Verfsale Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

De allerbeste prijs die ik kon vinden. De volgende dag in huis terwijl ik pas de avond ervoor bestelde. Ik bestelde een 20 liter blik verf en dat had wel wat beter verpakt mogen worden. Een gewo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De eerste bestelling was snel geleverd maar kwam helaas zwaar gehavend aan de doos was flink vochtig en doorweekt. Heb hierover contact gehad met verfsale en de klacht melding is heel netjes en s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ontzettend snelle verzending ( niet loze beloftes zoals andere bedrijven die dagen later binnen komen). DHL was niet goed met het pakket omgegaan en dit werd na melding meteen opgelost. Zo goed zelfs... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De manier waarop er gereageerd wordt als er iets fout gaat zegt vaak het meeste over een bedrijf. In ons geval is er abusievelijk iets fout gegaan. Er werd ontzettend snel gereageerd, zelfs buiten kan... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

49 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 25% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

48 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Keurig verpakt

Keurig verpakt, verder tevreden. Als ik toch 1 puntje mag noemen: op de site staat voor 21:59 besteld, zelfde dag verzonden*.
Ik weet niet wat * betekent. Ik had om 20:42 besteld, maar het verzenden gebeurde pas 1 dag later in de avond.

25 de julho de 2026

Resposta da Verfsale

Bedankt voor je review en je waardevolle feedback! Fijn om te horen dat je verder tevreden bent over de verpakking en je bestelling. Je opmerking over onze verzendbelofte begrijpen we goed. Het sterretje verwijst naar uitzonderingen, zoals producten met een afwijkende levertijd of onvoorziene omstandigheden. We nemen je feedback mee om dit op onze website nog duidelijker te communiceren. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen en we hopen je graag nog eens terug te zien.

Classificada 5 em 5 estrelas

Al meerdere keren verf of beits…

Al meerdere keren verf of beits besteld. Zeer tevreden! Snelle levering en goeie service!

28 de julho de 2026

Resposta da Verfsale

Bedankt voor je vertrouwen en dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en leveringen. We zien je graag nog eens terug.

Classificada 5 em 5 estrelas

Veel keus, snelle levering.

Veel keus. Snelle levering. Smiddags besteld, volgende dag bezorgd. Heel goed verpakt.

27 de julho de 2026

Resposta da Verfsale

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent over ons assortiment, de snelle levering en de zorgvuldige verpakking. We wensen je veel plezier met je bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Gewenste kleuren stonden niet op de…

Gewenste kleuren stonden niet op de website maar na een belletje konden ze toch gemixt worden, fijne service

15 de julho de 2026

Resposta da Verfsale

Fijn dat we je alsnog aan de juiste kleuren konden helpen Steven! Staat een kleur er niet bij, dan mixen we vaak meer dan je zou denken. Even bellen loont dus altijd. Bedankt voor je review.

Snelle service

Snelle service, goede kwaliteit en communicatie.
Verf goed verpakt

22 de julho de 2026

Resposta da Verfsale

Bedankt Jan! Fijn dat de service, kwaliteit en communicatie goed zaten en dat de verf netjes verpakt aankwam. Daar doen we ons best voor.
Succes met de klus! Team Verfsale

Classificada 5 em 5 estrelas

De eerste bestelling was snel geleverd…

Heb hierover contact gehad met verfsale en de klacht melding is heel netjes en snel opgelost.
De nieuwe verf is heel binnen gekomen.
Het lag in mijn ogen niet aan Verfsale die hadden alles goed verpakt maar aan dhl waar ze graag met pakketten gooien ipv er normaal mee om te gaan.

De volgende keer zal ik zeker weer bij verfsale bestellen

17 de julho de 2026

Resposta da Verfsale

Vervelend dat de eerste doos zo gehavend aankwam, maar fijn dat we het snel voor je konden oplossen. Bedankt voor je begrip en het vertrouwen, tot de volgende bestelling!

Prima website en product

Prima website en product. Snel geleverd tegen een goede prijs.

18 de julho de 2026

Beste Wing Tang,

Bedankt voor je review en succes met klussen!

Correct geleverd.

17 de julho de 2026

Beste Aart,

Bedankt voor je review!
Goed om te lezen dat de levering naar wens is verlopen.

Succes met klussen!

Prima levering

Prima levering, alles goed verlopen.

13 de julho de 2026

Hi Ad,

Bedankt voor je review!
Goed om te lezen dat je tevreden ben over de levering en dat alles goed is verlopen.

Wij helpen je de volgende keer graag weer!

Succes met de klus.

Classificada 4 em 5 estrelas

Gelukkig is het toch goed gekomen.

Op het laatste moment heb ik verf besteld. Op de website werd aangegeven dat de verf de volgende dag geleverd zou worden. Dat is helaas niet gelukt. Via de mail heb ik contact gehad met Bas. Hij heeft uitgelegd wat er is mis gegaan. De verf is inmiddels binnen. Keurig netjes verpakt.
Fijne communicatie. Dank.

9 de julho de 2026

Hi Mr. H. van der Ham,

Bedankt voor je eerlijke review en voor het delen van je ervaring. Jammer dat de levering niet volgens de verwachting is verlopen. Fijn om te lezen dat Bas je heeft kunnen uitleggen wat er mis is gegaan en dat de verf uiteindelijk netjes verpakt is aangekomen. We waarderen je begrip en nemen je feedback mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Bestellen makkelijk

Bestellen makkelijk.
Verf goede kwaliteit.
Alleen jammer dat het niet dezelfde dag verstuurd is, (staat wel op de site) daarom kon ik enkele dagen niet verder.

6 de julho de 2026

Hi Marc,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het bestelproces en de kwaliteit van de verf. We vinden het wel jammer dat je bestelling niet dezelfde dag is verzonden zoals je had verwacht. Onze excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan. We nemen je feedback mee en hopen je de volgende keer een betere ervaring te kunnen bieden.

Alle verf

Goede snelle bezorging. Makkelijk om te bestellen.

2 de julho de 2026

Hi Berna,

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je bestelling snel is bezorgd en dat je het bestelproces als eenvoudig hebt ervaren. We doen ons best om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

Succes met de klus en graag tot een volgende keer!

Goede, snelle levering

Goede, snelle levering! Binnenkort weer verven!

1 de julho de 2026

Hi,

Bedankt voor je enthousiaste 5-sterrenreview! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering. We wensen je alvast veel succes met de volgende verfklus en kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen helpen!

Succes met klussen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zondagmiddag besteld maandag middag…

Zondagmiddag besteld maandag middag opgehaald bij dhl punt

29 de junho de 2026

Hi Bram,

Bedankt voor je review!
Goed om te lezen dat je alles zo snel in huis had. Dat is een belangrijk onderdeel van onze service.

Wij helpen je de volgende keer graag weer!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb via Verfsale Remmers Lazuur…

Ik heb via Verfsale Remmers Lazuur gekocht, bij ontvangst zag ik dat deze niet juist was, verfsale geeft toe per mail dat ze zelf de verkeerde afbeelding en tekst bij hun product hebben staan, nu retour gestuurd en proberen ze er onderuit te komen door te zeggen dat het product beschadigd retour is gekomen, NOOIT en NOOIT meer Verfsale, ze maken zelf een fout welke ze toegeven, maar nemen geen consequenties, toevallig is mn broer advocaat, mooi zaakje voor hem.

29 de junho de 2026

Onderhoud veranda

Top ! Goede service en ook goede feedback.

28 de junho de 2026

Hi Ruud,

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service én dat je de feedback als waardevol hebt ervaren. Daar doen we het voor!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik was een beetje bezorgd hoe m’n…

Ik was een beetje bezorgd hoe m’n verfblik zou verstuurd worden. Zeer goed ingepakt en doordachte verpakking zodat de verf goed aankomt zonder lekkages.

23 de junho de 2026

Hi Rick,

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat je vooraf misschien wat bezorgd was, maar dat de verpakking aan je verwachtingen voldeed. We besteden veel aandacht aan een stevige verpakking, zodat de verf veilig en zonder lekkages aankomt. Fijn dat je dat hebt ervaren!

Succes met de klus en graag tot een volgende bestelling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle reactie op bestelling en vlotte…

Snelle reactie op bestelling en vlotte levering

17 de junho de 2026

Hi Roelf,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is verwerkt en dat de levering vlot is verlopen. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen, dus leuk dat je dit zo hebt ervaren.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Eenvoudig bestellen snelle levering goed prijs kwaliteit verhouding

22 de junho de 2026

Hi Dolf,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je tevreden bent over het eenvoudige bestelproces, de snelle levering én onze prijs-kwaliteitverhouding. Daar zijn we trots op!

Veel succes met de klus en graag tot een volgende bestelling.