Leia as opiniões dos outros
Na het invullen van een aantal gegevens kreeg ik binnen enkele minuten al een zestal reacties bjnnen van verhuisbedrijven. Wel een beetje stressvol als er zoveel reacties tegelijk binnen komen.
ik vond het indrukwekkend, zoveel reakties in een korte tijd. voir ons hebben we ons beperkt door met 3 verhuisbedrijven kontakt te hebben gehad. daar voor ons gevoel, de beste uitgezocht. dit was d... Ver mais
Informações sobre a empresa
Het is onze missie om consumenten en verhuisbedrijven met elkaar in contact te brengen. Door ons grote netwerk en geavanceerde systeem, bespaar je tijd en geld op je verhuizing. Voor verhuisbedrijven bieden we hoge kwaliteit offerteaanvragen van consumenten die actief op zoek zijn naar jouw diensten. Met meer dan 20 jaar ervaring en een internationaal team, maken wij verhuizen een stuk makkelijker.
Informações de contacto
Não respondeu a opiniões negativas
Snelle reacties
Wel een beetje stressvol als er zoveel reacties tegelijk binnen komen.
Ik kon snel en efficiënt een goede…
Ik kon snel en efficiënt een goede verhuizer vinden dus op zichzelf een prima platform. Wat ik echt slecht vond is dat m’n e-mailadres en telefoonnummer direct aan alle voorgestelde verhuisbedrijven werd gegeven waardoor ik 1,5 week helemaal ben gek gebeld en gemaild door ca. 6 bedrijven, leek bijna stalken. Werkspot werkt beter, daar maak je als klant alleen zelf contact met de bedrijven die je uitkiest.
ik vond het indrukwekkend...
ik vond het indrukwekkend, zoveel reakties in een korte tijd.
daar voor ons gevoel, de beste uitgezocht. dit was de verhuisbutler...
Afspraak is afspraak en dat is wat ze…
Afspraak is afspraak en dat is wat ze doen. Top en vriendelijke, hardwerkende verhuizers. Niet compleet, geen probleem, ze kwamen paar dagen terug om de rest mee te nemen. En dat allemaal vooraf tegen een vaste prijs. Zo doen wij zaken.
Een heel zorgvuldig en professioneel…
Een heel zorgvuldig en professioneel team. Daarbij ook vreselijk aardig! Harde werkers! Al met al een hele goeie ervaring!
cor en bas die hebben goed werk gedaan…
cor en bas die hebben goed werk gedaan ze waren
netjes en hebben alls goed over gebracht ik vind het top goed bedrijf
Goede basis voor beslissen
We kregen binnen een week drie serieuze offertes, waarop we snel een goede keuze konden maken.
Veel te veel gebeld
Veel te veel gebeld, dit is niet van tevoren goed uitgelegd. Ik ben twee dagen lang 15 keer gebeld door verschillinde nummers tijdens mijn werkdag. Dit lijkt mij niet profesioneel.
Na het uitzetten van de offerte
Na het uitzetten van de offerte, kreeg ik meteen response van verschillende bedrijven.
Toppers!
Ze waren viendelijke, werkte hard door en kregen een kast uit het huis die wij er nooit uit hadden kunnen krijgen.
Binnen no time reactie en vervolgens 5…
Binnen no time reactie en vervolgens 5 bedrijven waar ik een keuze uit kon maken.
Super goede ervaring
Super goede ervaring. Dinsdagavond mail gestuurd dat ik met spoed een verhuisbedrijf zocht. Binnen een paar minuten al reactie. Maandagochtend verhuisd. Ging super snel. Vriendelijke en behulpzame mannen, die goed in hun werk zijn. Gaan zorgvuldig met je spullen om.
Echt een top bedrijf en team.
Bedankt mannen
Snelle reactie
Snelle reactie van de 2 vd 5 bedrijven die een offerte zouden uitbrengen
Beide bedrijven brachten tijdig een offerte uit. Het bedrijf die de opdracht heeft uitgevoerd heeft de verhuizing keurig en netjes afgehandeld.
Bedankt
Bedankt, ik vond zo de goedkoopste verhuizers en ze waren heel gezellig, behulpzaam en vrolijk. Ze maakten van een behoorlijk stressvolle gebeurtenis echt een feestje.
Er werdt veel gereageerd op mijn…
Er werdt veel gereageerd op mijn oproep. Een dan maak je een keuze
Moeilijke beoordeling.
Moeilijke beoordeling.
2 verhuizers werden er aanbevolen, 1 heeft er nooit gereageerd.
Verhuisoffertes.com is een handige tool
Ik kreeg van alle bedrijven die voor mijn aanvraag beschikbaar waren, binnen een aantal uren een offerte of werd gebeld. Het eerste gesprek kwam al binnen 10 seconden binnen. De bedrijven waren erg professioneel en hulpvaardig. Door het aantal offertes en de snelheid waarmee actie werd genomen was dit gebeuren voor mij een efficiente gebeurtenis en meer relaxt dan verwacht.
Was op tijd.
Was op tijd, dachten méé, goede service. En betaalbaar.
Goede vergelijkingen van firma’s en…
Goede vergelijkingen van firma’s en gemakkelijk in gebruik.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.