Ik heb op 3 maanden tijd bij verfverkoop meerdere bestellingen gedaan. Ik had verf besteld voor mijn binnenmuren in huis, een buitenmuur en beits in kleur voor mijn tuinhuis. Al hun artikelen zij... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super ervaring en prachtig resultaat! Voor mijn trap zocht ik krasvaste verf en kwam uit bij de Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin. Jullie waren veruit de voordeligste en de levering was supersnel. De v... Ver mais
Een bestelling geplaatst, behalve een bevestiging en een rekening van klarna geen bericht. In mijn account staat dat de bestelling is afgerond. Bellen lukt niet de verbinding wordt steeds verbroken,... Ver mais
Ik had een verkeerde bestelling gedaan en na telefonisch contact, alles keurig geregeld, order geannuleerd en geld teruggestort op mijn rekening.. jammer dat ze niet de juiste kleur (groen) hadden! Wa... Ver mais
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Wij wachten nog steeds op een reactie…
Wij wachten nog steeds op een reactie op onze mails, bericht onder social media advertentie. Wij hebben 2 maal een ruimte met dezelfde kleur betoncoating aangebracht. Echter, het zou dezelfde kleur moeten zijn. Dit blijkt na aanbrengen olifantgrijs en kwarts grijs te zijn waarbij op de potten bij beide wel de juiste RAL kleur staat vermeld. Nog steeds geen reactie en inmiddels weken geleden! Graag een oplossing aangezien we de hele vloer weer moeten schuren en het product voor deze ruimte weer moeten bestellen (ontvetter, primer en coating)! Verder prima qua bestel tijd en levering maar zolang dit niet is opgelost blijft onze review met 1 ster staan…
Top site om te bestellen
Het product is gemakkelijk te bestellen en wordt redelijk snel bezorgd! Het is goed verpakt en de kwaliteit van het product is volgens wens
Blikken moet ik met tang open knippen
Snel en makkelijk besteld goed ingepakt…
Snel en makkelijk besteld goed ingepakt
Kwaliteit van de verf is goed
De klantvriendelijkheid
De klantvriendelijkheid, de wil om dingen op te lossen, prima!!!
En uiteindelijk een heel goed product geleverd.
Dank!
vandaag bestelt morgen in huis top…
vandaag bestelt morgen in huis top groetjes berend de roo goed spul netjes om te verwerken goedmiksen en de ondergrond goed schoon en vet vrij en kwasten maar en verwerkt goed en de ondergrond moet droog zijn ik doe met smal staal bostel en vegertje werkt prima groetjes berend de roo
Muurverf is fantastisch
Muurverf is fantastisch, zelfs voor een stelletje amateurs als wij zijn de muren superstrak.
Voor de Betoncoating hadden we wat beter moeten voorbereiden, en zou het fijn zijn als daar wat voorbeeld filmpjes van gemaakt worden.
Overall Super Happy
PostNL was pakket kwijt geraakt helaas
PostNL was pakket kwijt geraakt helaas. Daardoor duurde het even voordat ik de bestelling binnen had. Verfuitverkoop loste het prima op. Uitstekende prijs voor de kwaliteit trouwens!
Snelle levering en kwaliteit spul
Bestelling is nooit aangekomen
Bestelling is nooit aangekomen. Waarschijnlijk gevallen tijdens transport. Vervolgens zending vernietigd door PostNL. Hebben dit bedrijf daarover gemaild. Radiostilte! Bijzonder ontevreden
Snel bezorgd.
Snel bezorgd.
Denk dat de blikken wel beter verzegeld moeten worden. Als de bzorgdienst er ruw mee omgaat .
Goed spul👍 en mooi dun