Ventilasjonsfilter Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 3 em 5 estrelas

Har ikke noe negativt å si om Ventilasjonsfilter.no, og har som vaktmester i vår Sameiet gjort flere større bestillinger hos dere. Siste gangen i 2024 gikk ting ikke som forventet med en levering av 3... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Distribuidor de ar filtrado

Escrito pela empresa

Norges rimeligste ventilasjonsfilter finner du i vår nettbutikk. Filter for boligventilasjon som tåler sammenligning på pris.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Anbefaler ikke dette firmaet!

Jeg slet i 3-4 måneder med en retur av et filter bestilt hos Ventilasjonsfilter. De hentet ikke pakken som jeg returnerte, og de refunderte ikke beløpet på nesten 1000 kr før etter 6 mnd. Og etter ett år fikk jeg beskjed om at et nytt filter var sendt meg med påfølgende faktura (pga abonnement på første bestilling som jeg hadde kansellert). Denne ble heldigvis raskt ordnet opp i av kundeservice. Mulig det har skjedd forbedringer det siste halvåret, men jeg har uansett svært dårlige erfaringer med dette firmaet. Lite tilgjengelige og det er personbetinget av hvem du møter på i firmaet ift om en får hjelp eller ikke. Anbefales ikke!

27 de junho de 2024

God kundeservice.

God kundeservice.
De er flinke på å være tilgjengelige for kundene, rask på tilbakemelding og leveranse.

13 de junho de 2024

Fantastisk service !!!

Meget godt fornøyd med Ventiasjonsfilter AS. Jeg hadde bestillt feil filter. Fohørte meg da om det var mulig å bytte filter en lørdag ettermiddag siden jeg passerte Skien på det aktuelle tidspunktet. Det ble akseptert og ordnet. Fantastisk service kaller det.
Det blir garantert flere bestillinger. Det er sikkert.

1 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Kun positive opplevelser over flere år

Har ikke noe negativt å si om Ventilasjonsfilter.no, og har som styreleder i et borettslag gjort flere større bestillinger hos dem. Den ene gangen ting ikke gikk som forventet med en stor levering (som skulle vært levert på døren, men ankom på postkontor), ordnet kundeservice opp i dette på en svært ryddig måte. Alt i alt har jeg kun hatt positive erfaringer.

9 de fevereiro de 2024

Bra opplevelse

Har brukt ventilasjonsfilter i mange år. Hadde en dårlig opplevelse i fjor men prøvde en gang til. Da fikk jeg TOPP kundeservice nå. Han var fantastisk og ordnet riktig bestilling til meg. Sendt samme dag og fikk pakken på posten tre dager etterpå. Super kundeservice og kjapp levering

8 de abril de 2024

Utrolig useriøs bedrift

Leverer ikke rett vare, gjøres oppmerksom på det gjentatte ganger med bilde av mottatt vare. Sender manglende betaling av faktura til inkasso, sier de skal ordne opp pr. epost men gjør ikke det. Må stoppes hos inkassobyrå. Styr unna!

22 de março de 2024

Ingen kontroll

Sendte førts et av to filter. To måneder etter å ha klaget kom filter nr 2, men dette var av feil type. Jeg har klaget på dette også, men etter 5 mnd har jeg fortsatt ikke fått noe svar. Ved min første klage fikk jeg beskjed om at de var i en omstrukturering og jobbet med å komme ajour med gamle henvendelser. Men selv med en direkte kontaktperson skjer det ingenting videre. STYR UNNA!

3 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Got wrong product, paid whole price, no refund or exchange

I didn't get the filters I ordered but another wrong product. I wrote to their "customer service" 3 times in the span of 3 weeks to let them know that I paid a full price for a premium product and got the wrong items delivered. I asked them to provide me with a return address label so that I can send the items back and they can send me the correct product that I ordered. It has been a month now, I haven't heard a word yet. That's 1400 NOK down the drain. I would never recommend this seller to anyone!

30 de outubro de 2023

svindel å bedrag

svindel å bedrag! lager sak hos forbrukerrådet nå.politiet neste.ingen ordrebekreftelse å ikke svar på kansellering.pengene er ute av konto!
har nå klaget di inn til forbrukerrådet å satt igang reklamasjon med banken min
19.12.23:banken min ga meg pengene tilbake.forbrukerrådet vil ha flere henvendelser fra di som er svindlet her.

21 de novembro de 2023

Bestilte en vare

Bestilte en vare. Slo butikken opp på trustpilot og valgte å benytte angrerett samme dag. Jeg mottok heller aldri en ordrebekreftelse.. jeg fikk svar på at de hadde kansellert bestillingen - men beløpet er fortsatt trukket nesten en mnd senere, og de svarer ikke på mine henvendelser. Useriøst - styr unna.

17 de outubro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Useriøst firma

Etter 12 år som tilfreds kunde hos Ventilasjonsfilter er jeg nu skikkelig skuffet. Har bestilt et sett filter og betalt på forhånd med vips. Det var dumt , for anser pengene som væk . Purrer på mail , men ingen svar. Får kontakt på tlf med kundebehandler, som beklager feilen, og lover at ordne opp omgående. Hva skjer : intet. Det er skuffende. Eller er det meningen at jeg skal møte opp fysisk for at få enten filtre eller pengene retur.
Han Jørgen Mogensen

20 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke bestill her! Finn en annen leverandør!

Bestilte filter 18.9 og valgte kredittkort betaling (kun mulig forhåndsbetaling), og fikk bekreftelse med sporingsnr på Mail. Ved søk på dette står at PostNord har fått informasjon om at varen, men ikke noe mer.
De har tidligere vært raske med lev, så etterlyste varen på Mail den 30.9, uten å få svar.
Ringte de 2.10, om morgenen og de skulle undersøke og ringe meg tilbake «om et kvarter», og en historie om at de hadde overtatt firmaet, og det var bare rot der med over 200 ubesvarte Mail. Hørte ikke noe, og ringte de tilbake i 14-tiden. Ny mann som svarte, og fortalte at varen min lå ferdigpakket og ville sendes samme dag, «sammen med 45 andre pakker som lå på vent».
Pr. Idag, 10.10, fremdeles ikke mottatt varen. Vet ikke hva som skjer, men dette føles som svindel.
Styr unna!

10 de outubro de 2023

Håpløst firma

Håpløst firma. Jeg ringte dem på forhånd og avtalte hva jeg skulle bestille. La bestillingen inn på nettsiden. Fikk en bekreftelse.
Ingenting kom. Forsøkte å ringe de hver dag i en uke. Ingen svarte. Når jeg til slutt kom gjennom, så svarte en som var på opplæring. Hadde null peil. Ingen fant ordren min.
Ble enige om at jeg skulle sende ordre på e-post. Fikk ingen bekreftelse eller svar på en uke. Sendte melding om at de - om de fant noen av mine tidligere henveldelser - kunne se bort fra begge.
De svarte med en historie om en annen kunde som hadde bestilt sånn og sånn - WHO GIVES A F*CK! - og forsatte som om ingenting hadde skjedd.
Dette er et MEGET useriøst firma. Styr unna!

4 de outubro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais