Ik was op zoek naar een onderdeel voor onze Chevrolet Spark. Heel snel via internet bij van de Ven terechtgekomen, het onderdeel gevonden en daar besteld, heel netjes verpakt snel verstuurd en dus ook... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Het artikel was zoals beschreven en op de foto's weergegeven. Het is netjes verpakt en snel verzonden. Ik ben heel tevreden met service van, van de Ven.
Auto was helaas total loss, telefonische communicatie om op te laten halen was mwah, maar chauffeur Kees maakte een hoop goed. Auto snel opgeladen,papieren in orde gemaakt maar bovenal erg vriendelijk... Ver mais
Complete wanprestatie. Wekenlang geen reactie na aanleveren van gevraagde informatie. Ophaalafspraak gemaakt waarvoor ik een halve dag vrij nam (met salarisverlies). Niemand kwam opdagen. Meerdere ker... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Grossista de acessórios auto
- Oficina de reparação automóvel
- Concessionário auto
- Concessionário de veículos motorizados
Wij hebben voor elk automerk gebruikte en nieuwe automaterialen en –onderdelen. Als u een sloopauto wilt verkopen, horen wij dat graag van u. Ook kunt u bij ons een tweedehands auto kopen. Van der Ven Auto's.
Informações de contacto
Ettenseweg 76 , 4706PB, Roosendaal, Holanda
- 0165-559230
- venauto.nl
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Toch nog wat voor mijn oude auto met 620.000 gekregen!!!
Na aanmelding van mijn auto kreeg ik snel een bod.
Per telefoon een afspraak gemaakt wanneer de auto wordt gehaald.
Alles vlot en snel volgens afspraak afgehandeld.
Top :)
Sommige oplichters
Sommige oplichters, pas op voor degenen die auto's kopen voor de export, ze zullen om een belasting vragen waarvan ze zeggen dat je deze terugkrijgt nadat je de auto hebt geregistreerd en het bewijs binnen tien weken hebt verzonden. Betaal of koop niet omdat je je geld niet terugkrijgt Hoe dan ook, ik denk dat dit geld niet van hen zal zijn.

Resposta da Van der Ven Auto's Roosendaal
Online gezocht naar een sloperij
Online gezocht naar een sloperij, vd Ven kwam als eerste boven aan de pagina. Na de gegevens te hebben ingevuld kreeg ik binnen 10 minuten bericht. Na een telefoontje werd mij verteld dat de chauffeur de volgende dag tussen 8 en 10 in de morgen bij mij zou zijn in Heerlen vanuit Roosendaal. Na meerdere slechte ervaringen met tijdsafspraken met andere bedrijven had ik er een hard hoofd in en dacht dat ik de hele dag zou moeten wachten..echter de volgende morgen om 08.15 kreeg ik een telefoontje van de chauffeur dat hij voor de deur stond. Alles binnen 30 minuten geregeld, documenten uitgewisseld en netjes het afgesproken bedrag ontvangen.
Zo hoort het! Toppers daar bij vd Ven. Zeker een aanrader!
Perfecte service!Altijd optijd zoals…
Perfecte service!Altijd optijd zoals afgesproken.Ik laat sinds jaren mijn auto ophalen elke keer nog voor dat de APK keuring komt.Snelle afhandeling bij dit bedrijf.Ontvang gelijk de vrijwaring en hou er nog een mooi zakcentje aan over.Bedankt dat jullie er altijd zijn voor mij!
Absoluut top service!
Absoluut top service!
Super snelle levering, correct communicatie en kwaliteit.
Bedankt 🙏
Alles was snel en goed geregeld…
Alles was snel en goed geregeld echt een top bedrijf. Halen je auto op en je krijgt er ook nog geld voor terug. zeker een aanrader!
Zo kannhet ook
Kijk, soms wordt je aangenaam verrast en soms zelfs wanneer je het niet verwacht.
Zo ook bij deze aankoop.
Kristal heldere informatie dus geen enkele twijfel of het bestelde artikel wel zou passen op mijn auto.
Na bestelling een keurige follow up mail en twee dagen later had ik het bestelde, keurig en veilig verpakt, in huis.
Snel ingebouwd en alles werkt weer top!
Kan niet wachten tot ik weer wat nodig heb😀
Geen zaken meer mee doen heel jammer…
Geen zaken meer mee doen heel jammer van jongs af aan zaken gedaan met van der ven laten je voor de 3de keer vallen zaak eerder open auto's klaar langs de weg zouden er vroeg zijn bellen een kwartier te laat de chauffeur is door ze rug alweer voor de 3de keer

3x niemand op komen dagen
1 auto ophalen was de bedoeling:
Degene aan de telefoon benadrukt nog na afspraak dat als het niet door ging, ik dit moest laten weten gezien hun planning en dat chauffeur niet voor niks kwam.
Eerste poging: niemand komt opdagen dus ik bel en ; “oja chauffeur staat met pech”
Te begrijpen, maar twijfels omdat ze niks laten weten ?!
Tweede poging: niemand komt opdagen. Ik bel en ze geven aan ja hij is vertraagd maar onderweg. Half uur later bellen ze zelf en geven aan dat chauffeur een ongeluk heeft met zijn vrachtwagen. Wederom mijn twijfels gezien hij onderweg was en ik in de omgeving niks van een ongeluk met vrachtwagen heb gehoord.
Derde poging: wederom niemand op komen dagen.
Totaal dramatisch afdeling planning van de ven auto’s.
Hierbij heb ik het overigens niet over de toppers op de venyard! Deze medewerkers verdienen alle een medaille! Zeer goed team waar je van op aan kunt !

Resposta da Van der Ven Auto's Roosendaal
Afspraken komen ze niet na
Drie gebeld voor het ophalen van een sloop auto en twee keer een datum en tijds vak met alle info over de auto ,
Dan bel ik over de komst word er gemeld dat hij gewoon niet uitgeprint en niet in de planning is meegenomen , dus wacht maar weer een week .
Na melding word er maar aangegeven dat ik beter een ander kan bellen , daar ga je dan met de snelle service .
Het is zeer droevige om met deze gasten in zee te gaan.

Toppers
Eerder al een auto door ze op laten halen, nu nogmaals. Wederom goed en snel geholpen. Makkelijk contact, vrijwaring zo binnen & de meneer die onze auto heeft meegenomen was ontzettend vriendelijk!
Goede service!
Zojuist auto verkocht aan van der Ven (motorschade). Ben zeer goed geholpen. Goede prijs, fijne snelle service.
Heel tevreden
Raammechanisme besteld, snel geleverd en heel nauwkeurig verpakt. Mechanisme zelf was in heel goede staat en super goedkoop
Prima en vlotte levering van…
Prima en vlotte levering van hoedenplank
In ieder geval ik herken de negatieve recensies niet.
Gr Ron
Radiateur mercedes w203 station
Gisteren een radiateur besteld en vandaag al binnen top snelle service. De benz rijdt weer ondanks het een 2,4 v6 is en de radiateur moeilijk aan te komen is maar jullie hadden wel de goede motornummers dus toch besteld en past perfect.
Degene die hem ingepakt heeft mag loonsverhoging krijg was zeer goed ingepakt kunnen sommige demontage bedrijven nog iets van leren.
Die 5 sterren zijn dik verdient ik weet jullie in het vervolg te vinden.
Kwa prijs zeer maar dan ook zeer schappelijk.
Dikke duim omhoog jongens zeer verdient
Perfect geholpen!
Na een mail gestuurd te hebben dat wij op zoek waren naar een specifieke sleutel, zijn wij super geholpen door dit bedrijf, echt heel erg fijn en waarderen wij dit enorm!
Top bedrijf
Top bedrijf, beste prijs die ik kon krijgen (en heel veel prijzen opgevraagd) voor een kapotte mini cooper. Auto netjes volgens afspraak opgehaald, gevrijwaard en betaald👍
Een hele fijne ervaring gehad met dit…
Een hele fijne ervaring gehad met dit bedrijf.
Binnen een week mijn auto afgehaald netjes volgens afspraak bedankt voor de samenwerking
service en klantvriendelijkheid 10/10…
service en klantvriendelijkheid 10/10 echt top top bedrijf
afhaling van linker achter portier
ik kwam vanmorgen een linker achter portier afhalen voor mijn bmw e60 .ik moest al 1h45 rijden om bij jullie te komen van uit belgie .ik was verast van de vriendelijke en vlotte bediening aan de receptie .plus de behulpzaamheid van de man om mij te helpen . om het portier in mijn wagen te plaatsen .bij deze aan iedereen .hartelijke dank .ps als het goed is mag het ook vermeld worden.groetjes marc
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.