Het produkt wat ik heb ontvangen, is hetzelfde wat op Temu staat voor nog geen 5 euro met exact dezelfde naam nl. *W en geen Veloris. Dit heb ik ze ook laten weten ,maar zij weerleggen dit met een h... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
In het begin was ik erg sceptisch over dit bedrijf. Meerdere malen contact gehad over de levering. Altijd netjes een berichtje terug gekregen. De creme beviel mij in eerste instantie niet en heb daar... Ver mais
Overtuigd door de vele positieve reviews plaatste ik - nagenoeg zonder aarzelen - een bestelling. En terecht. Ik kocht 2 opeenvolgende tinten: 1 voor de zomermaanden en 1 voor de seizoenen waarin... Ver mais
De bestelling liet wel wat op zich wachten en de kleuren vallen zeer licht uit, maar ik ga een donkere bijbestellen om te mengen en zo het gewenste effect te bekomen. Bij het tweede gebruik is de Bru... Ver mais
Informações sobre a empresa
Veloris is in Nederland opgericht met één duidelijk doel: innovatieve en eenvoudig aan te brengen beauty-oplossingen aanbieden voor vrouwen die houden van een egale, stralende huid, zonder gedoe
Informações de contacto
Bélgica
- info@veloris.nl
- veloris.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Miskoop
Ik snap niet dat de reviews hier allemaal positief zijn. Ik heb 2 kleuren besteld (rekening gehouden met de tips van iedereen in een donkerder kleur te kiezen). Maar beide dekken voor geen meter. De filmpjes die je ziet zijn heel misleidend. Blauw adertjes blijven allemaal zichtbaar. Product komt uit Azië, en terugsturen voor eigen rekening, dus dat doe je ook niet. Weer een les dat alles wat te goed lijkt om waar te zijn, meestal ook niet waar is..
De kleur valt iets lichter uit dan…
De kleur valt iets lichter uit dan gedacht, ondanks de kleurtest. Makkelijk aan te brengen en dekt heel mooi. Geeft jouw huid een mooie, egale tint. De borstel is duur in aankoop, maar essentieel om mooi open te wrijven dus zeker doen! Enige nadeel: de website is een .nl, maar het product komt uit China waardoor je toch zo’n 13 dagen wacht op de levering.
Mooi product en goede service!
Had 3 tubes besteld waarvan 2 gold en 1 brons. Het product werkt prima en de borstel erbij werkt ook heel fijn. Helaas vond ik de gold te licht en had gereageerd op Facebook. Ik mocht een pb sturen wat ik heb gedaan. Er werd me kosteloos een nieuwe brons gestuurd en ik hoefde geen gold terug te sturen. Super service! Heel vriendelijk ook dus ik beveel het zeker aan!
Fantastisch
Fantastisch! Zowel de service als de producten: ik heb terug mooie jongemeisjesbenen! Zalig, durf weer kortere rok te dragen 🙏🏻
Goede service, gratis nieuw product
Goede service, want had een kleur besteld die eigenlijk te licht bleek te zijn voor mijn huid. Kreeg gratis een donkerder variant toegestuurd.
Hartelijk dank!
kleurmatchgarantie
In eerste instantie was ik niet zo tevreden; de kleur gouden gloed was veel lichter dan de kleur van mijn benen. Mijn email hierover werd snel beantwoord. Als ik foto’s zou opsturen waaruit bleek dat de kleur niet paste kon ik gebruik maken vd kleurmatchgarantie->kosteloos een donkerder kleur ontvangen. Wederom een snelle reactie dat ik idd gebruik kon maken vd kleurmatchgarantie. Zojuist besteld en nu afwachten!
Ik heb een enorme goede service…
Ik heb een enorme goede service gehad.Ik had de verkeerde kleur besteld en na een mail te hebben gestuurd wordt mij de juiste kleur gratis bezorgd.
Een heel fijne ervaring die 5 sterren verdiend.Een aanrader waard, top.👍
Geweldige service
De kleur die ik ontving bleek echter te licht te zijn voor mijn huid.
Er werd direct gereageerd op mijn mail en ontvang nu GRATIS de juiste kleur.
Top service !
Bedankt.
Gr Anne Marie
De perfecte look
Ik had een kleur besteld, maar het was spijtig genoeg niet de juiste kleur, Maar ik ben wel enorm geholpen voor de geschikte kleur te kunnen vinden! dus een heel erge fijne service die ik aangeboden kreeg
Groetjes ! Xxx
Ongekend goede klantenservice!!
Ongekend goede klantenservice!
Ik had 2 tinten lichaamperfector foundation met brush besteld maar deze bleken te licht voor mijn huidtype. Geheel kosteloos worden 2 donkerder tinten opgestuurd. Geweldig blij mee!
Echt een top service
Echt een top service had een verkeerde kleur besteld. Het was de eerste keer dat ik een bestelling deed, maar er werd direct aangeboden om de kleur kosteloos om te ruilen. Echt Top
De crème is echt dekkend
De crème is echt dekkend. Ik had naturel kleur gekocht maar was toch iets te licht van kleur ten opzichte van mijn huidskleur. Daarom hebben ze nog een donkerder kleur opgestuurd en ontvang het binnenkort.
Ze zijn op mail heel behulpzaam. Een kleine opmerking: als je ingesmeerd bent toch langer dan 10 min laten drogen want bij mij was het toch een klein beetje afgegaan op kleding. Voor de rest ben ik heel tevreden en wacht ik mijn donkerder kleur af.
De kleuren die ik besteld had, waren veel te licht. Ik heb een mailtje gestuurd en krijg 2 nieuwe donkerdere kleuren gratis toegestuurd. Ik moet de andere tubes ook niet terugsturen.
Omruiling kleur
Ik had 1 tube Brons Gloed en 2 tubes Golden Gloed besteld. De kleur van Brons Gloed was perfect.
De Golden Gloed viel voor mijn huid te licht uit.
Ik stuurde een mail naar de firma met de vraag of ik de ongeopende tube Golden mocht omruilen voor een tube Brons. Dezelfde dag nog kreeg ik bericht dat ze 2 nieuwe tubes Brons hadden opgestuurd. Gratis!
Super! Wat een service. Dit had ik nooit verwacht.
De crème is heel fijn en luchtig om uit te smeren met de speciale borstel die je erbij kan kopen.
Persoonlijk vind ik niet dat ze alle oneffenheden camoufleerd.
Maar het geeft een prachtige satijnen gloed op je huid. Geen vlekken! Super gemakkelijk aan te brengen op je huid. 10 minuten drogen. Geen vlekken.
Geen nare geuren. Plakt niet!
Super tevreden.
Ik ga de 2 tubes Golden Gloed cadeau doen aan vriendinnen met een bleke huid.
Als je wil gaan voor een zomers kleurtje moet je zeker gaar voor de Brons Gloed. De andere kleur valt vrij licht uit en is meer om te egaliseren.
Ik kan het aanraden!
topservice
besteld en na een kleine week ontvangen. 2 lichte tinten (natuurlijke gloed) en 1 donkerder besteld. was blij verrast van het resultaat. nu het mocht nog 1 tintje donkerder zijn vond ik, dus een mailtje gestuurd en de service was top. ik heb onmiddelijk een donkere tint toegestuurd gekregen, niet 1 maar 3. echt wat een service. bedankt alvast en ik kijk uit naar de levering.
Zeer goed klantenservice
Ik had natuurlijke gloed besteld, maar deze valt veel te bleek uit, gaf eigenlijk geen enkele kleur aan mijn benen. Ik nam contact op met Veloris, en kreeg onmiddellijk antwoord. Ze gaan me gratis een nieuwe tube opsturen, deze keer de tint warme gloed. Hopelijk valt deze beter uit. Zeer tevreden over de snelle en goede klantenservice!
Ik heb een zeer goede ervaring met…
Ik heb een zeer goede ervaring met Veloris. De mensen zijn zeer klantvriendelijk en geven heel snel antwoord. Een keurig bedrijf en daarom zeker een aanrader om daar je bestelling te doen.
Zeer tevreden,ik had een kleur besteld…
Zeer tevreden,ik had een kleur besteld die helaas een stuk lichter leek te zijn als wat ik uitgezocht had,ik heb de klantenservice hierover een bericht gestuurd ,kreeg al snel antwoord,ik mocht een nieuwe kleur bestellen zonder
kosten,heel netjes opgelost,blij mee!
Producten op Temu verkrijgbaar voor een…
Producten op Temu verkrijgbaar voor een fractie van het bedrag wat je bij Veloris neerlegt. De tube is nagenoeg hetzelfde, alleen het merk is veranderd.
Vriendelijk en betrouwbaar
Na eerst beetje wantrouwen over dit nieuw merk, toch steeds antwoord gekregen op mijn mail.
Ikzelf had een te lichte kleur besteld , en kreeg het voorstel om gratis een warmere kleur te krijgen. De lichte kleur mocht ik zelfs houden !
Dus wees niet bevreed zoals ik en bestel.
Veloris is zeker vertrouwbaar.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.