Ook zware dozen werden rustig en veilig verplaatst door hun team.
Leia as opiniões dos outros
Wordt hier heel voorzichtig met je spullen omgegaan. De verhuismannen zijn ook allemaal erg vriendelijk. Ik heb de hele service als zeer prettig ervaren.
Bedankt voor de snelle verhuizing! Bedank jullie medewerkers ook maar namens mij want het zijn echt toppers die van aanpakken weten.
ze van moving company at later pas en bleef dozen in woonkamer stapelen klein tikje maar sterk
Informações sobre a empresa
Welkom op de Trustpilot-pagina van Verhuisbedrijf Arnhem, uw betrouwbare partner voor alle verhuisdiensten in en rondom Arnhem. Ons bedrijf is gespecialiseerd in zowel particuliere als zakelijke verhuizingen, en we bieden een breed scala aan diensten om uw verhuizing zo soepel en stressvrij mogelijk te maken. Bij Verhuisbedrijf Arnhem begrijpen we dat elke verhuizing uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke wensen en behoeften. Ons team van professionele verhuizers is goed opgeleid en beschikt over de nodige ervaring om uw bezittingen met de grootste zorg en precisie te behandelen. Onze diensten omvatten het zorgvuldig inpakken van uw spullen, demontage en montage van meubels en het veilig transporteren van uw eigendommen naar uw nieuwe locatie. Daarnaast bieden we ook tijdelijke opslagoplossingen aan voor klanten die dit nodig hebben. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we streven ernaar om elke klant een vlekkeloze verhuisservice te bieden. We nodigen u uit om uw ervaringen met Verhuisbedrijf Arnhem te delen op Trustpilot, zodat we onze dienstverlening voortdurend kunnen verbeteren. Vertrouw op ons voor uw volgende verhuizing, en ervaar zelf onze toewijding en professionaliteit.
Informações de contacto
Meester B.M. Teldersstraat 7, 6842 CT, Arnhem, Holanda
- +31266690411
- contact@verhuisbedrijfarnhem.net
- verhuisbedrijfarnhem.net
Sem histórico de convites para avaliação
Zelfs de logeer matras werd zorgvuldig…
Zelfs de logeer matras werd zorgvuldig ingepakt en niet vergeten.
ik stond te kijken hoe ze een kast…
ik stond te kijken hoe ze een kast draaiden op de trap zonder iets te raken
De een begon al waar de ander stopte…
De een begon al waar de ander stopte zonder gedoe.
Mn Moeder Lachte En
mn moeder lachte en zei hij is meer dan alleen sjouwer en zo voelde t ook
Ze Van Moving Company
Ze gaven tips hoe meubels beter konden…
Ze gaven tips hoe meubels beter konden staan echt fijn
breekbare dozen werden apart gezet en…
breekbare dozen werden apart gezet en goed vastgemaakt
De eettafel werd keurig oor een lastig…
De eettafel werd keurig oor een lastig stuk gehaald.
Partner Vond Dat Ze Slim Meedachten En Geen Enkel Item
partner vond dat ze slim meedachten en geen enkel item pakten wat we verboden hadden
prijs was exact zoals besproken
prijs was exact zoals besproken, niks verdachts of stiekems erbij
alles paste erin als een puzzel maar…
alles paste erin als een puzzel maar dan zonder frustratie gewoon ontspannen werken met een glimlach
eerste verhuisbedrijf dat echt op tijd…
eerste verhuisbedrijf dat echt op tijd was, netjes en duidelijk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.