.

Resposta da Vejle Scanningsklinik
Dejlig oplevelse hos jer i giver jeg god tid og mega gode til at forklare følte mig så tryg kæmpe anbefaling

Resposta da Vejle Scanningsklinik
Vi har været der 3 gange og følt os velkommen er godt taget imod hver gang. Kan varmt anbefale stedet.
Hilsen en første gangs far.

Resposta da Vejle Scanningsklinik
Virkelig en god oplevelse. Søde og rare mennesker.

Resposta da Vejle Scanningsklinik
Har været der 2 gange og begge gange var helt fantastiske oplevelser. Virkelige gode til at forklare og de får en til at føle sig tryg.

Resposta da Vejle Scanningsklinik
Vi har både fået vores tidlige kønsscanning og vores 3D scanning hos Vejle Scanningsklinik, og vi kan kun komme med vores varmeste og bedste anbefalinger. Det har begge gange været utroligt professionelt, samtidig med at man har følt sig så godt taget af og det har bare været en god oplevelse alt i alt.

Resposta da Vejle Scanningsklinik
Er kommet der gennem hele min graviditet, lige fra første scanning i uge 6 til 3D scanning i tredje trimester. Både min partner og jeg har været meget tilfredse med at være til scanning hos både Sarah og Carina. Man føler sig set, hørt og de svarer på alle spørgsmål. Hos dem er der ingen dumme spørgsmål, en super nem tilgængelighed og altid nemt at få tider der passer ind i en hverdag. Alt i alt et dejligt sted at komme gennem hele graviditeten

Resposta da Vejle Scanningsklinik
Vil klart anbefale Vejle scanningsklinik! Jeg blev kønsscannet ved Carina sammen med min kæreste, og det var den mest positive og trygge oplevelse jeg har prøvet.
Hun var super nærværende, og vi følte bare at vi blev taget i hånden af de bedste hænder hele vejen igennem. Tak!

Resposta da Vejle Scanningsklinik
Jeg vil varmt anbefale Vejle Scanningsklinik. Fra det øjeblik vi trådte ind ad døren, følte vi os utrolig trygge og godt taget imod. Carina skabte en rolig og behagelig atmosfære, og vi mærkede virkelig, at hun tog sig tid til vores spørgsmål. Selve scanningerne foregik professionelt og nænsomt, og vi gik derfra med en følelse af ro, da hun var god til at forklare og snakke med os. Det var en rigtig dejlig oplevelse.

Resposta da Vejle Scanningsklinik
Vi blev scannet af Carina.
Det er vores første barn! Og vi fik en tidlig scanning. Carina var mega god til at forklare om det hele, skabe ro og tryghed.
Kommer helt sikkert igen når jeg er længere i gravidliteten⭐️

Resposta da Vejle Scanningsklinik
Vi kom ind til til tiden 👍
Stedet udtrykker ro, og tryghed.
Super sød og imødekomme personale. (1 person) Hun gjorde alt hvad hun kunne, men baby ville ikke hjælpe til!
Så hun sagde at vi kunne komme igen 11.20. Jeg skulle drikke noget med sukker også bevæge mig en masse.
Som sagt så gjort😀
2 gang. Kunne hun så se kønnet 100% og hun fortalte at det var en dreng.
Fik den sødeste kanin bamse med hjem med en højtaler hvor babys hjerterytme er på.

Resposta da Vejle Scanningsklinik
Oplevelsen var rigtig god og servicen var i top.
Carina gjorde et rigtig godt arbejde og fik os til at føle meget tryg fra start af. Kan klart anbefales.

Resposta da Vejle Scanningsklinik
En kæmpe varm anbefaling herfra!
Vi har i vores graviditet været på klinikken 5 gange (tidlig scanning, kønsscanning og 3D scanning), hvor vi er blevet scannet af Carina. Altid gode forklaringer og en følelse af tryghed og imødekommenhed. Der tages god tid til scanningerne og vi er altid gået derfra med en god fornemmelse.
Skulle vi i fremtiden blive gravide igen, ville vi klart vælge Vejle Scanningsklinik 🫶🏻

Resposta da Vejle Scanningsklinik
En meget rar, behagelig og tryg oplevelse. Vi fik en tilvækst scanning. Meget forklarende, havde en tydelig faglighed og var bare et rart menneske med en forståelse for at være førstegangs gravid med spørgsmål og lidt usikkerhed.

Resposta da Vejle Scanningsklinik
Perfekt oplevelse! Så professionelt et sted. Vi følte os trygge og fik en varm og imødekommende behandling! Kæmpe anbefaling herfra.

Resposta da Vejle Scanningsklinik
Et rigtig godt sted med professionel og omsorgsfuld behandling. Vi fik en følelse af at der er styr på fagligheden, og det hele virkede meget grundigt, hvilket er vigtigt for os.

Resposta da Vejle Scanningsklinik
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.