Leia as opiniões dos outros
We kregen een zeer vriendelijke en bekwame technieker, Dirk, over de vloer. De materialen en installatie zijn top! Er was een kleine vlek op één van de gordijnen, zonder enig probleem is een nieuwe be... Ver mais
Jeroen Heij, adviseur. Wij hebben recent een gesprek gehad met Jeroen omdat wij graag shutters wilde voor o.a. onze schuifpui. Het gesprek verliep ontspannen en zeer duidelijk geïnformeerd over... Ver mais
Bij Veneta krijg je prima advies De vertegenwoordiger Robin, van ons een dikke pluim👍. Keurig gemanierd, luisterend oor, denkt mee, heeft verschillend materiaal mee, zodat je goed kunt kiezen. Wi... Ver mais
Informações sobre a empresa
Veneta.com is an online shop for window decoration. We do not believe in expensive shops and unnecessary intermediaries. This allows us to provide you with the best custom window decoration, up to 40% cheaper than in a local store. To ensure that you will enjoy your window decoration for many years to come we can give you personal advice in your own home. This is always free and without any obligations. Do you not need our help, but would like to have the colors and fabrics in your hand before ordering? Then order our free samples, no shipping cost. And that is not all! We always offer you 8 years warranty and our unique measurement insurance to make sure that you are completely satisfied with your window decoration. We are proud to say that 97% of our customers will choose Veneta.com again in the future.
Informações de contacto
Loggerweg 2, 8042PG, Zwolle, Holanda
- 038-7600093
- info@veneta.com
- veneta.com
Respondeu a 94% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Wat een geweldige service van Veneta!!!
Wat een geweldige service van Veneta! Lars en Raymond kwamen gisteren mijn jaloezieën vervangen en hebben, ondanks wat uitdagingen, echt topwerk geleverd!!!
Vriendelijk, professioneel en alles perfect afgewerkt....ik ben super blij en raad Veneta zeker aan! :)
Deskundig advies en heldere uitleg
17 april 2026 een advies en meet afspraak met Vincent Scholten gehad. Zeer kundig advies en een heldere uitleg gekregen over wat er mogelijk is. Alles netjes opgemeten en de offerte daarna helemaal doorgenomen. Bestelling is inmiddels gedaan.
Erg blij met 2 plissé gordijnen
Wij zijn super goed geholpen door Dick. Er werd met ons mee gedacht en met veel geduld werd alles uitgelegd.
Er was iets mis gegaan met de maat van 1 van de 2 plissé gordijnen en dat werd super snel opgelost. Inmiddels hangen ze allebei en we zijn er ontzettend blij mee :)
Aanrader!
Een aantal maanden geleden goed geholpen door Hugo Rutten tijdens de advies- en inmeetafspraak. Vandaag een afspraak gehad met Stefan Grisèl voor het monteren van mijn jaloezieën. Ook hierover ben ik erg tevreden! De jaloezieën werden netjes en snel opgehangen en er werd duidelijk uitgelegd hoe alles werkte. Klantenservice is duidelijk een prioriteit voor Veneta. Zij reageren snel op vragen en berichten en zorgen voor passende oplossingen.
Advies gesprek met Jeroen Heij
Jeroen Heij, adviseur.
Het gesprek verliep ontspannen en zeer duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden. Naast alle materialen die er als voorbeeld waren wist Jeroen duidelijk waar hij het over had.
Zeer professioneel en prettig gesprek gehad. Wij hebben uiteraard besteld. Nu nog afwachten op de shutters over een aantal weken. Bedankt voor nu Jeroen van Veneta!
Voortreffelijke adviseur
We zijn heel goed geadiviseerd door Daniël Saathof. Een zeer kundig en klantvriendelijke adviseur die goed naar de wensen van de klant luistert. Heel erg bedankt.
Zeer tevreden met thuis afspraak
Heel goed geholpen door Michael. Hij nam de tijd om tot een keuze te komen. Ook 2 extra ramen met andere producten dan vooraf doorgegeven was geen probleem.
Matthijs Diender echt een top monteur
Matthijs Diender echt een top monteur. Duidelijk en communicatief!
Goede kwaliteit en vakmanschap
Vandaag kwamen Stefan en Ramond de raambekleding monteren. Wat een vriendelijke en kundige heren! Alles is mooi gemonteerd en ze namen al het afval (inclusief onze oude raambekleding) ook weer mee. Helemaal TOP! Dank je wel Veneta. We zijn ontzettend blij met de plissegordijnen.
Hing scheef, monteur heeft het opgelost
De gordijnen hingen een beetje scheef en kreeg ze zelf niet goed recht. Met Veneta gebeld en monteur Matthijs heeft ze weer netjes recht gehangen (en snel ook!). Heel blij mee! Super service!
Vlot en vriendelijke service
Zeer vriendelijk,goed optijd,veel keuze uit verschillende stoffen. Positief verrast met de prijs. Zeker een aanrader.
Vriendelijk, duidelijk
Vriendelijke man die duidelijk alles uitlegde, perfect
Offerte VENETA
Remke was perfect op tijd voor de afspraak. Vriendelijke en professionele benadering en uitleg. Hij gaf blijk van een degelijke materiaal kennis. Wij hebben dan ook beslist om onze bestelling bij VENETA te plaatsen.
Luc
Goede kwaliteit en snelle service.
Goede kwaliteit en snelle service.
Super tevreden over de montage van onze gordijnen
Vorige week werden onze gordijnen gemonteerd door Curd. Super tevreden over de montage en ook over de overige service van Veneta. Als we nog gordijnen nodig hebben, zullen we deze zeker opnieuw bij Veneta bestellen.
Raambekleding
Op 15 april is bij mij door het hele huis raambekleding gemonteerd. De monteur is een zeer vriendelijke en correcte werknemer. Bij twee ramen moest een andere manier van ophangen bedacht worden samen even overlegd en een goede oplossing gevonden. Heeft alles netjes en schoon achtergelaten.
Van visie naar daadwerkelijk product
Wij waren op zoek naar plisségordijnen en zagen de mogelijkheid bij Veneta voor Easyfit. Na het ontvangen van het meetinstrument ontstond er twijfel of Easyfit wel mogelijk was. Daarom een afspraak gemaakt met de adviseur. Al snel werd duidelijk dat Easyfit niet ging passen. De adviseur had alles bij zich om alternatieve te bespreken en ook de nodige stalen met kleuren. Tot in details alles besproken en op een zeer mooi en makkelijk te installeren product uitgekomen. Onze plisségordijnen hangen in alle kamers en wij zijn er ontzettend blij mee. Het voldoet volledig aan onze wensen. Ook de levering verliep vlot bij ons.
Korneel heeft ons uitstekend begeleid…
Korneel heeft ons uitstekend begeleid bij de keuze van de stoffen. Hij luisterde aandachtig naar onze wensen en gaf daarbij zeer gericht en waardevol advies. Wat we vooral apprecieerden, was dat hij echt de tijd nam om met ons mee te denken en oplossingen voorstelde die perfect aansloten bij zowel onze smaak als ons budget. Een zeer aangename en professionele ervaring!
Zeer zeker een aanrader
Zeer zeker een aanrader! Eerst stalen opgevraagd, wat heel makkelijk is en veel keus! Afspraak gemaakt voor inmeten, Sem Eijgelaar kwam, wat heel fijn was kwam op tijd, dacht mee en regelde het.. Toppie!! Vouwgordijnen en overgordijnen kwamen snel, werden geleverd op afgesproken tijd. Super fijne service, goed meegedacht over een verandering die we wilden . Zijn helemaal blij met resultaat! Sem en Veneta ga zo door!!
We hadden zelf ingemeten
We hadden zelf ingemeten. De jaloezieën passen perfect . Ik was enorm verrast met de kwaliteit. Zo blij ermee . 5 sterren echt verdiend .
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.