Leia as opiniões dos outros
Verti Golf Tours lykkedes med meget kort varsel at sætte et supergodt program sammen til en 4-bold i Belek, Tyrkiet, da vores oprindelige planer om golf i Dubai gik op i røg. Tak til Morten for inds... Ver mais
Oversteg vores forventninger. Vi var 6 gutter afsted på golftur syd for Hamborg med Verti Golf Tours. De lyttede til alle vores behov og ønsker og strikkede en fantastisk tur med både gode golfbaner... Ver mais
Vertigolftours sørgede for det hele og det fungerede perfekt lige fra afgang, grenfeetider, til ankomst i DK. La Cala er et super Golf resort, med alt man behøver til en golftur, dejligt hotel med s... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Enstående golfrejser skabt af passionerede golfelskere Dansk kundeservice for at besvare alle dine spørgsmål om dit golfophold. Skulle du ønske det, bistår vi også gerne med bookingen af dit ophold.
Informações de contacto
Rådhusstræde 15, 1466, København K, Dinamarca
- +4569166130
- info@vertigolftours.dk
- vertigolftours.com
Fantstisk Service på alle 3 rejser.
Vi har brugt Verti Golf 2 gange nu, og har lige færdiggjort vores 3 tur til Hua Hin ca 3,5 ugers golftur. Har begge gange plus denne gang på 4 uger til Hua Hin i Dec 2026, har vi været yderst tilfredse. Alle forespørgsler og ændringer har bare siddet lige i øjet, og uden nogen form for negativitet, altid 100 procent for at hjælpe, og alle ture og hoteller, har været som lovet og planlagt.
Kompentent rådgivning fra Verti Tours
Kompentent rådgivning fra Verti Tours. Fandt den perfekte løsning til vores gruppe, som matchede vores budget. Vi var en gruppe på 9 mand afsted i Malaga. ALT fungerede som det skulle. Vores Hotel (Anantara Villa Padierna Palace Resort) er virkelig en anbefaling værd. Lækre værelser, fantastisk morgenmad, 2 golfbaner og wellness på hotellet, og ikke mindst en vanvittig god service af de lokale ansatte. Kommer helt sikkert igen.
Varm anbefaling af Verti Golf Tours
Tak til Morten for indsatsen, og tak til Verti Golf Tours for et setup med gode lokale samarbejdspartnere, der yder en meget, meget fin service i forbindelse med transfers til og fra lufthavn og banerne m.v.
De varmeste anbefalinger herfra.
God service, hurtig tilbagemelding og håndtering af vores rejse til Belek i december.
Grundet opstået sygdom på ferien, sørgede han for alt. Vi følte os meget trygge.
Topklasse service
Havde bestilt en uges golfferie på Korineum Golf på den nordlige kyst af Cypern. Så brød krigen igen ud i Mellemøsten og vores lyst til ferie på Cypern forsvandt som dug for solen. Vi tog kontakt til vores rejsebureau Verti Golf Tours og her lykkedes det gennem ihærdigt arbejde bureauet og rejsekonsulent Peter Larsen at sikre, at vores rejse kunne blive udskudt indtil der bliver mere fredeligt. Vores flybilletter er selvfølgelig tabt, fordi SAS valgte at gennemføre flyvningen, men det er jo det mindste af det. Vi har ikke kunne få nogen som helst rådgivning fra Udenrigsministeriet, fordi Danmark ikke har en repræsentation på Cypern. Men Peter holdt os hele tiden orienteret om situationen – og fandt altså også gennem dialog med hotellet en supergod løsning for os. Det reddede lige dagen og humøret. MANGE TAK for konduite ud over det sædvanlige. Vil herudover gerne fremhæve, at vi fra dag 1 har følt os i gode hænder hos Verti Golf Tours. Bureauet har en fantastisk palette af spændende golfdestinationer for enhver pengepung og man får en seriøs og professionel rådgivning – og ikke en hel masse salgsgas -, når man skal vælge rejsemål, hotel og golfbaner. Der er styr på sagerne og alle de detaljer, der skal til for at en golfferie bliver en succes. Kan kun anbefale Verti Golf Tours.
Skøn golftur
Igen har vi været på en fantastisk golfrejse med Vertigolf.
Alt spiller Max, lige fra bestilling af rejse til afhentning på hotellet hjem igen.
Kan varmt anbefale at tage fat i Jens Borup, hvis du vil have en succesfuld tur.
Verti Golf Tours - Rejse til Belek
Jeg kan på det varmeste anbefale Verti Golf Tours. Vi var en gruppe på 8 personer, der rejste med selskabet til Belek i Tyrkiet.
Lige fra første telefoniske kontakt med selskabet, og undervejs i tiden op til turen var de utrolige professionelle og servicemindet. De var utrolige dygtige til at lytte og hjælpe med at de præferencer vi havde blev en realitet i forbindelse med vores rejse.Dette var de ligeledes i stand til at gøre til en fornuftig pris.
Selskabet skal også have stor ros for deres hjælp under turen, og deres aftersale.
Konklusionen på denne oplevelse er at man bliver taget seriøs som kunde fra første møde og helt til slut. Derfor giver vi Verti Golf Tours de varmeste anbefalinger.
Vi er kunder fremadrettet
For første gang har vi brugt Verti Golf Tours, men ikke for sidste gang. Jeg fik hjælp af Jonas til at sammensætte den helt perfekte fødselsdagsrejse til min dejlige mand, der elsker golf. Jeg kan godt lide golf, men elsker fantastiske hoteller og lækker mad. Jonas fandt den perfekte løsning til os i La Cala Golf Resort i Mijas, Spanien. Det har været den mest fantastiske oplevelse og fordi jeg ikke aner meget om golf, måtte jeg ligge hele min tillid til Jonas og Verti Golf Tours. Det har jeg ikke fortrudt et sekund. Jonas lyttede til vores ønsker/behov og formåede at fuldkommen overgå alle vores forventninger. Og til en super rimelig pris. Vi er kunder fremover!!! Tak for jeres store hjælp!
Golftur Spanien 2025
Har arrangeret og været på 2 golf ture først i Tyrkiet uge 13 med et andet dansk golf rejse selvskab hvor alt op til var et kaos og desværre også rod på selve turen. Heldigvis havde jeg fået min første fornøjelse med Verti Golf til vores rejse til Spanien i uge 15. Hurtig ekspedition med bestilling og meget hurtig med tee tider og Quick med svar på mails . På selve turen havde vi 2 af dagen i morgen trafik store problemer med at nå frem 2 af dagene trods meget god tid, ringede til Verti Golf og de kontaktede begge dage golf klubberne at vi blev forsinket. Havde det været det andet selvskab var der slet ikke åbnet for kontakt på dagen endnu. Sidste dagen lovede de en del regn og da vi dagen før kunne se det ikke ændrede sig omkring vores tee tider fik Verti Golf flyttet vores tider til over middag og vi kom ud og spille i tørvejr.
Kan kun sige at jeg har arrangeret golfture i13 år nu og oplevelsen med Verti Golf har slået alt mht. service ud over det sædvanligt jeg har oplevet. Kan kun på det kraftigste anbefale andre at prøve dem. Kunne forstå de nu også prøver med Paddel Tennis ture. Et stort 13 tal herfra👌👌👌👌
Mycket bra
Mycket bra! Morten hjälpte oss med hela paketet, golf/flyg/hotel
Kan starkt rekommendera denna byrå.
Prisvärt också.
Hurtig eksekvering af rejsebestilling.
Hurtig eksekvering af rejsebestilling.
Golfrejse til Belek fri golf og all. incl. Bestilling 3 dage før afrejse. Følte os i sikre hænder selvom rejsedokumenter skulle modtages i weekenden grundet rejse mandag.
Alt er også klappet fra Verti Golftours side.
Jo der er småting som man godt kunne have ønsket info om, men sådan en liste kan blive stor og mange læser den ikke.
Største overraskelse var at de lidt senere morgen tee tider vi fik, er noget Sueno styrer. Men vi fandt hurtigt ud af at der ingen golfspillere nærmest var frit at gå ud. Dette sker dog nok kun i januar.
Service og hjælpsomhed
Rigtig god service vil klart anbefale dette rejsebureau og vil helt sikker bruge dem igen
Super god servie …
Super god service ifm bestilling af rejse og ændringer og under rejsen.
Det er ikke sidste gang vi har benyttet Verti Golf tours
God oplevelse
Vores golfrejse var velplanlagt, og vi var meget tilfredse med servicen og betjeningen på resortet. Banerne var rigtig gode og spændende at spille, og reservationerne af såvel baner som buggies fungerede fint.
Vi kunne sagtens finde på at bruge Verti Golf igen.
Oversteg vores forventninger.
Oversteg vores forventninger.
Vi var 6 gutter afsted på golftur syd for Hamborg med Verti Golf Tours. De lyttede til alle vores behov og ønsker og strikkede en fantastisk tur med både gode golfbaner, et rigtig fint hotel og en World tour bane oven i hatten til en meget fornuftig og fair pris! Super god rådgivning og inspiration i den indledende fase. Vi rejser helt sikkert med Verti igen!
Var det muligt med 10 stjerner fik I det
Vi var en gruppe på 6 personer der havde lyst til en tur "syd på" men budgettet tillod ikke Spanien. Vi tog derfor en snak med Morten fra Vertie. Han lyttede til hvad det var for noget vi var på jagt efter. Det var ikke alene golf men også minder som han lyttede sig til at vi søgte.
Vi fik 4 dage i Tyskland - og sikke dage, lækkert hotel, med spa, bar, restaurent og tæt på vores 4 runder golf. Vi fik ekstra bagage med hjem i form af en uforglemmelig tur. Det var skræddersyet til os og ikke "bare" en pakkerejse.
Enstemmigt er vi alle enige om - at det ikke er sidste gang vi benytter os af Vertie.
Vi havde en rigtig dejlig tur til…
Vi havde en rigtig dejlig tur med Verti Golf til Cornelia Deluxe i Belek, den sidste uge i maj. Hotellet var en rigtig dejlig oplevelse, meget venlig og imødekommende personale, dejlige værelser og rigtig god forplejning. Det var en god oplevelse med Ultra All inclusive, vi kunne få alt hvad vi ønskede, og der blev ikke sparet på noget, fra hotellets side.
Golfbanen var i rigtig fin stand og lidt spændende at spille på. Rigtig god oplevelse med meget venlig personale.
Alt i alt en meget vellykket ferie. På en skala fra 1 til 10 giver vi 12.
Verti Golf kan helt klart anbefales
Verti Golf kan helt klart anbefales. Servicen er i top. Der er altid muligt at komme i kontakt med dem. De gør virkelig en god indsats for man for en god tur. Der er ikke noget at sætte en finger på!
Vi kommer HELT SIKKERT IGEN!!!!
De bedste anbefalinger til Verti Golf Tours for super god service hele vejen igennem forløbet; rådgivning, hotel, golfbaner osv. osv. Der er ingen tvivl om, at folkene bag, selv har besøgt hotellerne og spillet på banerne, hvilket gør en kæmpe forskel i den rådgivning man får. Det var vores første tur med Verti Golf Tours, men absolut ikke den sidste ;-)
Gennemført og professionelt hele vejen…
Gennemført og professionelt hele vejen igennem. Top service, top kvalitet - mine bedste anbefalinger herfra.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.