Informações sobre a empresa

1. Serviço de e-commerce
  2. Fornecedor de soluções de e-Commerce
  3. Empresa de software

Escrito pela empresa

Vendino tilbyder en banebrydende løsning for e-handelsplatforme, der transformerer den traditionelle tilgang til online butiksadministration. Vores platform er skabt for at automatisere integrationen af produktdata og opdateringer, hvilket eliminerer det manuelle arbejde og tidskrævende processer forbundet med at holde din webshop opdateret. Ved at benytte Vendino, kan du frigøre din tid og fokusere på at udvikle din forretning, mens vi håndterer det tekniske. Problemfri Produktimport: Vendino simplificerer processen for import af produkter. Vores system fjerner nødvendigheden af manuel indtastning, hvilket ikke blot sparer tid men også minimerer risikoen for menneskelige fejl. Med Vendino sikres det, at din webshop altid er forsynet med det nyeste sortiment fra dine leverandører. Opdateringer af Lager og Priser: Med Vendino er din webshop altid opdateret med de nyeste oplysninger om lagerstatus og priser direkte fra dine leverandører. Dette sikrer en pålidelig shoppingoplevelse for dine kunder, fri for frustration over udsolgte varer eller forældede priser. Effektivisering og Kostbesparelser: Ved at eliminere behovet for manuelle processer og specialudviklede løsninger til import af CSV og XML feeds, sparer Vendino både din tid og dine penge. Vores platform gør det nemt at integrere varedata, hvilket lader dig fokusere på strategisk vækst og kundeengagement. Værdi for Leverandører: For leverandører og grossister tilbyder Vendino en unik mulighed for at øge eksponeringen af deres produktkataloger og booste omsætningen gennem en lettere onboarding-proces for nye forhandlere. Vores netværk åbner op for nye markeder i hele Europa, øger din rækkevidde og potentielle kundebase. Oplev den forskel, Vendino kan gøre for din forretning. Med vores brugervenlige platform og dedikerede support, er vi her for at hjælpe dig med at navigere i e-handelslandskabet med lethed og effektivitet. Velkommen til fremtiden for e-handel – velkommen til Vendino. Transformér din online forretning i dag.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 2 em 5 estrelas

Læs min anmeldelse inden du køber deres løsning..

Som Oliver tidligere har udpenslet så fint, er Vendinos markedsføring en smule misvisende... Det fungerer, men de hjælper dig ikke videre derfra.

Vendino er gode til at besvare dine opkald, men på ingen måde behjælpelig med information, og derfor vil jeg gøre et forsøg på at hjælpe den næste mand i rækken..

Min situation: Med Dandomain webshop.

Vendino har selv udviklet værktøjet til at integrere med Bigbuys dropshippingplatform, men du skal selv regne ud at Vendino ikke integrerer selve handlerne med din webshop. Det ser sådan ud ja, men den aftale skal du selv lave med din dropshipping-leverandør, og derefter kan du tage imod ordre fra dine kunder..Og nej, det er ikke nok at vælge en B2B pakke ved Bigbuy, du skal have en e-commerce pakke eller derover. Så du skal altså både betale for Vendinos integration hvis du ønsker mere end 25 produkter, som de fleste jo gør, og så skal du lave en løsning (pakke) med den dropshipping-leverandør du ønsker dine varer fra. Så du ender med at betale begge steder, da Vendino KUN indsætter oplysningerne fra din leverandør.

Der hvor det går helt galt er simpelthen at de ikke er i stand til at fortælle dig hvad du så gør når du har købt deres produkt, og det er for sgu for dårligt.

2 stjerner herfra.

4 de agosto de 2023
Opinião espontânea
logótipo da Vendino

Resposta da Vendino

Hej Benjamin

Tak for din anmeldelse og for at dele din erfaring med brugen af Vendino i forbindelse med din webshop. Vi sætter stor pris på din feedback, da det hjælper os med at forstå, hvor vi kan forbedre vores service og kommunikation.

Først og fremmest vil jeg gerne beklage de udfordringer og den forvirring, du har oplevet. Det står klart, at vi skal blive bedre til at formidle vigtige oplysninger omkring, hvordan Vendino fungerer sammen med dropshipping-platforme som Bigbuy, og hvad der kræves for at få en fuldt fungerende integration.

Som du korrekt påpeger, er Vendino en tjeneste, der automatiserer importen af produkter samt opdatering af lagerstatus og priser. Dette er for at spare vores brugere for tid ved oprettelse af produkter i deres webshops og for at undgå problemer med produkter, der ikke er på lager længere, eller hvor prisen er ændret hos leverandøren.

Det er også vigtigt at forstå, at samarbejde med dropshipping-leverandører som Bigbuy kræver en særskilt aftale og muligvis et abonnement hos dem. Forskellige leverandører har forskellige krav – nogle kan kræve et abonnement eller en procentdel af salget, mens andre måske ikke har nogen økonomiske krav, men i stedet stiller krav til mængden af salg årligt. Det er essentielt for en vellykket forretning at forstå disse nuancer og at sikre, at man vælger den rette pakke og aftale, der matcher ens behov og forretningsmodel.

Til sidst vil jeg gerne sige, at vi tager din feedback alvorligt og ser den som en værdifuld mulighed for at lære og forbedre. Tak for at hjælpe os med at blive bedre, og vi håber på en chance for at genoprette din tillid til Vendino.

Vendino

Classificada 1 em 5 estrelas

Misledende.

Vendino er dårlig til at kommunikere, hvad platformen egentlig kan. Også når du har købt adgang til den.

Som bruger troede jeg, at jeg kunne sælge fra leverandørernes katalog, da jeg - uden problemer - kunne overføre produkter til min shop. Det kan man IKKE.

Vendino er KUN til at overføre produkter og giver dig ingen rettigheder til reelt at kunne sælge produkter. Det virker i bagklogskabens lys "indlysende", men når du som bruger kan se produkter være inde på din shop, UDEN nogen anmærkninger om at "du ikke kan sælge dem uden adgang ved leverandøren", så er kommunikationen fra Vendino i bedst fald mangelfuld og i værste tilfælde misledende.

Vendino får én stjerne for den mangelfulde kommunikation både på hjemmesiden og platformen.

8 de março de 2023
Opinião espontânea
logótipo da Vendino

Resposta da Vendino

Hej Oliver,

Vi er kede af, at du ikke føler at du er blevet informeret om vores ydelser.

På trods af, at det klart og tydeligt fremgår, at du selv skal oprette et kundeforhold, når du importerer produkter. Har vi alligevel valgt at refundere dit køb.

Hos Vendino kommer vores kunder altid først, og såfremt man har input til forbedringer, vil man også blive lyttet til.

Så vi hører dig gerne til, hvordan vi kan blive bedre og sikre dig en god oplevelse med vores produkt.

Vendino

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais