Hei hoi, Sinds ruime tijd Superfan van de oogcrème en de heerlijke rozenolie!! My skin Loves it 🌹!! Oogcrème plakt of prikt niet in mijn ogen, wat ik al jaren zoek! En de Rozenolie: ik... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Gebruik de oogcreme nu bijna 3 weken en zie nog geen verschil . Mijn wallen zijn nog steeds aanwezig al lijkt het wel wat minder te worden. Ik blijf gewoon smeren
In meerdere reviews gelezen en inderdaad erg belachelijk dat ze zogenaamd voordelig 1+1 aanbieden. Daar krijg je dan een “ik word beetje voor de gek gehouden “ denken ze dat we daarin trappen? Teleur... Ver mais
Bestel alweer een hele tijd de producten van Velveux. Al paar keer de De anti-age bundel besteld. Heerlijk!!! met de volgende producten: 1. 3 in 1 vit-c serum: Voedt (anti rimpels) 2. O... Ver mais
Informações sobre a empresa
Velveux gelooft dat iedere persoon van nature een ‘glow’ heeft, een soort gloed of aura om je heen. Het straalt aantrekkingskracht, vertrouwen en geluk uit. Deze "Glow" trekt onbewust mensen naar je toe en Velveux gelooft erin dat iedere persoon op deze natuurlijke manier kan schitteren. "Discover Your Natural Glow" met Velveux.
Informações de contacto
Zaagmuldersweg, 9713LJ, Groningen, Holanda
- +31623854921
- info@velveux.com
- velveux.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Rozen gezichtsolie
Ik heb mijn 1ste bestelling gedaan, heb de rozen gezichtsolie genomen en het setje monstertjes. Was na 2 dgn al binnen, goed verpakt en alles naar wens. Heb de fles nog even dicht gelaten, maak eerst het monstertje olie op. Maar het is echt heerlijke olie! Nu veel te warm weer voor olie op mijn gezicht, heb opvliegers vanwege de overgang:-/
Eindelijk de geschikte producten gevonden voor mijn overgevoelige huid
Voor de eerste keer geen problemen met m'n overgevoelige huid met deze producten en heb er de afgelopen jaren ontelbaar veel gekocht , ik heb het daily 6 pakket gekocht en ben tot nu toe zeer tevreden.
Geweldige oogcrème
Geweldige oogcrème, mijn super gevoelige huid wordt er heel rustig van.
Snelle levering.
De producten werden snel bezorgd
De producten werden snel bezorgd. Toen ik erachter kwam dat ik een crème miste in mijn pakket, werd dat de volgende dag meteen nagestuurd. Echt goeie service. Over de werking kan ik nog niet veel zeggen, daarvoor gebruik ik het te kort. Maar mijn huid voelt wel lekker zacht aan.
Goeden producten afgeleverd.
Snel geleverd en goed product!
Snel geleverd en goed product!
De eye pads helpen goed.
Heel goed
Het product werkte heel goed. Mijn donkere kringen beginnen te verdwijnen
Goede klantenservice
Goede klantenservice. Er was iets niet helemaal goed gegaan, maar dit is meer dan goed opgelost.
Snelle verzending
Snelle verzending
Bij klacht snelle reactie en netjes opgelost
Snel en netjes ontvangen
Ik kreeg deze producten heel snel binnen. Netjes verpakt.
Werkt goed 🙏🏻
Snel is het toverwoord bij Velveux
Bestelling was supersnel. Bij probleem bij bestelling via website kreeg ik meteen hulp en werd alles snel geregeld.
Ik vind alleen se bundels niet altijd even overzichtelijk. Idee is leuk, maar ik zag liever een duidelijk overzicht per stappenplan wat je dan los of per bundel kunt bestellen.
Mijn huid producten merk gevonden!
Heerlijke producten voor de huid met een rustgevende geur. Ik merk echt dat mn huid mooier wordt en steviger. Geen onzin. Ook dat er minder vouwtjes/rimpeltjes bij mijn ogen zitten, vooral na gebruik van de eyepatches al blijven die niet de hele dag onzichtbaar. Ook erg fijn dat er voordeel pakketten bij zitten om tot een goede keuze te komen. Ik heb mijn merk gevonden!
Velveux maakt het verschil!
Ik had alle producten al behalve de dag/nacht creme. Deze is goed aangekomen en ben nu een paar dagen bezig met deze producten. Ze zijn fijn smeerbaar, ruiken lekker en het resultaat van mijn gezicht is voelbaar. Hoop dat het mijn huid nog meer kan opleveren, tot nu toe ben ik dik tevreden met de producten van Velveux.
Gewoon DOEN, top product!
Heb de oogcrème van Velveux, echt fantastisch! Net het 2de potje binnen.
Ik was ten einde raad, door een oogallergie en extreme droogte. Dat zag er echt uit zeg… Tot aan de huisarts uiteindelijk het ziekenhuis toe, niets hielp.
Toen reviews gelezen over de oogcrème van Velveux. Dacht dat is het proberen waard…Al zoveel geprobeerd tot aan hormonenzalf toe.
Maar na 5 dagen en het was weg, echt weg!
Dus ja… Ik ben echt heel enthousiast… Bij twijfel, ik zeg zeker doen! Ruikt heerlijk en voelt als zijde en daarna met make-up erover echt zo fijn en mooi. En werkt goed ook op vocht/ wallen. Ik ben erg tevreden.
Top producten
Weg met hang zakken onder oog
Gelijk toen ik de pads opdeed voelde ik de werking ervan. Verkwikkend. Na 30 a 30 min eraf en ff zachtjes de rest ingeklopt. Moet zeggen dat ik verrast was door het resultaat. Had namelijk twee ontstoken ogen op vakantie gehad en er was wat vocht blijven zitten onder mijn ogen. Dat is dus verdwenen na het gebruik van de pads. Nu paar dagen gedaan en een veel strakkere huid. Heel prettig in gebruik.
Paar dagen gebruikt
Paar dagen gebruikt, maar nog geen enkel resultaat. Misschien nog te vroeg.

Resposta da Velveux
Top producten
Ik ben heel erg blij met de producten van Velveux dit raad ik iedereen aan en hele goede service top bedrijf
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.