Forsikringsselskabet Vendsyssel Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er meget glade for vores forsikringsselskab. Vi har ikke så tit brug for dem - men når vi har, er de altid til at få fat i, hurtige, ordentlige og til at regne med. Vi kan bestemt anbefale Forsi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft en rigtig god oplevelse med vores assurandør Bjarne hos Vendsyssel a/s. Hele forløbet har været afslappet og nemt, og vi har følt os godt taget hånd om fra start til slut. Vores ass... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan virkelig kun anbefale selskabet :) De er altid søde, behjælpelige og til fair priser også. Stod i en situation for kort tid siden, med en skadet bil. Det hele gik super hurtigt og fra jeg ring... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Min mor og pap far har ulykkesforsikring ved dette firma. Han har været så uheldig at vride om på foden og slå sit hoved rigtig meget - har haft et meget svært sygdoms forløb som er endt med at han... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Companhia de seguros

Escrito pela empresa

Forsikringsselskabet Vendsyssel er vendelboernes lokale forsikringsselskab med hjemsted i Hjørring. Selskabet har eksisteret siden 1861. Vi er af den overbevisning at vi er et godt alternativ til de store forsikringsselskaber og prioriterer personlig betjening og høj service som en selvfølge overfor vore forsikringstagere.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

23 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Herligt møde med Bjarne som gik godt

Herligt møde med Bjarne som gik godt. Han forklarede os det hele og satte tid af for os.

Vi er meget tilfredse

15 de setembro de 2023
logótipo da Forsikringsselskabet Vendsyssel

Resposta da Forsikringsselskabet Vendsyssel

Tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du havde et godt møde med Bjarne og at han kunne besvare dine spørgsmål.

Hvis du nogensinde har brug for yderligere information eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe.

Endnu en gang tak for din støtte, og vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Ulla Gram Morild
Marketing

Super service.
Et selvskab der holder hvad de lover.

15 de setembro de 2023
logótipo da Forsikringsselskabet Vendsyssel

Resposta da Forsikringsselskabet Vendsyssel

Kære Henrik
Tak for de rosende ord! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og at vi lever op til vores løfter.

Vi sætter pris på din støtte og tillid til vores virksomhed. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er vi altid her for at hjælpe dig.

Endnu en gang tak, og vi ser frem til at fortsætte med at levere den samme høje standard af service.

Ulla Gram Morild
Marketing

Classificada 1 em 5 estrelas

Vælg aldrig ulykkesforsikring hos…

Vælg aldrig ulykkesforsikring hos Forsikringsselskabet Vendsyssel. På trods af hvad der soleklart står i deres betingelser, afviser de sagen med udtryk som " vi har valgt at fortolke betingelserne på den måde" og " det er underforstået at.." På den måde kan de slippe fra hvad som helst

13 de setembro de 2023

Et godt selskab

Et godt selskab. De arbejder hurtigt. Har styr på ens sag når noget går galt. Lige haft en rørskade. Heldigvis var den ikke så stor. Fik en go behandling. V.h Kaj Petersen.

24 de maio de 2023

Mega god service!!

Jeg vil gerne give 10 stjerner men kan kun give 5 :-)
Jeg endte i retten med en total amatør tømmer, jeg har Rats hjælp i min forsikring og alt kørte bare uden problemer det ordnede advokaten med dem, mega fedt. . .
Lidt senere på året lavet jeg selvfølgelig den fejl som kun noboen laver, bakker med bilen og glemmer jeg havde trailer på. BUM 30000 kr skade på bilen. Igen! Ingen problem alt køre ingen spørgsmålstegn. Meget tilfreds kunde, og så det et billigt sted og have sine forsikringer! Vh Peter

27 de outubro de 2022

Tag et andet valg!

Efter og have været betaler og medlem i 13 år, for jeg afvist en forsikring sag på mln indbo, derudover bliver mln forsikring sagt.

Jeg er ude for et uheld hvor der går brand l en bil, og jeg har en taske i bilen med mine værdig genstande. Brandvæsnet har self slukket branden med skum, som har ødelagt mine genstande. Politiet var desuden på stedet, og blev også afhørt på mln adresse.

Min forsknings behandler B***** afviser mln sag fordi politiet siger der ikke var værdig i bilen hvilket politiet åbenbart ikke har viden om, og B***** har desuden truffet afgørelse uden og tale med mig hvilket jeg ikke synes er iorden!
Trods kontakt til politiet, som desuden siger til mig at han ikke så tasken, og derfor hverken kunne påvise eller afvise. Vidner osv, så afviser de mln sag..
hvis det er sådan de behandler trofaste kunder, vil jeg ikke anbefale og tegne forsikring hos Vendsyssel,
Tag istedet en af de stor selvskaber,

2 de março de 2023

Super god service

Super god service.
Dejligt at hoved kontor er tæt på hvor jeg bor.
God assurandør der er imødekommende og ærlig.
Kan varmt anbefales.

20 de fevereiro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Assurandør som taler nedsættende om…

Assurandør som taler nedsættende om andre selskaber for at holde på kunden.

Jeg har været kunde hos vendsyssel forsikring i flere år.
Jeg har valgt at skifte i forbindelse med huskøb da jeg kunne få en samlet løsning igennem banken og det forsikringsselskabet de arbejder sammen med.
Jeg blev ringet op fra en assurandør fra vendsyssel forsikring som starter med at spørge pænt hvorfor jeg har valgt at skifte hvilket jeg forklare som skrivet ovenfor. Dertil begynder assurandøren at tale så nedsættende om det forsikringsselskab jeg har valgt , hvor dyrt og dårligt dækket jeg er hos dem.

Jeg vil sige, at hvis jeg en dag bliver så uheldig at hans fortælling om det andet selskab bliver til virkelighed. Ja så bliver det ikke forsikringsselskabet vendsyssel jeg vælger. Det er i min verden meget dårlig stil.

16 de fevereiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg er ganske simpelt rasende....

Jeg er ganske simpelt rasende....
Jeg havde, for en hel del år siden Forsikringsselskabet Vendsyssel, nu har de så fået den idé, her efter mange år, at jeg åbenbart SKAL flytte over til dem igen 👎
Jeg har pænt og venligt takket nej, jeg har klappet røret på, jeg har sagt, at jeg ALDRIG kommer retur, jeg har bedt dem stoppe med at ringe, men det hjælper intet.
Jeg har adressebeskyttelse, kan IKKE findes på Krak eller i telefonbog, jeg står sågar på Robinsonlisten, har stået der i mindst 10 år, men uagtet ALT jeg selv kan gøre, så er jeg OGSÅ i dag ringet op 🥴
Hvis ikke det stopper, så bliver i politianmeldt, der er altså en grund, når man selv gør ALT man kan, for at undgå anmassende sælgere 👎👎

4 de março de 2022

Service 24-7

Har haft selskabet gennem 4 år nu, og var lidt betænkelig da min assurandør Michael sagde da jeg lavede mine forsikringer, hvis der er noget så ringer du bare min tlf. er næsten altid åben.
Det har jeg fundet ud af passer, er blevet ringet tilbage både en onsdag aften kl 20.30 og en lørdag eftermiddag, på henholdsvis mail og sms som jeg havde sendt til ham, fordi jeg selv mente det var upassende at ringe på det tidspunkt.
Så må bare sig der er service på alle tider af døgnet. har på ingen måder fortrudt mit valg.

Skulle jeg finde et kritik punkt, må det være at min datter lige nord for Randers ikke kan få dem også, da det er uden for deres tegnings område.

30 de junho de 2021

Fremragende Forsikringsselvskab

Fremragende Forsikringsselvskab

jeg har desværre haft brug for hjælp fra Vendsyssel forsikring to gange med min bil. jeg har aldrig været i et forsikringsselvskab der er så hjælpsomme, som Vendsyssel, de har virkelig været professionelle hele vejen igennem. de har responderet hurtigt og til UG.

det er slet ikke til at forstå at man kan få så gode priser, samt en fantastisk behandling hos et forsikringsselvskab. jeg har været hos mange bla, IF, Codan, Lærestandens osv... og den service de har leveret er slet ikke i nærheden af Vendsyssels høje niveau. jeg anbefaler Vendsyssel forsikring til alle! da de virkelig interessere sig for deres kunder. de har virkelig hævet standarten for danske forsikringsselvskaber.

Tusind tak til Brian Dalby fordi at jeg må være kunde hos jer i er fantastiske.

1 de junho de 2021

Useriøst forsikringselskab

Vi havde dette forsikringsselskab for ca 12år tilbage og ville gerne have tilbud her igen for ca 5 år siden, men da udsatte de vores aftale 2 gange og vi blev enige om ....Aldrig mere

...Nu 5 år senere, troede vi måske det var blevet et mere seriøst forsikringsselskab, og da vi står og skal have to erhversforsikringer samt fornyet vores private. Men ak nej, for 2 gang ringer i og udsætter vores aftale. Det er simpelthen for useriøst.
I kan få 5 stjerner som det mest useriøse selskab!

21 de abril de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais